Copy
Vaderhart.nl - Ds. de Bouterlaan 14G - 8071 GX Nunspeet - Tel.: (0341) 842057   |   April 2016
Wij willen met jou op zoek gaan naar het Vaderhart van God. Het hart van de Vader is ons thuis, waar we alles vinden wat we nodig hebben: Liefde, geborgenheid, vreugde, passie, tederheid, vergeving en verbondenheid.

Het thema was ‘Veiligheid’ en veilig was het!

'Bedankt voor een veilige sfeer en omgeving waarin ik me kwetsbaar heb durven opstellen waardoor ik tot mijn recht kwam.'

'Ik ben al mijn hele leven bezig om te proberen het God naar de zin te maken. Daarom was het zo'n eye opener voor mij dat dat helemaal niet hoeft. Ik mag gewoon kind zijn en ik mag/moet Hem Vader laten zijn over mij. En dat te weten geeft enorme rust.'

'... Ik dacht, wow, wat een veiligheid en op datzelfde moment voelde ik de aanwezigheid van de Vader en het was alsof er een deken van veiligheid over ons heen gelegd werd.'

'In dit weekend leerde en begreep ik weer een beetje meer dat ik mag zeggen “Mijn ziel heeft aandacht nodig”. Net zoals Job heb ik geen behoefte aan oordeel of concrete oplossingen, maar heb ik mensen nodig die me zien en bij me zijn. Ik hoef niet altijd sterk te zijn.'


Bovenstaande getuigenissen zijn van de gehouden VOORJAARS WWJB Vrouwenconferentie in April. Het was een geweldig weekend waar Vader God in overvloed Zijn trouw heeft bewezen.

Voor meer getuigenissen, klik hier!

Vaderhart Wenskaarten
De Vaderhartteksten die we eerder alleen als minikaartje uitgaven, geven we nu ook uit als Wenskaart. Een mooie vierkante vouwkaart met veel ruimte om ook eigen woorden op te schrijven.
Formaat: 140x140 mm (gevouwen)
Prijs: € 2,50 (incl. envelop)
5 kaarten voor € 10,00
Groter afbeelding van kaart, klik hier!

Voor meer kaarten, ga naar onze webshop!
Geen oordeel meer!
God is vóór je. Hij is niet tegen je. Bij God de Vader is geen oordeel. Degenen die ons veroordelen, dat zijn we vaak zelf. Het is zo'n heerlijk leven om niet met die last door het leven te gaan. Geen oordeel, naar anderen en naar jezelf. Kijken door Gods ogen, leven vanuit Zijn milde handen en vriendelijke ogen! Ga je mee op reis? Een ontdekkingsreis naar het Vaderhart van God. Een leven van uitdaging en avontuur. Genade heet dat!
Meer kaartjes? Ga gauw naar onze webshop!
Agenda
Even de data van de NAJAARS WWJB Conferenties 2016 op een rijtje.
  • 28 t/m 30 oktober - 't Tjongerhûs in Bantega - VC - Meer info? Klik hier!
  • 4 t/m 6 november - 't Tjongerhûs in Bantega - MC - Meer info? Klik hier!
  • 18 t/m 20 november - Het Zwaluwnest in Ter Aar - VC - Meer info? Klik hier!
Houd de website in de gaten voor meer informatie. Voor onze website, klik hier!

Er staan ook nog andere interessante activiteiten bij ons op de website. LET WEL, deze worden niet door ons georganiseerd!
Wil jij ons helpen bij bovenstaande activiteiten? Ligt jouw passie in de keuken om van daaruit te dienen? Of misschien op muzikaal gebied? Ben je creatief? Of kun jij misschien beter je kwaliteiten kwijt op organisatorisch gebied? Als jij onze missie onderschrijft en het is jouw diepe verlangen om dienstbaar te zijn naar anderen, alsjeblieft, neem dan contact met ons op. Wie weet ligt er wel een verborgen schat in jou waarvan jij niet eens wist dat jij die passie had. Neem dan even contact met ons op. Mail: info@vaderhart.nl of per telefoon: 0341-842057.
'Like' ons!
Vaderhart.nl is ook actief op Facebook en wil graag via dit medium Gods liefde doorgeven. We hadden twee pagina's, 'Vaderhart.nl' en 'Gods gedachten over jou!'  De laatste komt te vervallen maar we willen deze grote schat wel blijven verspreiden, alleen dan onder de naam Vaderhart.nl. Wil je ons LIKEN op Vaderhart.nl?
Gods gedachten over jou!
Naar aanleiding van onze Vaderhartteksten, schrijven we korte artikelen ter bemoediging. Via de website en Facebook zijn deze te lezen. Als je ons 'liked' via de FB-Pagina Vaderhart.nl, dan krijg je een melding als er weer één geplaatst is. De nieuwste is: Als je het echt helemaal verknald hebt!
Opnames
Ook hebben we een bijzondere schat aan opnames van onze eerder gehouden WWJB Conferenties en Avonden. Deze lezingen zijn enorm tot zegen voor heel veel mensen. Lezingen waar het Vaderhart van God centraal staat, het rustpunt in de onrust van dit leven. Veel zegen en geniet. Wil  je een kijkje nemen in ons archief? Klik hier!
Gebrokenheid & Veiligheid - Arie de Rover
Een fragment uit een lezing van Arie de Rover, gehouden op de WWJB Vrouwenconferentie 'Veiligheid, de bedding voor innerlijk herstel'.

Voor het beluisteren van de complete lezing of eventueel meerdere lezingen, klik hier!
Copyright © 2016 Vaderhart.nl, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp