Copy

Si no visualitza aquest butlletí correctament, faci clic aquí
 
 
 
 

SALUT MENTAL

 
 
El Butlletí del Grup CHM Salut Mental
 
 
 
 
 
 
 
Visita de Sarah Swanson a l’Àrea d’Inserció laboral del Grup CHM Salut Mental
 
L’Àrea d’Inserció Laboral (AIL) del Grup CHM Salut Mental va rebre la visita de la Sarah Swanson, formadora en metodologia IPS (Individual Placement & Support) del Dartmouth Supported Employment.
 
Llegir més
 
 
 
 
 
 
El Grup CHM Salut Mental al Business With Social Value
 
El passat 2 de desembre el Grup CHM Salut Mental va participar a la 4a edició del Business With Social Value que es va celebrar al Palau de Congressos de Catalunya.
 
Llegir més
 
 
 
 
 
 
El Grup CHM Salut Mental participa a la Jornada Anual d’IPS
 
El 4 de desembre es va celebrar la Jornada Anual d’IPS amb la benvinguda a càrrec del Dr. Pere Bonet, President del Consell Assessor de Salut Mental i Addiccions.
 
Llegir més
 
 
 
 
 
 
IV Jornada de BCN Salut Mental
 
El passat 11 de desembre el Grup CHM Salut Mental va participar a la VI Jornada de BCN Salut Mental que es va celebrar a l’auditori de CaixaForum.
 
Llegir més
 
 
 
 
 
 
Publicació de les resolucions definitives de concessió de la convocatòria 2015 de projectes de recerca en salut
 
El passat dia 17 de desembre de 2015 es van publicar a la pàgina web de l’Institut de Salut Carlos III les Resolucions definitives de concessió de la convocatòria 2015 de Projectes de Recerca en Salut.
 
Llegir més
 
 
 
 
 
 
Participació en la 1a jornada 'Oportunitats i sinèrgies entre entitats socials i estudiants de la Universitat de Barcelona'
 
El passat 17 de desembre es va celebrar la 1a Jornada “Oportunitats i sinèrgies entre entitats socials i estudiants de la Universitat de Barcelona”, organitzada per la Universitat de Barcelona en col·laboració amb la Taula d’Entitats del Tercer Sector.
 
Llegir més
 
 
 
 
 
 
Servei de repartiment a domicili al mercat de Les Corts
 
El passat 18 de desembre el Grup CHM Salut Mental, a través d’ALCIL, va posar en marxa una nova activitat: el servei de repartiment a domicili al Mercat de Les Corts, ubicat a la Travessera de Les Corts 215.
 
Llegir més
 
 
 
 
 
 
Defensa de la Tesi Doctoral de la psicòloga Ana Barajas Vélez
 
El passat 21 de desembre, la psicóloga Ana Barajas Vélez, del Departament de Recerca del Grup CHM Salut Mental, va defensar la seva Tesi Doctoral a la Sala d’Actes de la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat Autònoma.
 
Llegir més
 
 
 
 
 
 
                    
 
 
 
Copyright © 2016 Grup CHM Salut Mental