Copy
Weergaveproblemen? Bekijk dan de webversie of voeg info@heiper.nl toe aan uw lijst met veilige afzenders.
Nieuwsbrief nr. 6 - 2016

In deze nieuwsbrief
 • Even voorstellen...
 • Online werkplek
 • Afscheid Samira
 • Fijne vakantie!
 • Wist u dat...
Even voorstellen... 
Samen met mijn compagnon Jim heb ik ruim 10 jaar geleden Heiper opgericht. We zijn samen begonnen, letterlijk vanaf de zolderkamer. Een succesverhaal? Dat weet ik niet. Het is in elk geval wat ons als duo typeert. No nonsens, ambitieus en met heel veel passie werken we graag zowel in, als ook aan ons
bedrijf.Waar Heiper ICT goed in is kan ik het beste uitleggen in onze promo film (zie: Heiper stelt zich voor).

Op een willekeurige werkdag houd ik mij bezig met uiteenlopende zaken. Personeel, financieel, communicatie en strategisch ben ik eindverantwoordelijk. Het aansturen en coördineren van mensen en teams, het implementeren van additionele producten en diensten, het faciliteren van de “juiste gereedschappen” voor operationele mensen en onderhouden van ons (menselijk)netwerk is daarom mijn dagelijkse werk.

Thuis ben ik trotse vader van twee knappe dochters. Liselotte is de jongste (3 jaar) en Juliette (bijna 5 jaar). Getrouwd met mijn vrouw Petra en woon al heel wat jaren met veel plezier in de dorpskern van Huizen.
Online werkplek
Herkent u dat? Net op die ene specifieke plek aangekomen! Aan het eind van de Chinese muur, twee uur in de auto gezeten voor dat ene stukje strand of na uren varen eindelijk op een mooi stuk voor anker en dan gaat de telefoon.

U schrikt! Op het display van uw telefoon ziet u de naam van een groot prospect staan. Het eerst wat u denkt: “mijn notebook ligt nog thuis...!”

Of u nog even dat ene mailtje kan toesturen met bijlage. Er is geen directe paniek, de e-mail staat tenslotte al in de cloud en is goed benaderbaar vanaf uw telefoon. Maar dan galmt het telefoon gesprek van daarnet terug in uw hoofd, "dat ene mailtje met bijlage". Oh nee, geen bijlage op de telefoon. En nu? Terug naar huis?

Online werkplek geeft u alle vrijheid die u wenst. Alle gegevens en applicaties zijn benaderbaar vanaf welk apparaat en waar dan ook.
Voorkom dus ongemakkelijke situaties, en zorg dat u altijd bij uw gegevens kunt, zodat uw prospect niet voor een ander gaat omdat u niet op tijd de bescheiden kon aanleveren.

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden van online werkplek, neemt u eens vrijblijvend contact (of bel 088 434 73 70) met ons op. Onder het genot van een kop koffie denken wij graag met u mee.
Afscheid van Samira
Wellicht dat sommigen het al gemerkt hebben, maar helaas is Samira niet meer werkzaam bij Heiper ICT. We bedanken haar vriendelijke voor haar enthousiaste inzet bij Heiper ICT en wensen haar alle goeds toe in haar verdere carrière!

Er is hiermee een vacature ontstaan bij Heiper, deze zal korte termijn gepubliceerd worden op onze website.
Zolang deze vacature nog niet ingevuld is kunt u uw vragen van niet technische aard richten aan Pieter (pieter@heiper.nl of op 088 434 730 1). uw administratieve vragen kunt u blijven richten aan administratie@heiper.nl.
Fijne vakantie!
Voor sommigen is de zomervakantie al aangebroken, voor sommigen staat die voor de deur... Middels deze digitale weg wensen wij u allemaal een heel fijne en ontspannen zomer toe!

Vanzelfsprekend zullen wij de gehele zomerperiode gewoon voor u klaar staan zoals u gewend bent. Daarom voordat u vertrekt nog even vijf praktische tips:
 1. Heeft u uw back-up bij ons geregeld met online back-up? Fijn dan kunt u gerust met vakantie! Als dat niet zo is, laat ons dan even meekijken of uw back-ups wel in orde zijn.
 2. Staat uw Out of Office Reply (OOOR) aan? Dan weet diegene die u tijdens uw afwezigheid een e-mailbericht stuurt wanneer u weer terug bent. Hulp nodig bij het instellen? Bel gerust even naar 088 434 737 0, dan doen wij dat gelijk op afstand voor u.
 3. Om het milieu en uw stroomrekening te ontzien (is ook risico verlagend op brandgevaar) is het verstandig om uw beeldschermen en computersystemen volledig uit te schakelen (en niet in standby te laten staan). Daarbij is ook het advies om opladers uit het stopcontact te halen.
 4. Vergeet uw raoming o puw smartphone niet uit te schakelen als u naar het buitenland gaat. Dat kan onaangename verassingen / rekeningen voorkomen! Hulp nodig bij het instellen? bel gerust naar ons kantoor.
 5. Laat u uw computersysteem thuis / op de zaak tijdens uw vakantie? Bij uitstek hét moment om deze eens van een service beurt te voorzien! zorgen wij er voor dat uw systeem weer helemaal scheen en up-to-date is als u aan het werk gaat! neem gerust contact op met Kevin Binnendijk voor het maken van een afspraak (of stap gewoon tijdens kantoor uren ons kantoor binnen).
Wist u dat...
 • We daarnaast ook een bedrijfspresentatie hebben? Wilt u Heiper ICT beter leren kennen? Klik dan hier.
 • U nog tot 28 juli dit jaar kosteloos kunt overstappen op Windows 10?! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
 • Al onze medewerkers in het bezit zijn van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag)? 
 • We deelnemer van ICTWaarborg zijn? Bekijk onze ICTWaarborg certificaat. Voor meer info, klik hier. Bij vragen, neem gerust contact (of bel 088 434 73 10) met ons op. 

Volg onze communicatie en blijf op de hoogte van de nieuwtjesThis email was sent to <<emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Heiper B.V. · Ambachtsweg 28 · Huizen, 1271 AM · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp