Copy
View this email in your browser
Derde naam voor de Verschijningen: Kim Gevaert.
Kim Gevaert is de beste en de sympathiekste hardloopster die ons land ooit heeft gekend. Ze werd olympisch kampioen in 2008 met de Belgische estafetteploeg op de 4x100 meter. Ook in 2006 schitterde ze op de 100 en op de 200 meter. Ze werd toen tweemaal Europees kampioen. Kim is logopediste van opleiding, én moeder van vier enthousiaste kinderen. We zijn zeer benieuwd naar haar ervaringen als moeder, of – wie weet – als dochter. Eerder bevestigden zowel Petra De Sutter als Dalilla Hermans hun komst. Daan Stuyven zorgt voor de muziek, Kristien Hemmerechts presenteert.

Afspraak op de BOOT in Merkem op zondag 10 mei (Moederdag) 2020 om 15:00.
 
In de volgende nieuwsbrieven verneemt u wie dit jaar Verschijning nummer vier en vijf zullen worden.

Foto Daan © Steven Geys.
Foto Kim Gevaert © http://meredithorina.com/
Terugblik Lode Aerts en Alicja Gescinska
Op zondag 15 december interviewde bisschop Lode Aerts de Pools-Belgische schrijfster/filosofe Alicja Gescinska. Interessante werelden ontmoetten elkaar. Deze sessie werd live gestreamd met dank aan de gemeente Houthulst. Je kan dit interview herbekijken via https://www.deboot.be/
 
2020
The crew van vzw de BOOT wenst u een vruchtbaar en inspirerend jaar toe. We zullen ons uiterste best doen om van 2020 een boeiend jaar te maken. In het najaar vallen we met de St-Antoine weer droog voor de vijfjaarlijkse verplichte keuring. Daarover meer op tijd en stond in onze nieuwsbrief.

 
Twitter
Facebook
Website


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
vzw de BOOT · ieperleedijkstraat 1a · Merkem B-8650 · Belgium