Copy
De nieuwsbrief van de speeltuinvereniging Maredijk
View this email in your browser
Beste leden,

Hier de herfsteditie van onze nieuwsbrief. Met:

Contributie 2016
Veel leden hebben de jaarlijkse contributie van €15 voor een heel gezin al betaald. Volgens onze administratie hebben jullie:
  • <<contributie>>
  • <<opgezegd>>
Nog niet betaald of machtiging niet gelukt? Maak dan je contributie over op rekeningnummer: NL52 INGB 0000 274564 van Speeltuin rondom de Maredijk, Leiden.
Ook goed te weten: lidmaatschap loopt per kalenderjaar en wordt automatisch verlengd. Mail ledenmaredijk@gmail.com als je geen lid meer wilt zijn.

Nieuwe speeltoestellen
De firma Proludic gaat in oktober de nieuwe speeltoestellen plaatsen. Daarom is de speeltuin gesloten van maandag 3 oktober tot en met 14 oktober. We gaan realiseren wat uit de ledenstemming naar voren kwam met de meeste stemmen, zie de juni nieuwsbrief.

Als de nieuwe speeltoestellen er staan, lijkt het ons leuk als jullie ze recenseren. Maak een vlog over je favoriete toestel. Jane en Cato hebben dat al gedaan voor twee toestellen die blijven: de mandschommel en het rode kasteel. Deel je vlog met ons via
Twitter of Facebook of stuur een mail naar LedenMaredijk@gmail.com. Misschien win je wel een prijs...

Geen activiteiten zonder vrijwilligers
De Maredag op 3 september was een succes! Veel bezoekers, een springkussen en gratis ijs en popcorn. Als bestuur krijgen we weleens de vraag: komt er iets voor Sint Maarten? En een Sinterklaasviering? Het antwoord staat al hierboven: zonder vrijwilligers geen activiteiten. De vereniging heeft nu geen activiteitencoordinator. Het bestuur staat open voor alle initiatieven en stelt het Maredijkhuis en de speeltuin graag beschikbaar, ook voor eenmalige evenementen voor onze leden. Dus wil je activiteiten, dan bieden we je alle ruimte om die te organiseren. Meld je bij LedenMaredijk@gmail.com.

Pasjes liggen klaar
Ben je net lid geworden? Of is er gezinsuitbreiding geweest en heb je dat aan ons doorgegeven? Dan ligt je nieuwe ledenpasje klaar bij de portier.
In 2017 krijgt iedereen die betaald heeft een nieuwe jaarsticker op zijn pasje. Wees dus zuinig op je pasje, je krijgt niet ieder jaar een nieuwe. En neem je ledenpasje mee als je naar de speeltuin komt.


Speeltuin is Pokéstop (PokémonGo)
Als bijdetijdse speeltuin hebben we natuurlijk ook een online presence. Niet alleen op www.svmaredijk.nl of Twitter of Facebook, maar ook in het augmented reality spel Pokémon Go. De speeltuin is een Pokéstop en dus goed voor Pokeballs en raspberries. Natuurlijk verwelkomen we alle digital natives van harte IRL in onze speeltuin!

www.svmaredijk.nl
facebook.com/maredijk
@svmaredijk
Speeltuinvereniging Rondom de Maredijk
Opgericht 31 mei 1948
Maredijk 100, 2316 VP Leiden
Telefoon: 071 5224401
KvK: 40445705 | Rekeningnummer: NL52 INGB 0000 274564
Contact, afmelden of aanmelden? LedenMaredijk@gmail.com


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Speeltuin Maredijk · Maredijk 100 · Leiden, ZH 2316 VP · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp