Copy
Vaderhart.nl - Ds. de Bouterlaan 14G - 8071 GX Nunspeet - Tel.: (0341) 842057   |   Juni 2016
Wij willen met jou op zoek gaan naar het Vaderhart van God. Het hart van de Vader is ons thuis, waar we alles vinden wat we nodig hebben: Liefde, geborgenheid, vreugde, passie, tederheid, vergeving en verbondenheid.
'Ik verlang ernaar om je te helpen, maar Ik schend jouw vrijheid niet. Ik blijf rustig op de achtergrond en wacht tot jij je weer herinnert dat Ik bij je ben.'

God dringt Zichzelf niet aan jou op. Bij Hem is het geen kwestie van 'je moet geloven in Mij'. Hij laat je Zijn liefde ervaren, juist in de diepste dalen van je leven. Het is Zijn karakter om te geven, te geven, te geven en te geven, omdat Hij als geen ander weet dat wij mensen vanuit onszelf zo ongekend onmachtig en incapabel zijn om iets tot stand te brengen wat God zou bewegen om ons lief te hebben. Hij IS liefde, Hij kan niet anders dan liefde ZIJN. Vanuit Zichzelf heeft Hij jou op het oog!

Voor de complete lezing van Georgine Hartnack, Love comes softly!, klik hier!
Word vriend!
Een kort berichtje van het bestuur
Wij zijn heel dankbaar dat we een onderdeel mogen zijn van de plannen van onze Vader. Het is prachtig en vaak ontroerend om te zien dat er zoveel medewerkers zijn met de passie om over de liefde van onze Papa te vertellen. Om die liefde te laten zien en uit te delen. Ook als bestuur ligt daar ons gemeenschappelijk verlangen. Tegelijk merken we dat er in ons eigen leven dingen gebeuren of zijn, die het moeilijk maken dit verlangen uit te leven. Dat zijn bijvoorbeeld gezondheidsklachten of een drukke werksituatie, en  Jan worstelt met de breuk in zijn gezin, waardoor het voor hem steeds moeilijker is om de vader te zijn binnen het gezin die hij zou willen zijn. Dat is vooral schrijnend in het licht van zijn verlangen en zijn passie om te delen over het Vaderhart van God.

Op dit moment is ook de financiële situatie van onze stichting best zorgelijk. We denken ook na over hoe we de beschikbare middelen verantwoord in kunnen zetten. Wat hoop en rust geeft, is de wetenschap dat God niet afhankelijk is van onze prestaties. Dat Zijn reddingsplan gewoon doorgaat en Hij altijd Zijn doel bereikt. Daarom willen wij blijven zoeken en werken, om altijd afgestemd te blijven op Hem. Doen wat wij de Vader en Zijn Zoon zien doen. Willen jullie vooral daarvoor bidden? Dat wij wijsheid en moed houden? En dat we altijd in Zijn licht, Zijn liefde blijven. Dat is alles wat we nodig hebben,

Liefdevolle groet,
Het bestuur (Jan Kramer, André de Gelder en Ben de Vries)
Vaderhart Wenskaarten
De Vaderhartteksten die we eerder alleen als minikaartje uitgaven, geven we nu ook uit als Wenskaart. Een mooie vierkante vouwkaart met veel ruimte om ook eigen woorden op te schrijven.
Formaat: 140x140 mm (gevouwen)
Prijs: € 2,75 (incl. envelop)
5 kaarten voor € 10,00
Groter afbeelding van kaart, klik hier!

Voor meer kaarten, ga naar onze webshop!
Agenda
Even de data van de NAJAARS WWJB Conferenties 2016 op een rijtje.
  • 28 t/m 30 oktober - 't Tjongerhûs in Bantega - VC - Meer info? Klik hier!
  • 4 t/m 6 november - 't Tjongerhûs in Bantega - MC - Meer info? Klik hier!
  • 18 t/m 20 november - Het Zwaluwnest in Ter Aar - VC - Meer info? Klik hier!
Deze informatie is nog onder voorbehoud. Binnen niet al te lange tijd kun je je inschrijven voor  de conferenties. Houd de website in de gaten voor meer informatie. Voor onze website, klik hier!

