Copy
De nieuwsbrief van de speeltuinvereniging Maredijk
View this email in your browser
Beste leden,

Hier de Lente-editie van onze nieuwsbrief. Met:
ALV 18 april 2016
Op maandag 1
8 april 2016 om 20.15 uur in Het Maredijkhuis: Algemene Ledenvergadering Speeltuinvereniging Rondom de Maredijk. Het Bestuur nodigt alle leden van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.
Klik op de links voor de stukken:
Stem voor speeltoestellen
We krijgen nieuwe speeltoestellen! Hieronder een impressie van hoe het eruit kan zien. Maar daar hebben jullie nog zeker invloed op. Verdeeld over drie zones, zijn er veel keuzes. Bekijk online de mogelijkheden en geef je voorkeur door via svmaredijk.nl/stem. In het Maredijkhuis hangen ook alle voorstellen. Tot 9 mei kan je stemmen.


Captionless Image
Coniferen
We willen de coniferen bij de voetbalkooi (deels) verwijderen. Omwonenden hebben deze brief gekregen. Tot 18 april kan iedereen nog reageren.
 
De speeltuin draait op vrijwilligers. Alle hulp is welkom. In het weekend zijn we alleen open als een lid zich als weekendportier opgegeven heeft. 
 
Kijk in de agenda of er een weekendportier is http://www.svmaredijk.nl/calendar.html of geef je op via ledenmaredijk@gmail.com. Als portier krijg je de sleutel, schenk je ranja en ontvang je toegangsgeld van niet-leden. En je zorgt dat kinderen in het weekend kunnen genieten van onze mooie speeltuin. Meer vragen over weekendportier zijn? ledenmaredijk@gmail.com of @svmaredijk op Twitter.
www.svmaredijk.nl
facebook.com/maredijk
@svmaredijk
Speeltuinvereniging Rondom de Maredijk
Opgericht 31 mei 1948
Maredijk 100, 2316 VP Leiden
Telefoon: 071 5224401
KvK: 40445705 | Rekeningnummer: NL52 INGB 0000 274564
Contact, afmelden of aanmelden? LedenMaredijk@gmail.com


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Speeltuin Maredijk · Maredijk 100 · Leiden, ZH 2316 VP · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp