Copy
View this email in your browser

Stand van zaken crowdfunding:
Dank je!

 
Tot nu toe hebben 227 mensen, bedrijven, vzw’s ons financieel gesteund, waarvoor een heel grote merci. Het is nu hopen dat de coronacrisis binnen afzienbare tijd wordt bezworen en dat de BOOT jullie weldra weer welkom kan heten. Hieronder nog even de gegevens i.v.m. de crowdfunding:
 

€10                       Ik heb sympathie voor de BOOT, en ja, de BOOT moet blijven!
 
€25                       Ik kom zodra het weer kan en mag op jullie hemels terras genieten en bestel daarom nu al een drankkaart van 25 euro.
 
€50                       Ik wil twee uur gaan varen in een zonneboot met maximum 6 mensen. De datum leg ik later vast.
 
€100                     Ik heb bijzonder veel sympathie voor vzw de BOOT en kom graag met mijn partner gratis naar alle optredens in 2020  (Verschijningen, Happy Dates, etc…)
 
€275                     We komen graag met maximaal zes personen  logeren in de kajuit. ’s Anderendaags wacht er ons een heerlijk schippersontbijt, én we gaan nog een uurtje varen met een zonnebootje.
 
€1200                  Ik kom met 9 mensen een weekend verblijven op de grote logeerboot St-Antoine, en ga graag een halve dag varen met schipper Bart aan het roer.
 
Ik kies voor mecenaat of sponsorship met een bedrag naar keuze. Stuur mij een factuur. Neen! Ik verdraag niet dat de BOOT zinkt! No way!

 
Het gekozen bedrag graag overschrijven op rekeningnummer BE22 5230 8054 6047  op naam van vzw de BOOT, ieperleedijkstraat 1a, 8650 Merkem met vermelding van “Donateur + uw keuze”. Wij volgen op en beloven eeuwige dankbaarheid.

Mocht u een factuur wensen, gelieve uw ondernemingsnummer mee te delen.
 

Twee nieuwe namen op de affiche van de Verschijningen:
Katrien Verfaillie en Lynn Wesenbeek

Katrien Verfaillie en Lynn Wesenbeek vervangen respectievelijk Daan en Dalilla Hermans. De Verschijningen vinden niet plaats op zondag 10 mei, maar wel op zondag 27 september. Daan en Dalilla zijn dan niet vrij, dus was het uitkijken naar vervangers. We vonden twee fantastische vrouwen bereid. Katrien Verfaillie treedt op onder de artiestennaam Pigeon en is componiste en pianiste. Ze schreef een prachtige tekst over de coronacrisis op de muziek van Jean Ferrats La montagne, bij ons gekend in de vertaling van Wim Sonnevelds Het dorp. Katrien Verfaillie zong de tekst in met Raf Walschaerts van Kommil Foo als tweede stem en begeleid door Walter Janssens op contrabas.

Het nummer wordt massaal gedeeld op Youtube, we zouden haast zeggen: het gaat viraal... De titel luidt: Kunnik nemi na joen komn https://youtu.be/E8t0fnpTZX0   

Lynn Wesenbeek is vandaag bestuurder bij de VRT. Eerder was ze nieuwsanker bij VTM en Kanaal-Z. In 1987 werd ze verkozen tot Miss België.

 
Restricties
Indien de 1,5 meter-restricties in september nog gelden, gaan de Verschijningen niet door op de BOOT. Samen met de lokale overheid kiezen we voor veiligheid en zullen we verhuizen naar een geschikte openluchtplek waar we die afstand wel kunnen garanderen. U leest het sowieso hier.

 
Tickets de Verschijningen

Alle tickets blijven geldig! Mocht u al gereserveerd en betaald hebben en schikt de nieuwe datum niet, dan zetten we u op de gastenlijst voor de Verschijningen 2021.
 
Een ticket voor de Verschijningen kost dertien euro. De dag zelf betaalt u vijftien euro. Tickets kunt u kopen door het bedrag over te schrijven op rekeningnummer BE22 5230 8054 6047 op naam van vzw de BOOT met als vermelding ‘Voorverkoop Verschijningen x-personen’. De plaatsen zijn beperkt. Wie eerst komt, eerst maalt.
 
De Verschijningen kan georganiseerd worden dankzij de steun van zonnepanelenfabrikant IZEN, waterzuiveraar ECOZ ®, Tuinsappen Lombarts Calville, de brouwer van Papegaei én ons huisbier TisNatindeBroeken, de duurzame bank Triodos, Restaurant Water en Vuur, de Vlaamse Waterweg en vzw de BOOT


 
ECOZ ®

Nooit was ons afvalwater zo zuiver. Dat hebben we te danken aan het mobiele en uiterst flexibele systeem van ECOZ ®.  Eerder pakten we de kleinschalige waterzuivering aan van ons moederschip de BOOT, nu deden we dat ook met die van de St-Antoine, het schip waarmee we varen. We moeten ons afvalwater niet langer opsparen, vermijden geurhinder, en kunnen het meteen verwerken tot zuiver en helder water. Toepasbaar voor zowel huizen, chalets, boten. Het ruikt niet, en de waterzuiveringsinstallatie is visueel mooi dankzij de planten zoals bosaardbei, watermunt, en kattestaart die er in groeien.
 
https://www.ecoz.be/nl/
 
Twitter
Facebook
Website
De BOOT is gespecialiseerd in ecotoerisme, in het organiseren van socio-culturele activiteiten én is heel flexibel bij het opmaken van arrangementen voor families, groepen en scholen. De uitgewerkte thema's hebben (meestal) te maken met de Eerste Wereldoorlog, fauna en flora of ecologie met bijzondere aandacht voor lage-energiewoningen.

vzw de Boot, Ieperleedijkstraat 1a
B-8650 Merkem (België)

+32 475 21 43 20 (Bart)

info@deboot.be


ON: 0466.969.084
RPR Gent, afdeling Ieper
 
 
Privacy
In het kader van de privacy wetgeving houdt vzw de BOOT uw mailadressen enkel bij met het oog op het versturen van de maandelijkse nieuwsbrief. Uw gegevens worden noch verkocht, noch doorgespeeld aan derden. Met één druk op de knop kunt u zich altijd uitschrijven.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
vzw de BOOT · ieperleedijkstraat 1a · Merkem B-8650 · Belgium