Copy
Geen prijsverhoging en de beste huidverzorging voor thuis
Bekijk hier de online versie  |  Bekijk hier onze producten

Lieve klanten,

Wat is dit een rare en moeilijke tijd voor iedereen. Uiteraard staat gezondheid voorop en hopen wij dat jullie en jullie naasten allemaal gezond zijn en blijven. Zoals reeds vermeld in onze eerdere e-mails willen wij u graag zo goed mogelijk helpen en ondersteunen. Daarom hebben we besloten om geen prijsverhogingen door te voeren, uw prijzen blijven hetzelfde als in 2019. 
Tevens willen we u graag wat ideeën, tips en tricks voorstellen. Daarbij hebben we vele nieuwe acties bedacht die u ook weer aan uw klant kunt voorstellen, deze vindt u in de bijlage NEM SPECIAL online. Samen staan we sterk!
 
Het is heel belangrijk dat we samen positief, gezond en vrolijk blijven. Net als dat we met elkaar in contact moeten blijven ook al ontmoeten we elkaar even niet. Bel, e-mail en whatsapp met uw klanten, geef advies en informeer uw klanten dat het zeker nu heel belangrijk is om thuis hun “beautyritueel” te doen. Leg uit hoe ze thuis “mini facials” kunnen doen voor die extra huidverzorging, uiteraard alleen mogelijk met de kwalitatieve producten van onze merken. 

  1. Onderstaand hebben we wat tips, tricks en teksten om u te helpen….
  2. Wilt u direct naar onze acties in de bijlage NEM Special onlineklik dan hier
  3. Heeft u vragen, suggesties of wilt u iets aanpassen, mail gerust naar info@nemcosmetics.nl en onze specialisten helpen u heel graag verder.
Met gezonde groeten,
Menno de Haan
Directeur
1. Begin je eigen schoonheidssalon in de badkamer met "mini facials"
Goed voor jezelf zorgen in tijden van corona vergt wat creativiteit. De schoonheidssalon is dicht, maar niet getreurd: met deze tips en tricks kun je ook thuis je huid in goede conditie houden. Geef tevens je klanten aan hoe ze bij je kunnen bestellen, dat ze producten kunnen ophalen, dat je producten komt brengen of dat je ze opstuurt. Houd daarbij 1,5 meter afstand in acht. 

Reinigen.
Oké, het reinigen van je huid is waarschijnlijk de minst leuke stap in je skincare ritueel, maar in veel opzichten toch wel echt het belangrijkste. Of je ritueel nou enkel bestaat uit een combinatie van reinigen en een dag- of nachtcrème of dat het het startsein is van je uitgebreide ritueel; beginnen met een schone, frisse huid is essentieel voor alle stappen die je daarna zult doorlopen. Vuil en talg stapelen zich in de loop van de hele dag op waardoor poriën verstopt raken. Door te reinigen voorkom je dat de huid dof, onzuiver of gevoelig wordt. Voor een goede reiniging gebruik je een milk, mousse of gel samen met een lotion 2 maal per dag.
Peelen.
De huid vernieuwd zich elke 28 dagen. De dode huidcellen blijven dan op je huid liggen. Wanneer je de huid wakker schudt door deze dode huidcellen te verwijderen met een peeling zal de huid sneller nieuwe huidcellen gaan aanmaken. De doorbloeding word gestimuleerd waardoor de huid blijft stralen en er jong uit blijft zien. Zo zal je ook minder snel rimpels krijgen of je kan rimpels verminderen. Het is een must om 1 à 2 keer per week de huid te peelen.  
Masker.
Het regelmatig gebruiken van een masker is geen overbodige luxe. Het zorgt voor een goede opname van de werkstoffen, betere huidconditie en voor ontspanning. Na een peeling is de huid klaar om werkstoffen dieper in te laten trekken. Breng een (crème)masker aan en ontspan 10-15 minuten.  
Serum.
Een serum speelt in op de huidbehoefte.  Ze zijn geconcentreerder dan crèmes en hebben kleinere moleculen, waardoor de actieve bestanddelen beter en dieper in de huid doordringen. Een serum geeft de huid een boost waardoor hij gaat stralen. Breng 1 à 2 keer per dag een serum aan onder je crème en geeft de huid net het beetje extra wat hij verdiend.
Crème.
Onze huid wordt dagelijks blootgesteld aan allerlei factoren die onze huid schade aan kunnen brengen. Onder andere de zon, hitte, wind, kou en milieuvervuiling. Daarnaast raken de huidcellen hun activiteit kwijt en ondergaan slijtage naarmate ze ouder worden. Al deze factoren werken in op onze huid en laten zo hun sporen achter. Een goede dagcrème beschermt onze huid hiertegen en een nachtcrème zorgt voor een goede voeding en herstel van de huid.
Oogcrème.
De huid rondom je ogen is heel dun en kwetsbaar, elke dag knipperen we duizenden keren waardoor de huid sneller geïrriteerd is. Het bevat geen talgklieren en de poriën en structuur is veel fijner. Doordat de huid zo anders is dan bijvoorbeeld je wangen ben je sneller getekend met verslapping, lijntjes, wallen of donkere kringen. Een oogcrème bevat kleinere moleculen dan een dag- of nachtcrème en kan hierdoor dus beter en dieper in de huid trekken. Bescherm en verzorg de huid rondom de ogen!
2. Hier vindt u leuke interessante acties per merk, met combinaties en/of pakketten geheel gewijd aan maximal huidverzorging thuis. Klik op onderstaande knop voor de online NEM SPECIAL die er dit keer iets  anders uitziet dan u van ons gewend bent.
Bekijk hier onze NEM SPECIAL online
Facebook
Website
Email
Instagram
YouTube

Onze gegevens zijn:
NEM COSMETICS B.V.
Gerdina's Hof 25
4191 MX Geldermalsen
info@nemcosmetics.nl
T.  0345 - 588 100
T.  016 - 632151
Wilt u onze mailing niet meer ontvangen of heeft u suggesties, laat het ons gerust weten. 
Voorkeuren bijwerken of Afmelden Nieuwsbrief