Copy
Vaderhart.nl - Ds. de Bouterlaan 14G - 8071 GX Nunspeet - Tel.: (0341) 842057  |  Juli 2016
Wij willen met jou op zoek gaan naar het Vaderhart van God. Het hart van de Vader is ons thuis, waar we alles vinden wat we nodig hebben: Liefde, geborgenheid, vreugde, passie, tederheid, vergeving en verbondenheid.
Onze conferentie-medewerkers - Carolien Ruijtenberg
Graag willen we deze nieuwsbrief openen met één van onze trouwe medewerkers: Carolien Ruijtenberg. Al vanaf 2008 leidt Carolien de aanbidding op de WWJB Vrouwenconferenties. Ook komend NAJAAR zal Carolien op beide Vrouwenweekenden ons meenemen in aanbidding op een geweldige, gepassioneerde, bewogen en authentieke manier. Carolien weet uit haar eigen leven wat het is om vanuit de gebrokenheid tot aanbidding te komen van God de Vader! Graag willen we het woord aan Carolien geven:

'... Geen enkele keer leken conferenties op elkaar… en ik ben denk ik al wel 10x geweest. Nieuwe sprekers, nieuw onderwijs, nieuwe deelnemers en soms een nieuwe locatie. Zo door het weekend heen zie je God bewegen. Er wordt gelachen, gehuild, veel gepraat , geknuffeld, en al die andere dingen die nodig zijn om vrij te komen van ballast en verder te groeien in een intieme relatie met God de Vader. Ik ben me zo bewust van het feit dat veel aardse problemen verdwijnen als we een 'vertrouwelijke' omgang met onze drie-enige God hebben. God is zo HEILIG dat in Hem en in Zijn buurt GEEN zonde kan bestaan. Dus hoe dichter we bij Hem komen en (ver)blijven, des te minder vat zal zonde op ons leven kunnen hebben. Dat zoek ik; dicht bij de Vader zijn! De weekenden van Vaderhart.nl helpen me in deze ontdekkingsreis!'

Liefs,
Carolien
Meer info of meteen inschrijven voor de EERSTE Vrouwenconferentie!
Meer info of meteen inschrijven voor de Mannenconferentie!
Meer info of meteen inschrijven voor TWEEDE Vrouwenconferentie!
Hij kent jouw stem!
Probeer je eens een voorstelling te maken van de volgende situatie. Ouders met hun kind, lopen in een groot winkelcentrum. Het kind ziet een speelgoedwinkel en vraagt haar ouders of ze daar naar toe gaan. De ouders horen het kind niet omdat ze druk zijn met de aankoop van een nieuw bankstel. Terwijl ze druk zijn in de meubelzaak heeft het kind zich ongemerkt losgemaakt van haar ouders. Ze wil zo graag even naar het speelgoed. Op een gegeven moment komen de ouders er achter dat het kind weg is. Lees meer ...
Jaarrekening 2015
2015, een jaar waar we een nieuwe doorstart mochten maken als Vaderhart.nl. Enerzijds betekende dit dingen loslaten maar anderzijds ook meer het besef van meer de focus op de openbaring van het Vaderhart van God. Voor geinteresseerden de Jaarrekening 2015
Erken het werk van Vaderhart.nl met een aantal sterren en schrijf eventueel een recensie!
Laat anderen weten wat je van ons vindt!
  • Ga naar facebook.com/vadehart.nl
  • Links op je scherm zie je dan Startpagina - Info - Foto's - Recensies ...
  • Klik op Recensies
  • Je kunt dan een aantal sterren toekennen
  • Waarna je eventueel ook een korte recensie kunt schrijven.
    SUCCES en alvast heel hartelijk bedankt!
Wil je ons helpen?
Om onze conferenties meer onder de aandacht te brengen willen we een beroep doen op jou. Misschien ben je wel eens op een conferentie geweest of op een avond. Mond-tot-mond reclame is nog altijd de beste reclame. Jouw persoonlijke verhaal. Wanneer je iets wilt om uit te delen, dan kun je onderstaande flyer downloaden en uitprinten. Verder hebben we een persbericht geschreven. Misschien weet je een plaatselijke krant of een gemeenteblad, waar je eventueel het persbericht in zou kunnen plaatsen. Alvast ontzettend bedankt!
DRIE UNIEKE SPREKERS over een geweldig actueel thema!
Arie de Rover
Op de eerste NAJAARS conferentie, een vrouwenweekend, hoopt Arie te spreken. Voor velen een bekend persoon. Hij heeft ook gesproken op de VOORJAARS Vrouwenconf. over Veiligheid, de bedding voor innerlijk herstel. Door op bovenstaand plaatje te klikken kun je een fragment beluisteren. Voor meer informatie over Arie, ga naar onze website!
Steve van Deventer
Op de tweede NAJAARS conferentie, een mannenweekend, hoopt Steve te spreken. Hij heeft al eerder op onze conferenties gesproken over de personen Mefiboseth en Jeremia. Door op bovenstaand plaatje te klikken kun je een fragment beluisteren van de conferentie over Mefiboseth, zoon van de Vader. Voor meer informatie over Steve, ga naar onze website!
Georgine Hartnack
Op de derde NAJAARS conferentie, het tweede vrouwenweekend, hoopt Georgine te spreken. Zij heeft op bijna al onze vrouwen-weekenden gesproken. Haar meeste toespraken zijn te vinden op onze website. Door op bovenstaande plaatje te klikken kun je een fragment van haar beluisteren. Voor meer informatie over wie Georgine is, ga naar onze website!
Copyright © 2016 Vaderhart.nl, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp