Copy
De nieuwsbrief van de speeltuinvereniging Maredijk
View this email in your browser
Beste leden,

Hier de wintereditie van onze nieuwsbrief. Met:
Officiële opening gebouw op zaterdag 16 januari
Na een ingrijpende verbouwing is het speeltuingebouw weer helemaal gebruiksklaar. De vaste gebruikers zoals de Speel-o-theek, de klaverjasclub en de Kluchtencompagnie maken alweer gebruik van het gebouw. En ook verwelkomen we in december al de eerste huurders.

De officiële opening van het gebouw is op zaterdag 16 januari met een feestelijke borrel. Van 15.00 tot 19.30 is iedereen welkom; leden van de speeltuinvereniging, leden van de buurtvereniging en omwonenden. Ook nodigen we de verschillende geldschieters uit die het financieel mogelijk hebben gemaakt. En de speeltuinbesturen van andere Leidse speeltuinen.

Rond 16.30 verricht wethouder Roos van Gelderen de officiële opening. Nieuwe initiatieven zoals de kookclub of lezing op zondag zullen zich ook presenteren. De openingsborrel is tegelijk ook de nieuwjaarsborrel van vereniging Maredijkbuurt.

Contributie 2015
Veel leden hebben de jaarlijkse contributie van €15 voor een heel gezin al betaald. Volgens onze administratie hebben jullie:
  • <<betaald2015>>
  • <<machtiging>>
  • Extra gift: <<gift>>
  • <<opgezegd>>
Door de verbouwing en IBAN-perikelen hebben we nog niet alle machtigingen voor 2015 geïnd. Om praktische redenen zullen we dat eind maart 2016 tegelijk doen met de contributie van 2016.

Heb je geen machtiging en nog niet betaald?
Maak dan je contributie over op rekeningnummer: NL52 INGB 0000 274564 van Speeltuin rondom de Maredijk, Leiden.

Nieuwe speeltoestellen
In 2016 krijgen we nieuwe speeltoestellen. Het bestuur heeft een leverancier gekozen uit de vijf aanbieders die de gemeente had geselcteerd. Begin januari stelt het bestuur samen met de gemeente een programma van eisen op. Daarna gaan we samen met jullie, de leden, binnen die kaders bepalen hoe we de speeltuin ook buiten gaan vernieuwen.

Geen activiteiten zonder vrijwilligers
Als bestuur kregen we de afgelopen weken vaak de vraag: waarom was er geen Sint Maarten? Heb ik de Sinterklaasviering gemist? Het antwoord staat al hierboven: zonder vrijwilligers geen activiteiten. De vereniging heeft nu geen activiteitencoordinator en de bestuursleden hebben er ook geen tijd voor. Dus wil je activiteiten, dan bieden we je alle ruimte om die te organiseren. Meld je bij LedenMaredijk@gmail.com.
www.svmaredijk.nl
facebook.com/maredijk
@svmaredijk
Speeltuinvereniging Rondom de Maredijk
Opgericht 31 mei 1948
Maredijk 100, 2316 VP Leiden
Telefoon: 071 5224401
KvK: 40445705 | Rekeningnummer: NL52 INGB 0000 274564
Contact, afmelden of aanmelden? LedenMaredijk@gmail.com