Copy
Vă mulțumim că ne urmăriți activitatea!
View this email in your browser

Asociația Inițiative și Proiecte pentru Tineret Imago Mundi

Ediție de Vară!

Un newsletter ce conține scurte informații despre cele mai recente activități, dar mult mai multe informații despre ce activități vom desfășura în luna august a acestui an, oferindu-vă ocazia de a participa alături de noi!
Noutăți

Activitate la Drăganu, alături de Compartir!

O activitate ca parte a proiectului „Let's Learn Differently!”, finanțat prin programul Erasmus+, a avut loc pe 3 august la Drăganu. Gazda noastră a fost Fundația Compartir, care a organizat acolo o tabără de vară. Au luat parte la activități atât voluntari și lucrători de tineret ai Asociației Imago Mundi, dar și tineri participanți în tabăra Compartir! Iată și un material video, pe canalul nostru Youtube!

Raport anual pe anul 2015

 
Suntem la jumătatea anului 2016 deja!. Dar pe ideea că niciodată nu este prea târziu și că lucrurile trebuie făcute temeinic și după multă gândire, vă prezentăm raportul de activitate pe anul 2015!

Ce mai face Asociația Imago Mundi în 2016?


Un articol rezumativ privind planul de activități pentru a doua jumătate a acestui an, elaborat de lucrătorii de tineret ai Asociației, împreună cu voluntarii noștri! Articolul poate fi citit integral urmând următorul link: Ce mai face Asociația Imago Mundi în 2016?

Viitoare evenimente

 
• Duminică, 14 august 2016, va avea loc în cadrul proiectului „Let’s Learn Differently!” un atelier, desfășurat la Școala nr. 19 „Matei Basarab”, dar și o sesiune informativă despre ce vom face pe OMV Petrom începând din toamna acestui an.

• În weekend-ul 20 - 21 august vom susține un atelier pe tema turismului sustenabil, de data aceasta în cadrul proiectului „T-Bridges!”.

• In weekend-ul 27 - 28 se va desfășura un atelier în cadrul proiectului „Youth Ambassadors!”, dar și un curs de formare despre care vom reveni cu detalii!
Mulțumim că sunteți abonatul nostru! Vă invităm să ne urmăriți activitatea și pe paginile noastre! 

Facebook - Asociația Imago Mundi
Blog - Asociația Inițiative și Proiecte pentru Tineret Imago Mundi
Copyright © *| Asociatia Imago Mundi |*, All rights reserved.

Our mailing address is:
* imagomundiconects@gmail.com*

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Asociația Inițiative și Proiecte pentru Tineret Imago Mundi · Commune of Mălureni, district of Argeș,Romania · Mălureni 117445 · Romania

Email Marketing Powered by MailChimp