Copy
Vaderhart.nl - Ds. de Bouterlaan 14G - 8071 GX Nunspeet - Tel.: (0341) 842057   |   29 Juni 2016
Wij willen met jou op zoek gaan naar het Vaderhart van God. Het hart van de Vader is ons thuis, waar we alles vinden wat we nodig hebben: Liefde, geborgenheid, vreugde, passie, tederheid, vergeving en verbondenheid.
Vader, HELP! Waar bent U?
NAJAARS WWJB Conferenties 2016
Komend najaar organiseren we weer drie WWJB Conferenties. Inschrijven is vanaf nu mogelijk. We hebben dit keer wel een heel bijzonder thema, 'Van beproeving tot heerlijkheid', Jobs ontdekkingsreis naar het Vaderhart van God. Het leven van Job is wel één van de meest mysterieuze getuigenissen in de bijbel. Een leven wat wel heel erg gekenmerkt werd door het lijden. Als er een onderwerp is wat bij heel veel mensen enorme vraagtekens oproept, dan is het wel het lijden in het leven van Gods kinderen. Het meest besprokene in de geschiedenis van de wereld. Als God nou liefde is, waarom ... Heel begrijpelijk trouwens!

Herken je de woorden: HELP! Waar bent U? Hoe kun je staande blijven als moeite, verdriet en ellende alle grond onder je voeten lijkt weg te slaan en enorme golven over je heen komen. Tegelijkertijd hebben velen in de diepste ellende Gods bovennatuurlijke vertroostende liefde mogen ervaren. In de meest diepe dalen worden de mooiste openbaringen ontvangen van Gods liefde. Het is vaak een hele persoonlijke intieme ervaring dat God niet uit de boot stapte om de storm te stillen. Hij koos er voor om bij Zijn discipelen te blijven, IN DE STORM. Zijn eerste prioriteit was om bij Zijn discipelen te blijven. De tweede was het stillen van de storm.

We willen je uitnodigen voor een weekend om Gods liefde te mogen ervaren als op de vleugels van een arend, BOVEN DE STORM uit. Drie conferenties over dit gevoelige thema, twee vrouwenconferenties en één mannenconferentie. Laat je informeren en ga gauw naar onze website.
Meer informatie of meteen inschrijven!
Agenda
Even de data van de NAJAARS WWJB Conferenties 2016 op een rijtje.
  • 28 t/m 30 oktober - 't Tjongerhûs in Bantega - VC - Meer info? Klik hier!
  • 4 t/m 6 november - 't Tjongerhûs in Bantega - MC - Meer info? Klik hier!
  • 18 t/m 20 november - Het Zwaluwnest in Ter Aar - VC - Meer info? Klik hier!
Deze informatie is nog onder voorbehoud. Binnen niet al te lange tijd kun je je inschrijven voor  de conferenties. Houd de website in de gaten voor meer informatie. Voor onze website, klik hier!

Er staan ook nog andere interessante activiteiten bij ons op de website. LET WEL, deze worden niet door ons georganiseerd!
Wil jij ons helpen bij bovenstaande activiteiten? Ligt jouw passie in de keuken om van daaruit te dienen? Of misschien op muzikaal gebied? Ben je creatief? Of kun jij misschien beter je kwaliteiten kwijt op organisatorisch gebied?

Als jij onze missie onderschrijft en het is jouw diepe verlangen om dienstbaar te zijn naar anderen, alsjeblieft, neem dan contact met ons op. Wie weet ligt er wel een verborgen schat in jou waarvan jij niet eens wist dat jij die passie had. Neem dan even contact met ons op. Mail: info@vaderhart.nl of per telefoon: 0341-842057.
Word vriend!
Copyright © 2016 Vaderhart.nl, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp