Copy
Weergaveproblemen? Bekijk dan de webversie of voeg info@heiper.nl toe aan uw lijst met veilige afzenders.
Nieuwsbrief nr. 04 - 2016

In deze nieuwsbrief
 • Hussein trotse vader geworden
 • Klant aan het woord
 • Maak kennis met het nieuwe antivirus van Heiper
 • Wist u dat...?
Vrolijk nieuws 

Het is alweer mei... de tijd vliegt en Heiper heeft niet stilgezeten...
In deze nieuwsbrief genoeg leuke en interessante zaken die we graag met u willen delen.
We laten u kennismaken met 1 van Heipers nieuwe producten/diensten, leest u de ervaringen van 1 van onze klanten en nog veel meer. 

Maar eerst het meest vrolijke nieuws van Heiper: onze collega Hussein is trotse vader geworden van zijn stoere ;) zoon. Wat een feest!! Mama en zoon maken het heel goed.

                                 

Wij wensen Hussein en zijn gezin heel veel blijdschap, liefde en geluk toe!
Klant aan het woord
 
                                 

Peter Bot, eigenaar en ontwikkelaar CM Specialist


"CM Specialist maakt websites en webwinkels voor inmiddels heel veel tevreden klanten. Het team van CM Specialist is vooral goed in het programmeren en het designen hiervan. Voor het hosten van deze sites hebben wij een professionele samenwerking opgebouwd met Heiper ICT. Heiper ICT regelt voor ons de server-systemen met de door ons gestelde eisen. 

"Met een gezonde groei is Heiper ICT een professioneel bedrijf met kennis, kunde en een aanrader."

De keuze voor Heiper ICT is gebaseerd op de aanwezige kennis en het meedenken bij nieuwe en bestaande technische vraagstukken. Verder zien wij de samenwerking als een zeer waardevolle uitbreiding in de adviserende rol die wij hebben bij onze klanten. Het is fijn om voor specifieke (technische) vragen die niet direct iets te maken hebben met de website of webwinkel van de klant een partner te kunnen aanbevelen die meer dan voldoende technische kennis in huis heeft en adequaat reageert.
Anderzijds is het voor Heiper ICT prettig om hun klanten een betrouwbare en professionele partner aan te bevelen voor een website en/of webwinkel.

Gedurende de inmiddels alweer 7 jaar durende samenwerking is het goed om te zien dat Heiper ICT niet stilzit. Met een gezonde groei is Heiper ICT een professioneel bedrijf met kennis, kunde en een aanrader
."
 
Maak kennis met het nieuwe antivirus van Heiper

Zoals wellicht een aantal van u al weten, is Heiper sinds kort gestart met een nieuw antivirusproduct. Dit product is gebaseerd op de anti virus bitdefender. Bitdefender staat in de top 10 Van de anti virus tests met een maximum aan sterren op verschillende gebieden. Natuurlijk hebben wij van Heiper allereerst dit product getest. Wat betreft de snelheid van uw systeem merkt u bijna niet dat deze aanwezig is op uw pc. Daarnaast is een groot voordeel voor u dat de Heiper antivirus een groot scala aan virussen tegenhoudt. Zelfs de crypto virussen. Daarbij is de installatie vrij simpel. Met behulp van 1 bestandje wordt de antivirus automatisch geïnstalleerd en ingesteld. Een ander voordeel van deze antivirus is dat deze op afstand beheerd wordt. U hoeft zelf niet op zoek te gaan naar de instellingen. Daardoor is deze antivirus ook niet te uitgebreid en hoeft u niet veel kennis te hebben om deze te bedienen. Het is een antivirus die alles heeft.

Wilt u meer informatie over de antivirus of onze overige services en diensten? Neem dan gerust contact met ons op of bel 088 434 73 70. Wij helpen u graag verder.
Wist u dat...? 
 • U nog steeds kans maakt op het winnen van het boek, "komt de vrouw bij de h@cker"? Een aanrader! Check hier voor meer informatie

   
   
 • Wij 24/7 telefonisch bereikbaar zijn? We staan graag voor u klaar om u verder te helpen. Informeer hier naar de mogelijkheden
 • U met ons live kunt chatten via onze website? Er is altijd een medewerker op de chat aanwezig, die uw vragen beantwoordt
 • Dat we ook een FAQ hebben? Op onze website kunt u de veelgestelde vragen en atwoorden terugvinden
 • Dat u ons ook kunt volgen via social media? Bezoek onze Facebook, LinkedIn, Twitter en YouTube pagina's

Volg onze communicatie en blijf op de hoogte van de nieuwtjesThis email was sent to info@heiper.nl
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Heiper B.V. · Ambachtsweg 28 · Huizen, 1271 AM · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp