Copy
Nieuwsbrief - Juni 2016

Hoe voorkomt u financiële schade tijdens de vakantie?

De vakantieperiode komt eraan en de laatste weken voor deze periode zijn altijd hectisch. Voor u het ideale moment om door uw debiteurenportefeuille heen te lopen en een standpunt in te nemen.

Om uw debiteurenstand onder controle te houden en onnodige financiële schade te voorkomen, adviseren wij u om uw debiteurenportefeuille kritisch door te nemen. Hiermee voorkomt u dat uw DSO sterk oploopt tijdens de vakantieperiode! Door uw vorderingen ter incasso uit handen te geven, bent u ervan verzekerd dat uw debiteuren de juiste aandacht krijgen om zo financiële schade te voorkomen. 

Uw vaste contactpersoon op de incassoafdeling van BVCM heeft binnen 24 uur contact met uw debiteur. Klik
hier om uw vordering direct bij ons in te dienen. 

Wilt u structurele achterstanden voorkomen of wegwerken? Dan kan BVCM u voor een korte of langere periode tijdelijke ondersteuning bieden. Onze financiële specialisten zijn direct inzetbaar en wij helpen u graag bij het realiseren van uw doelstellingen. Bij ons staat het resultaat centraal!
 
Wilt u meer weten? Bekijk dan onze website of bel naar 020-346 07 46 voor meer informatie.

Wij wensen u een fijne vakantie!

Met vriendelijke groet,
Carel Alberts

Hoe ziet uw afdeling eruit tijdens de vakantieperiode?

In hoeverre is uw personele bezetting voor de zomermaanden op orde om het contact met uw debiteuren niet te laten verslappen? 

Kunt u hier zelf niet voldoende aandacht aan schenken? Dan helpen wij u graag, op elk gewenst niveau, met de inzet van onze eigen ervaren medewerkers. Heeft u interesse om kennis te maken of vragen over het invullen van uw bezetting? 

Neem gerust contact met ons op.

Nog een vonnis op de plank liggen?

Een positief vonnis van de rechtbank betekent helaas niet altijd dat de vordering ook geïncasseerd kan worden.

BVCM biedt een vernieuwde service aan, de 'Bewaarservice 2.0'. Met deze service wordt uw debiteur voor een periode van 20 jaar gemonitord en ontvangt u jaarlijks een digitale executie-update. U kunt uw vordering via bewaakmijnzaak.com 24/7 bekijken en precies bijhouden wat er gebeurt. 


Klik hier voor meer informatie.

Vraag naar financieel specialisten blijft stijgen! 

De Nederlandse arbeidsmarkt heeft een groot tekort aan financieel specialisten.
Het totale aantal vacatures voor deze beroepsgroep steeg in het eerste kwartaal naar 43.200 blijkt uit een onderzoek van Yacht. 


Lees hier het volledige bericht.

Economische groei houdt aan, inflatie is laag

De economische groei houdt aan, met een belangrijke rol voor de binnenlandse bestedingen. De economie groeit met 1,8% dit jaar en 2,1% in 2017. De consumptie groeit met 1,5% dit jaar en 2,1% volgend jaar, doordat het beschikbaar inkomen van huishoudens groeit, terwijl de inflatie laag blijft, aldus het Centraal Planbureau (CPB).

Lees hier het volledige bericht.

Geschikte kandidaat voor u?

Remon - Debiteurenbeheerder
Woonplaats:  Haarlem
Leeftijd:  36 jaar
Beschikbaar:  Per direct

Remon is communicatief sterk en denkt out of the box. Naast dat hij over een goede dosis humor beschikt, werkt hij secuur en consistent. Remon is op zoek naar een job waarin hij zich volledig kan richten op het debiteurenbeheer. Hij beschikt over meerdere WFT diploma’s en heeft kennis van o.a. AS400, Maex en Daybreak. Hij spreekt Nederlands en Engels.


Klik hier voor meer informatie.

Klant aan het woord

"BVCM is een pragmatische credit managementpartner die echt meedenkt en met creatieve oplossingen komt.
Bij SUEZ kennen we al een zeer intensief (pre-) incassotraject, reden waarom wij van onze incassopartner verwachten dat zij werkelijk toegevoegde waarde levert." 

Lees
hier de volledige referentie.

Volg ons!

Vanaf heden zijn wij ook actief op Facebook, Twitter en LinkedIn.
Wij houden u graag dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen op het gebied van creditmanagement en de arbeidsmarkt. 

https://www.facebook.com/BVCMPTC
https://twitter.com/BVCM_NL
https://www.linkedin.com/company/bvcm
Copyright © 2016 BVCM, Alle rechten voorbehouden.


Wilt u de instellingen wijzigen hoe u deze nieuwsbrief ontvangt?
U kunt uw voorkeuren aanpassen of afmelden voor deze nieuwsbrief