Copy
Beste <<First Name>>,
Oktober staat bij Connekt in het teken van plannen maken voor het komende jaar. We verzamelen daarvoor de prioriteiten vanuit de Smart Mobility Committee en denken na over bijbehorende evenementen. Zo stellen we ons programma voor 2023 samen.

 

De eerste bijeenkomsten krijgen langzaam inhoudelijk al vorm. Bijvoorbeeld door samen te werken met Rijkswaterstaat en de Mobiliteitsalliantie. En samen met Intertraffic en een aantal van onze leden denken we al na over het Nederlandse deel van de Intertraffic in 2024.

Ook ons team is bijna compleet. Volgende maand start Max Schreuder als projectmanager Smart Mobility. We zijn nog op zoek naar een communicatiemedewerker. Ken jij iemand die dit graag bij Connekt wil komen doen, dan horen wij het graag! 

Nog twee maanden te gaan in 2022. Ik kijk enorm uit naar de laatste twee events, exclusief voor onze leden: het Affiliation event en het Dutch Dinner tijdens de studiereis van Barcelona. Ben je lid en wil je hier bij zijn? Schrijf je nu nog in onder de evenementen verderop in de nieuwsbrief.

Namens Connekt, Marc Verhage, programmamanager Smart Mobility

HANDELSMISSIE VERENIGD KONINKRIJK
De handelsmissie naar het Verenigd Koninkrijk zit erop. Als inhoudelijk verantwoordelijke en delegatieleider van het Duurzame Mobiliteitsprogramma kijken we terug op enerverende en inspirerende dagen. Nederlandse organisaties, waaronder leden Argaleo, TU Delft en Royal HaskoningDHV, hebben volop kunnen netwerken, marktkansen ontdekt en contact gemaakt met potentiële zakenpartners en/of opdrachtgevers. Staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat, Vivianne Heijnen was niet alleen spreker, maar kwam ook tijdens de informele borrel op de eerste avond persoonlijk kennismaken met de deelnemende bedrijven.

Samen met de Nederlandse Ambassade in London, RVO handelsmissies en vele Britse partijen, sprekers en deelnemende Nederlandse en Britse organisaties hebben we twee geweldige dagen gehad. Lees het complete verslag nu op de website.
OPENBARE EUROPESE AANBESTEDING VOOR DE RAAMOVEREENKOMST INTERMEDIAIRE DIENSTVERLENING
Met het hele team is van de zomer hard gewerkt aan de Openbare Europese aanbesteding voor de raamovereenkomst Intermediaire dienstverlening op het gebied van mobiliteit en logistiek. Elke Connekt-collega heeft daar een steentje aan bijgedragen. Of het nu aan de aanbesteding zelf was of door juist wat werk van een collega over te nemen, zodat die tijd had om aan de aanbesteding te werken. Een flinke klus, die het gelukkig allemaal wel waard was.

Want Connekt heeft deze aanbesteding gegund gekregen! Dinsdag 25 oktober was het eindelijk zover en konden we de raamovereenkomst tijdens onze gezamenlijke dinsdag-lunch onder het genot van een glaasje bubbels ondertekenen.
CONNEKT WALL OF FAME
Connekt is een ledenorganisatie. Als netwerk staan we voor duurzame en veilige mobiliteit en logistiek. We zijn continu op zoek naar nieuwe ontwikkelingen, kennis en inspiratie op het gebied van slimme mobiliteit en logistiek, we verbinden mensen uit ons netwerk aan elkaar, we delen kennis, we verkennen nieuwe kansen en we ontwikkelen projecten en programma’s. In ons clubhuis in Delft zijn onze leden zichtbaar op de nieuwe Wall of Fame. Staat jouw logo er nog niet tussen en ben je geïnteresseerd in een lidmaatschap. Neem dan eens contact met ons op! Graag vertellen we je wat de toegevoegde waarde van een lidmaatschap bij Connekt is.
KOMENDE EVENEMENTEN VOOR LEDEN
Connekt Affliation Event 2022
Bij het Connekt Affiliation Event brengen wij onze leden samen met innovatieve start-ups. De kracht van gevestigde organisaties is vaak een  gedegen netwerk, marktkennis en financiële resources. Start ups blinken vaak juist uit in flexibiliteit, korte lijnen en het gebruik van vernieuwende technologieën en bedrijfsmodellen. Deze krachten 
samen maken innovatie mogelijk.

Wil jij deel uitmaken van deze gouden combinatie? Dan nodigen wij onze leden graag uit om kennis te maken met een aantal vooraf geselecteerde innovatieve start-ups die hun ideeën voor smart mobility en duurzame logistiek komen presenteren.

Zien wij jou op woensdag 23 november 2022 om 15.00 uur? 
Meld je dan uiterlijk 9 november aan.


Studiereis Barcelona
Barcelona, allá vamos. Van 15 t/m 17 november reizen 25 Connekt leden, inclusief onze Raad van Toezicht en het MT, af naar Barcelona om kennis op te doen en verbindingen te leggen met Spaanse partijen rondom stedelijke uitdagingen. Denk aan ruimtelijke ordening, digitalisering en hubs. Op het programma staan onder andere bezoeken aan Superblocks, UAB Universitat Autònoma de Barcelona, Lynk & Co en het Smart City Expo World Congress en een diner met plaatselijke en Nederlandse start-ups.

Natuurlijk ontbreekt het traditionele en exclusief voor leden “Dutch Dinner” niet. Met volop gelegenheid om met elkaar ervaringen uit te wisselen, te netwerken en uiteraard gezellig met elkaar een hapje te eten. Leden kunnen zich tot 7 november a.s. aanmelden.

 
 
In deze nieuwsbrief delen wij een selectie van onze artikelen en evenementen. Maar we hebben uiteraard nog meer mooie plannen. 

LinkedIn Connekt
Twitter Connekt
Website Connekt
Connekt
Ezelsveldlaan 59
2611 RV Delft  
Telefoon: +31 15 251 6565  | E-mail: info@connekt.nl
Copyright © 2022 Connekt,
Alle rechten voorbehouden.