Copy
Weergaveproblemen? Bekijk dan de webversie of voeg info@heiper.nl toe aan uw lijst met veilige afzenders.
Nieuwsbrief nr. 5 - 2016

In deze nieuwsbrief
  • Kevin vertelt over zijn afdeling binnendienst
  • De voordelen van Colocated hosting
  • Zijn uw wachtwoorden veilig?
  • Wist u dat...?
Kevin vertelt over zijn afdeling binnendienst

Kevin Binnendijk
 

Hallo, welkom op de binnendienst! Ik ben Kevin Binnendijk en al reeds 2 1/2  jaar werkende bij Heiper ICT. Samen met onze stagiair Daan Kroon verzorgen wij de binnendienst. Dit is de afdeling waarop de systemen terechtkomen. Wij duiken de techniek in en hebben nauw contact met onze leveranciers en fabrikanten om problemen snel en effectief te verhelpen. Hieronder lichten wij een aantal diensten uit die wij aanbieden bij Heiper op de binnendienst...
De voordelen van Colocated Hosting

 

Wat is Colocated Hosting?

Colocated hosting is het uitplaatsen van uw serverinfrastructuur naar een gedeelde locatie. Dit is in ons geval bij Heiper in het Datacenter.
 

Wat zijn de voordelen van Colocated Hosting?

De voordelen van Colocated Hosting zijn dat u geen server meer bij u op kantoor hebt staan. Daarnaast geniet u van alle voordelen die een Datacenter u te bieden heeft, zoals een stabiele en snelle netwerkverbinding, beveiliging van de locatie. Maar ook heeft een internetstoring bij u op kantoor minder impact, u kunt namelijk dan op elk ander netwerk inloggen en weer verder werken en de medewerkers die op een andere locatie zitten merken zelfs helemaal niks van de internetstoring.

Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf of organisatie kunnen betekenen? Laat Heiper ICT u (vrijblijvend) adviseren. Neem gerust contact met ons op of bel 088 434 73 70.
       
Zijn uw wachtwoorden veilig? Het belang van frequent wachtwoord wijzigen!
In een paar jaar tijd zijn een hoop websites gehackt en zijn daarbij een groot aantal e-mails en wachtwoorden buitgemaakt. Tevens staan deze wachtwoorden opgeslagen met een ‘hash’, wat betekent dat over het wachtwoord een encryptie zit die niet gemakkelijk te lezen is. Nou gebruiken de meeste websites simpelere encryptiemethodes om de procedure van inloggen in te korten. Dit maakt het inloggen sneller maar de beveiliging minder sterk.

De website LinkedIn was getroffen in 2012, en sinds mei staan de 164 miljoen e-mails en wachtwoorden aangeboden op het ‘deep web’. Ook MySpace, een social network, is in 2008 de dupe geworden van een breach (inbraak) in hun beveiliging. Hierbij zijn bijna 360 miljoen accounts voor verkoop aangeboden...
Wist u dat...?
  • We een bedrijfspromo filmpje hebben? Bekijk filmpje.
  • We daarnaast ook een bedrijfspresentatie hebben? Wilt u Heiper ICT beter leren kennen? Klik dan hier.
  • Al onze medewerkers in het bezit zijn van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag)? 
  • We deelnemer van ICTWaarborg zijn? Bekijk onze ICTWaarborg certificaat. Voor meer info, klik hier. Bij vragen, neem gerust contact (of bel 088 434 73 10) met ons op. 

Volg onze communicatie en blijf op de hoogte van de nieuwtjesThis email was sent to samira@heiper.nl
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Heiper B.V. · Ambachtsweg 28 · Huizen, 1271 AM · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp