Copy
Vaderhart.nl - Ds. de Bouterlaan 14G - 8071 GX Nunspeet - Tel.: (0341) 842057 - December 2017

Blij met mijn tranen!

Het jaar 2018 staat voor de deur, 2017 is voorbij gevlogen! Een jaar waar we 5 WWJB Conferenties hebben mogen organiseren en een start gemaakt hebben met onze eerste WWJB Themadag! In de maand november hadden we een serie van 3 WWJB Conferenties met als thema 'Lopen op het water!' Om een goede indruk te krijgen wil ik je aanraden om de getuigenissen te lezen en de foto's te bekijken.

'Ik ben anders teruggekomen dan ik kwam. Ik had veel verdriet en de laatste dag had ik een prachtig beeld waarin ik zag dat Jezus over de muur van mijn hart stapte, bij mijn verdriet kwam, rondkeek waar ik was en mij de hand reikte voor een dans. We dansten samen op mijn verdriet en het werd een bijzonder mooie melodie. Mijn verdriet werd een prachtig lied.'


'Ik ga naar de eetzaal en daar zitten twee anderen op me te wachten. De ene staat op uit de bank en zegt kom, je mag even tussen ons in zitten. Het raakt me enorm en voel het vertrouwen wat er tussen ons is gegroeid dit weekend. Beiden geven aan zo blij te zijn met mijn tranen en het zo wonderlijk te vinden dat God echt op Zijn tijd werkt.'

'Het team sprak met de mond van God: Ik houd van je.'

'Ik ging zitten aan het kruis en moest vreselijk huilen. Het was goed om even echt, ongetroost te mogen en kunnen huilen. Zonder woorden te hoeven geven aan mijn pijn. Want God begrijpt het wel. En toen was daar Jezus! Geen visioen of beeld of zo, maar ik wist dat Hij er was.'


Column - Linda Suurmond
Het is 'aan'
Het voorstel om elke twee maand een stukje te schrijven, bracht zowel energieke opwinding, als een vlaag van onzekerheid met zich mee. Want ja… iets doen omdat je het gewoon leuk vindt, óf je ergens ook echt aan binden zijn wel twee heel verschillende dingen. Het is een beetje zoals de stap tussen verliefdheid en verkering. Verliefdheid is heerlijk en vrijblijvend, maar met verkering bind je je en geef je jezelf echt prijs. En dat kan ook tegenvallen…. En laat dát nou net effe een dingetje voor me zijn. Die angst voor falen en imperfectie… roer dat door elkaar, voeg er een snufje ‘verwachtingen’ aan toe, en dien het op met een sausje van ‘afwijzing’ en klaar is mijn recept voor angst. Een angst die eigenlijk altijd al in mijn leven speelt, en maakt dat ik me voel als de eeuwige vrijgezel die nooit heeft gedurfd. Meteen buitelen de gedachten al over elkaar heen: Want wat nou als ik niet voldoe… wat als ze me stom vinden…. Wat als ik het tóch niet kan? En dat ze dan zeggen: “Ja, tis een beste meid, maar voor haar tien anderen …” Neee, dan liever verliefd!
Lees verder ...
Lees meer getuigenissen!
Bekijk meer foto's
Beluister de opnames van de conferenties over Lopen op het water! Sprekers waren Arie de Rover (Vrouwenconferentie 1), Theo Tolsma (Mannenconferentie) en Carianne Ros (Vrouwenconferentie 2). Ze zijn te beluisteren via SoundCloud.
Opnames 'Lopen op het water!'
Voorjaars WWJB Conferentie 2018
Deze conferentie in februari 2018 is een geheel verzorgde, doordeweekse, tweedaagse conferentie in De Glind, voor zowel mannen als vrouwen!

Voor meer info, ga naar onze website door te klkken op onderstaande balken!

Twijfel niet en schrijf je snel in!
Meer info
Meteen inschrijven!
De WWJB Conferentie in februari 2018 draait om het boek 'De Uitnodiging'. In een wereld waar religie steeds minder betekenis lijkt te krijgen, worstelt ‘De Uitnodiging’ met de tijdloze vraag: Waar is God in deze wereld vol onbeschrijfelijke pijn en verdriet? We hebben twee sprekers op deze conferentie.
Arie de Rover is één van de twee sprekers. Hij is coach, spreker en schrijver van: 'Leven na de genadeklap'. “De christelijke wereld hangt van lievigheid aan elkaar, maar echte liefde is ontzettend zwaar. Het vraagt om overgave en vertrouwen; het vraagt om een leven waarin je alle zekerheden uit handen geeft.”
Lora Kremer hoopt ook te spreken op deze conferentie. Tijdens haar zendingswerk in Kenia werd ze geroofd van alles wat haar dierbaar was. Haar man, haar droom, passie, roeping en haar waardigheid. Nu is het haar diepe verlangen om mensen te vertellen van haar intieme relatie met God de Vader!
We dance
Een fantastisch lied, kenmerkend voor onze missie! 'And I've been told to pick up my sword and fight for love. Little did I know that Love had won for me, here in Your arms!'
We Dance (Official Lyric Video) - Steffany Frizzell Gretzinger & Bethel Music - You Make Me Brave
Themadag 2017
Onlang, 23 september was onze eerste WWJB Themadag. Het was een zeer geslaagde dag! Arie de Rover heeft deze dag gesproken over het thema: De kracht van machteloosheid!
Beluister de opnames van de Themadag!
Copyright © 2017 Vaderhart.nl, All rights reserved.