Copy

 

Se nyhedsbrev i browser

eNyhedsbrev - November 2015
12.11.15

 
 
Kultur, vækst og folkestyre

Omkring 40 personer deltog, da vi sammen med Aalborg Teater i slutningen af oktober inviterede til en dag i København under overskriften ”Kultur, vækst og folkestyre”. Der blev høstet indtryk på Det Kongelige Teater, hos Vækstfonden og på Christiansborg – og undervejs blev der udvekslet masser af synspunkter og vedligeholdt og skabt kontakter på kryds og tværs. Målt på tilbagemeldingerne må turen betegnes som en stor succes – og vi er allerede gået i tænkeboks med henblik på en 2016-udgave af en erhvervsdag uden for de vante rammer. Se billeder fra turen – og fra en lang række andre arrangementer her

Årets leder er fundet
For ottende gang er Den Nordjyske Ledelsespris blevet uddelt til en leder, som brænder for sit lederjob og gør en forskel for sine medarbejdere. Vinderen af prisen i 2015 er Iben Hostrup Andersen, afsnitsledende sygeplejerske fra Aalborg Psykiatriske Sygehus.
Læs mere her

Spændende netværk på vej
Set i lyset af organisationers konstante parathed til globalisering, og ikke mindst nye generationers behov for selvrealisering, er organisationsudvikling et nødvendigt værktøj til understøttelse af forretningsudvikling. Entusiastiske medlemmer af Erhverv Norddanmark har derfor etableret et nyt netværk for ledere med samme passion. Et netværk, der passer godt ind i vores mission om at give værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.
 
Læs mere om netværket her, hvor du også kan tilmelde dig.
Første møde er 19. januar 2016 kl. 15.

Arrangementer
Selvom vi nu kun er godt halvanden måned fra årets afslutning, er der stadig en lille håndfuld krydser i Erhverv Norddanmarks arrangementskalender – og de første i det nye år er for længst på plads:
26. november 2015
Modern Marketing 2 – B2C

Konxion lærer dig, hvordan du netværker og sælger gennem LinkedIn til dit professionelle netværk.


Læs mere her
1. december 2015 - udsolgt
 Morten Albæk om Voluntas

Vi indleder julemåneden med et skarpt indlæg fra Advisory Board-medlem Morten Albæk, der vil fortælle om Voluntas Investment & Advisory Management. 
Læs mere her
6. december 2015 - udsolgt
Jul i Aalborg

Vi afslutter årets arrangementskalender med et besøg i Aalborg Teater, hvor der er reserveret et par håndfulde gode billetter til forestillingen ”Brødrene Løvehjerte”.


Læs mere her
21. januar 2016
Nytårs-Kickoff

2016-udgaven af vores nytårs-kickoff er et møde med Jesper Christensen, der har været selvstændig salgstræner i 14 år.
Læs mere her
30. november 2015
Jul på Aalborg Historiske Museum

Seniorgruppen runder årets arrangementer af med det traditionsrige julemøde, hvor man ønsker hinanden glædelig jul og der serveres gløgg og æbleskiver.
Læs mere her
3. december 2015
Jul i byen

Trademark Future Lounge runder året af med et anderledes julearrangement.


Læs mere her
6. januar 2016
Borgmestermøde 2016

Det nye år har kun seks dage på bagen, når vi inviterer til det årligt tilbagevendende møde med Aalborgs borgmester. Vi får for tredje gang besøg af Thomas Kastrup-Larsen, der nu er midtvejs i sin første periode som borgmester for landets tredjestørste kommune.
Læs mere her
4. februar 2016
Modern Marketing 3 – Big Data

Konxion lærer dig, hvordan big data ændrer hverdagen og hvilke muligheder det kan give din virksomhed.
Læs mere her
Fonden deler ud
Erhverv Norddanmarks Fond uddeler hvert år en række studielegater til unge under uddannelse, fortrinsvis som støtte til uddannelsesophold i udlandet. Fonden støtter i særdeleshed unge, der tager en handelsmæssig uddannelse. Desuden råder fonden over en særlig pulje af legater til unge under videreuddannelse indenfor kolonial en gros branchen. Sidste frist for ansøgning til næste uddeling er 31. december 2015.
Læs mere her
Gode Member to Member-tilbud
En af vores spændende aktiviteter er Member to Member, der i al korthed går ud på, at du som medlem via vores website har mulighed for at præsentere et eller flere tilbud til de øvrige medlemmer.
Se meget mere her
Et stærkt erhvervsmedie
Vi er i fuld gang med produktionen af det fjerde og sidste 2015-nummer af vores medlemsmagasin med udgivelse søndag 29. november 2015. Også denne gang er det et 20-24 sider stort tillæg til NORDJYSKE Stiftstidende, så det når ud til cirka 150.000 søndagslæsere af avisen.
Læs om dine muligheder for annoncering her
Ny medlemmer i dit netværk
Som medlem af Erhverv Norddanmark er du en vigtig del af en organisation, der samler cirka 500 virksomheder og enkeltpersoner inden for handel, industri, service og liberale erhverv i bestræbelserne på aktivt at medvirke til, at Aalborgregionen er attraktiv at drive og udvikle virksomhed i. Der kommer til stadighed nye medlemmer i dit erhvervsnetværk – og vi ser frem til at arbejde både for dem og for de medlemmer, der har været en del af organisationen i mange år. Senest er disse kommet med i netværket: 
 
  • EksportPartner – Direktør Thomas Hvidtfeldt
  • Carsøe – Direktør Mikkel Jacobsen
  • Multibyg A/S – Projektleder Michael Skagen
  • C J Hvidevareservice Aalborg ApS – Direktør Henrik Justesen

Opdatér dine virksomhedsoplysninger
Er dine virksomhedsoplysninger i vores medlemsdatabase korrekte? Hvis ikke det er tilfældet, kan du rekvirere en redigeringskode på info@erhvervnorddanmark.dk, så du kan få informationerne opdateret.

Tak til sponsorerne
Mange tak til hovedsponsoren Danske Bank og business-sponsorerne HjulmandKaptain, NORDJYSKE Medier, Redmark, steen-bjerre.dk og UCN act2learn LEDELSE & HR.

De bedste hilsner
Erhverv Norddanmark
 
 
Steen Royberg                Anita Møller
Formand                         Sekretariatschef

ERHVERV NORDDANMARK
Nyhavnsgade 2
9100 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk
Hovedsponsor for
Erhverv Norddanmark:


En sparringspartner for nordjysk erhvervsliv

Modtager: <<Email Address>>

Afmeld ved at skrive en mail til os

 
Email Marketing Powered by Mailchimp
opdater profil eller afmeld liste