Copy

View this email in your browser
DORSUM HÍRLEVÉL- 2020 Február
Kedves <<Last Name>> <<First Name>>!

Februári hírlevelünkben összefoglaljuk a Finovate Best of Show díjunk történetét. Bemutatjuk hogy milyen termékkel nyertünk és, hogy milyen volt felkészülni az előadásunkra. Ebben a hónapban több érdekes interjút is hoztunk az aktuális vagyonkezelési és fintech trendekről, illetve legújabb blog cikkünkben a kriptovaluták térnyeréséről is olvashat
FinovateEurope 2020
Finovate Best of Show
Nagy örömünkre szolgál megosztani a hírt, miszerint Wealth Management Communication HUB termékünk és prezentációnk Best of Show díjat nyert a FinovateEurope konferencián. Immáron harmadik alkalommal van szerencsénk elnyerni ezt az elismerést.
Blog cikk
Miért különleges élmény a részesének lenni a Finovate konferenciának? Hogyan készültünk idén az előadásunkra? Mi volt a termék, amivel megnyertük a Best of Show díjat?
Finovate interjú
A Dorsum Senior Banking Innovation Expert-je, Csorba Gergely a Finovatenek adott interjújában elmondta szerintünk mik a legizgalmasabb Fintech trendek Európában, valamint, hogy a Dorsum hogy szeretné azokat minél jobban kihasználni.
Portfolio interjú
A fintech forradalom - ugyan a mindennapi bankoláshoz képest pár éves késéssel - de elindult a vagyonkezelési, privátbanki szegmensben is, nagy piaci átalakulásra számíthatunk. Erről beszélgetett Rokob Imre, Üzletfejlesztési igazgatónk és Fischer Bálint, Innovációs vezetőnk a Portfolioval.
 
Blog cikk a kriptovalutákról
Tudta, hogy egyre növekvő trendet figyelhetünk meg a kriptovaluták tradícionális tőkepiacra való behozatalában
 
CEE&Poland Digital Finance Summit
Részt vettünk a CEE & Poland Digital Finance Summiton február 26-27 között Varsóban, ahol Innovációs vezetőnk, Fischer Bálint tartott előadást a vagyonkezelési piacot érintő legújabb trendekről, illetve bemutatta miért szükséges erre a célra dedikált szoftvert használni. 
Ossza meg velünk gondolatait!
 
Mindig örömmel fogadjuk, ha kérdéssel, érdeklődéssel fordul hozzánk. Amennyiben a fenti témák közül bármelyik felkeltette az érdeklődését, vagy visszajelzése lenne számunkra, keressen meg minket az alábbi elérhetőségek egyikén.
Kő Róbert
Vezérigazgató

Dorsum Zrt.
H-1012 Budapest, Logodi utca  5-7.
Tel.: +36 1 487 3030 | www.dorsum.eu
Facebook
LinkedIn
Copyright © 2020 Dorsum Co. Ltd., All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can
update your preferences or unsubscribe from this list