Er staan ook nog andere interessante activiteiten bij ons op de website. LET WEL, deze worden niet door ons georganiseerd!
Wil jij ons helpen bij bovenstaande activiteiten? Ligt jouw passie in de keuken om van daaruit te dienen? Of misschien op muzikaal gebied? Ben je creatief? Of kun jij misschien beter je kwaliteiten kwijt op organisatorisch gebied?

Als jij onze missie onderschrijft en het is jouw diepe verlangen om dienstbaar te zijn naar anderen, alsjeblieft, neem dan contact met ons op. Wie weet ligt er wel een verborgen schat in jou waarvan jij niet eens wist dat jij die passie had. Neem dan even contact met ons op. Mail: info@vaderhart.nl of per telefoon: 0341-842057.
We willen opnieuw onze Vaderhart minikaartjes onder de aandacht brengen. Schitterende kaartjes met bemoedigende teksten uit het hart van God. Ze zijn nu te koop met 50% korting. Geen € 0,40 maar € 0,20. De verzamelboxen zijn afgeprijst, geen € 9,95 maar € 5,00. Beide boxen voor € 10,00. De minikaartjes zijn te bestellen via de webshop.
Gebed
Tijdens de laatste WWJB Vrouwenconferentie, hebben wij, Mandy en Evelien, intens ervaren dat God onvoorwaardelijk van ons houdt en Hij niets liever wil dan dat we voortdurend in Zijn aanwezigheid zijn. Zo is het verlangen in ons hart gekomen om structureel te gaan bidden voor Vaderhart.nl, wat zij als missie heeft: Het Vaderhart van God bekend te maken bij mensen die op zoek zijn naar echte liefde en te leren wat intimiteit met de Vader is. Gebed is in de eerste plaats een voorrecht en niet zozeer een activiteit. Het gaat om het zijn in Zijn aanwezigheid en daar vanuit voorbede te mogen doen.

Vaderhart.nl zit in zwaar weer. In deze nieuwsbrief willen we jou oproepen om ook te gaan bidden voor deze waardevolle bediening. Je mag je uiteraard bij ons aansluiten in Nunspeet maar het zou ook geweldig zijn als jij zelf het initiatief neemt om samen met een aantal mensen te gaan danken en bidden voor Vaderhart.nl. Heb je vragen, mail ons dan!

“Alleen bij God vindt mijn ziel haar rust, van Hem komt mijn redding. Hij alleen is mijn Rots en mijn Redding, mijn Burcht, nooit zal ik wankelen.” (Ps. 62:2-3)
Hoi! Mijn naam is Tessa Spanjersberg. Ik kom oorspronkelijk uit Amersfoort; tegenwoordig woon ik een tijdje in Vierhouten. Ik heb Communicatie- en Informatiewetenschappen gestudeerd, en was van plan na mijn afstuderen in Amsterdam bij de gemeente stage te lopen, maar toen kreeg ik een burn out. Dit werd een lang proces, waarin ik mezelf beter heb leren kennen en nog steeds leer kennen.

Maar bovenal heb ik in deze moeilijke periode God persoonlijk leren kennen, ook al ben ik christelijke opgevoed, en dit veranderde mijn leven. Nu ik in de herstelfase van de burn out zit, wilde ik graag weer wat gaan doen om mijn leven ritme te geven en mijn zinnen te verzetten. Na gebed kwam ik de vacature van Vaderhart.nl tegen. Die liet ik eerst nog een tijdje liggen, in de veronderstelling dat het nog niet de tijd was, maar na een poosje kreeg ik de indruk dat God zei dat het wel de tijd was. Dus hier ben ik! Ik ga de interne communicatie voor mijn rekening nemen, en zie daar naar uit!

Groet,
Tessa
Copyright © 2016 Vaderhart.nl, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp