Copy

Si no visualitza aquest butlletí correctament, faci clic aquí
 
 
 
 

SALUT MENTAL

 
 
El Butlletí del Grup CHM Salut Mental
 
 
 
 
 
 
 
El Grup CHM Salut Mental al debat “L’altra economia de Les Corts”
 
L’objectiu d’aquest debat que es va celebrar al Centre Cívic Joan Oliver “Pere Quart” va ser donar a conèixer i posar en comú les diferents experiències d’economia social existents al districte.
 
Llegir més
 
 
 
 
 
 
Participació del Grup CHM Salut Mental a la III Jornada de Salut Mental i Addiccions
 
El passat 6 d’octubre l’Escola Superior d’Infermeria del Mar (ESIM) va organitzar la III Jornada de Salut Mental i Addiccions amb la temàtica: "Espais a recórrer en la infermeria en salut mental".
 
Llegir més
 
 
 
 
 
 
Sortida JOVE del Programa Finde a Blanes
 
El cap de setmana de l’1 i 2 d’octubre la Fundació Privada Centre d’Higiene Mental Les Corts, juntament amb la Fundació Els 3 Turons i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, van organitzar una sortida de dos dies a Blanes entre els usuaris dels nostres clubs socials i els de la Fundació Els 3 Turons.
 
Llegir més
 
 
 
 
 
 
Sortida de tardor del Programa Finde a Olot
 
El cap de setmana del 22 i 23 d’octubre la Fundació Privada Centre d’Higiene Mental Les Corts, juntament amb la Fundació Els 3 Turons i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona, van organitzar una sortida de dos dies a Olot entre els usuaris dels nostres clubs socials i els de la Fundació Els 3 Turons.
 
Llegir més
 
 
 
 
 
 
Exposició del taller “Cuéntame un cuento”
 
Del 5 d’octubre al 28 d’octubre el Servei de Rehabilitació de Sarrià-Sant Gervasi de l’Àrea d’Inserció Psicosocial del Grup CHM Salut Mental va fer una exposició al Centre Cívic Can Castelló on es va mostrar el treball realitzat pels usuaris durant l’estiu en el taller “Cuéntame un cuento”.
 
Llegir més
 
 
 
 
 
 
Participació del Grup CHM Salut Mental a la Festa Major de Les Corts
 
Aquest any l’Associació Les Corts per la Inserció Laboral (ALCIL) del Grup CHM Salut Mental ha tornat a participar en diferents tasques d’organització d’espais durant la Festa Major del Districte de Les Corts.
 
Llegir més
 
 
 
 
 
 
Incorporació a la Federació d’Entitats d’Atenció a la Infància i Adolescència
 
El passat 11 d’octubre l’Associació Centre d’Higiene Mental Les Corts i la Fundació Privada Centre d’Higiene Mental Les Corts del Grup CHM Salut Mental s’han incorporat com a membres de la Federació d’entitats d’atenció a la infància i l’adolescència (FEDAIA).
 
Llegir més
 
 
 
 
 
 
Incorporació de la Fundació Privada Centre d’Higiene Mental Les Corts a la Federació d’Entitats Catalanes d’Acció Social
 
El passat 14 d’octubre es va ratificar la incorporació de la Fundació Privada Centre d’Higiene Mental Les Corts a la Federació d’Entitats Catalanes d’Acció Social (ECAS).
 
Llegir més
 
 
 
 
 
 
Participació a la XI Jornada de Voluntariat en l’àmbit de la salut
 
El passat 25 d’octubre l’Espai Jove del Grup CHM Salut Mental va participar a la XI Jornada de voluntariat en l’àmbit de la salut organitzada per la Federació Catalana de Voluntariat Social a la Casa del Mar de Barcelona.
 
Llegir més
 
 
 
 
 
 
Cortsenc d’honor a títol pòstum per Àurea Lázaro
 
El premi Cortsenc d’Honor 2016 va recaure a títol pòstum en la figura d’Àurea Lázaro, treballadora del Grup CHM Salut Mental, impulsora i presidenta de la Federació Plataforma d’Entitats de Persones amb Discapacitat de Les Corts i patrona de la Fundació Privada VOL, que va morir el passat 14 d’abril.
 
Llegir més
 
 
 
 
 
 
                    
 
 
 
Copyright © 2016 Grup CHM Salut Mental