Copy

Si no visualitza aquest butlletí correctament, faci clic aquí
 
 
 
 

SALUT MENTAL

 
 
El Butlletí del Grup CHM Salut Mental
 
 
 
 
 
 
 
BCN Salut Mental ha assistit a la Taula de Salut Mental
 
El grup de treball que impulsarà la Taula de Salut Mental de la ciutat es va constituir dilluns 11 de gener amb el principal objectiu de redactar el primer Pla de Salut Mental que l’abordi de forma integral a la capital catalana.
 
Llegir més
 
 
 
 
 
 
El Grup CHM Salut Mental es passa al gestor documental OPEN KM
 
A partir de febrer, s’utilitzarà el gestor documental per tramitar les gestions d’avaries dels dispositius del grup i, en els propers mesos, s’aniran incorporant altres gestions com les compres, gestió de permisos, etc.
 
Llegir més
 
 
 
 
 
 
Nova secció a la web del Grup CHM Salut Mental
 
Recentment la web del Grup CHM Salut Mental ha introduït una nova secció de Vídeos, on es compartiran tots els vídeos de producció pròpia.
 
Llegir més
 
 
 
 
 
 
El Grup CHM Salut Mental a les Xarxes Socials
 
Coincidint amb el 40è aniversari de l’Associació Centre d’Higiene Mental Les Corts, el Grup CHM Salut Mental va aprofitar per crear la seva nova pàgina web i estar presents en les xarxes socials.
 
Llegir més
 
 
 
 
 
 
Propera participació del Grup CHM Salut Mental a la 8à Jornada sobre la Xarxa a Debat
 
La jornada organitzada per la Fundació Congrés Català de Salut Mental i l’Associació Catalana de Professionals de Salut Mental tindrà lloc el proper divendres 26 de febrer.
 
Llegir més
 
 
 
 
 
 
Concurs de degustació de truites
 
L’Àrea de Rehabilitació Psicosocial del Grup CHM Salut Mental organitza un concurs de degustació de truites el proper 4 de febrer a les 12:00 hores al Centre Cívic Can Deu, a la Plaça de la Concòrdia, 13.
 
Llegir més
 
 
 
 
 
 
 
                    
 
 
 
Copyright © 2016 Grup CHM Salut Mental