Copy

Si no visualitza aquest butlletí correctament, faci clic aquí
 
 
 
 

SALUT MENTAL

 
 
El Butlletí del Grup CHM Salut Mental
 
 
 
 
 
 
 
Sortida d’estiu del Programa Finde
 
El cap de setmana del 2 i 3 de juliol la Fundació Privada Centre d’Higiene Mental Les Corts, juntament amb la Fundació Els 3 Turons i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, van organitzar una sortida de dos dies a l’Empordà entre els usuaris dels nostres clubs socials i els de la Fundació Els 3 Turons.
 
Llegir més
 
 
 
 
 
 
Visita de la Global Health Summer School 2016 al Centre d’Higiene Mental Les Corts
 
El passat 13 de juliol la Global Health Summer School 2016 va visitar els dispositius de Montnegre.
 
Llegir més
 
 
 
 
 
 
La Fundació Privada Centre d’Higiene Mental Les Corts s’adhereix a la Federació ECAS
 
El 14 de juliol, la Fundació Privada Centre d’Higiene Mental Les Corts es va adherir a la Federació ECAS (Entitats Catalanes d’Acció Social).
 
Llegir més
 
 
 
 
 
 
El Grup CHM Salut Mental a l’Especial Informatiu ALA TRENCADA
 
El 18 de juliol, la Dra. Mercè Teixidó, Cap de Servei de l’Àrea de Salut Mental de Sarrià-Sant Gervasi del Grup CHM Salut Mental va participar a l’Especial Informatiu: Ala trencada, una mirada a l’ansietat i depressió entre els joves de BCN que es va emetre per BTV.
 
Llegir més
 
 
 
 
 
 
Certificat de Qualitat ISO
 
En el decurs del mes de juliol es va procedir a una revisió de la situació als dispositius acreditats sobre el compliment dels estàndards de qualitat del nostre Grup des de la norma ISO 9001:2008 que es va assumir al juliol del 2014 i renovar al juliol de 2015.
 
Llegir més
 
 
 
 
 
 
Premi de la IEPA a una professional del Departament de Recerca del Grup CHM Salut Mental
 
La psicòloga Ana Barajas del Departament de Recerca ha estat una de les guanyadores del Young Investigator Award, atorgat per la IEPA Early Intervention in Mental Health i el Young Investigator Award Rewiew Comittee en motiu de la 10a conferència de la IEPA (“Looking Back, Moving Forward”).
 
Llegir més
 
 
 
 
 
 
Presentació del Pla de Salut Mental de Barcelona 2016-2022
 
El passat 20 de juliol, el Dr. Lluís Lalucat del Grup CHM Salut Mental va formar part, com a membre del grup promotor, a la presentació del Pla de Salut Mental 2016-2022 per part de l’Ajuntament de Barcelona.
 
Llegir més
 
 
 
 
 
 
 
                    
 
 
 
Copyright © 2016 Grup CHM Salut Mental