Copy

Si no visualitza aquest butlletí correctament, faci clic aquí

SALUT MENTAL

El Butlletí del Grup CHM Salut Mental
Jornada de Debat sobre Salut Mental Jove
El passat 4 de novembre es va celebrar la Jornada de Debat sobre Salut Mental Jove a l’auditori del CaixaForum en motiu del 40è aniversari de l’Associació Centre d’Higiene Mental Les Corts.
Llegir més
Activitats de la Setmana de la Salut Mental Jove de Les Corts
Del 9 al 14 de novembre s’ha dut a terme la Setmana de la Salut Mental Jove al Districte de Les Corts emmarcada dins dels actes del 40è aniversari de l’Associació Centre d’Higiene Mental Les Corts.
Llegir més
Activitats de la Setmana de la Salut Mental Jove de Sarrià-Sant Gervasi
Del 16 al 21 de novembre s’ha dut a terme la Setmana de la Salut Mental Jove al Districte de Sarrià-Sant Gervasi emmarcada dins dels actes del 40è aniversari de l’Associació Centre d’Higiene Mental Les Corts.
Llegir més
Premis del Certamen fotogràfic
El passat dimecres 11 de novembre es van lliurar els premis dels tres guanyadors del Certamen de Fotografia sobre salut mental jove a la sala de plens del Districte de Les Corts.
Llegir més
Lliurament de premis del Certamen Literari
Amb motiu del 40è Aniversari de l’entitat, s’ha celebrat el Certamen Literari – Premi Roser Pérez Simó, que dóna continuïtat als Jocs Florals de la Xarxa de Salut Mental.
Llegir més
Sessió de treball de Serveis Prelaborals
El passat 28 d’octubre es va dur a terme una Sessió de Treball de Serveis Prelaborals amb la participació d’una cinquantena de representants de 28 Serveis Prelaborals d’arreu de Catalunya.
Llegir més
IV Concurs d’espots publicitaris contra la discriminació en salut mental
Un grup d’usuaris del Servei de Rehabilitació Comunitària de Sarrià-Sant Gervasi ha participat en aquest concurs organitzat per Obertament.
Llegir més
El grup CHM Salut Mental ha participat en un espectacle de dansa de la Caldera
El passat 28 de novembre al Centre de creació i arts escèniques de la Caldera de les Corts es va representar l’obra de dansa El Banquet singular.
Llegir més
Espai d'Inclusió 20+20+20
L’Espai d’Inclusió 20 + 20 + 20 de Les Corts ha elaborat un informe en què es reivindica com un representant d’un nou model basat en les cadenes de valor econòmic.
Llegir més
                    
Copyright © 2015 Grup CHM Salut Mental