Copy
View this email in your browser
Ze verschijnen, de Verschijningen!

44 tickets

Er resten welgeteld 44 tickets, en dan is de weide uitverkocht. U kunt er dus nog bij zijn. Vanwege corona is vooraf inschrijven via info@deboot.be absoluut noodzakelijk. Het hekken van de weide zwaait om 13u30 open, zodat iedereen tijd heeft om zich te installeren. Breng een stoel of krukje mee, én uiteraard ook een mondmasker. U gaat zitten met de mensen van uw ‘bubbel’. Onze medewerkers zullen u indien nodig met raad en daad bijstaan. En zij zullen bestellingen opnemen voor een drankje en u dat dan bezorgen.


 
Oproep voor zij die reeds betaald hebben!

Om drukte aan de ingang te vermijden vragen we aan alle reeds-ingeschrevenen om per bubbel vooraf een mobiel nummer bekend te maken. Mail naam en nummer van de verantwoordelijke van de bubbel door naar info@deboot.be  Dank dank!


 
Coronalied

Katrien Verfaillie alias Pigeon on Piano schreef het ijzersterke, ontroerende en melancholische coronalied ‘Kunnik Nemi Na Joen Komn. Ze opent ermee de Verschijningen, kom dus zeker niet te laat!


 
Suppen zondag 4 oktober
We suppen op zondagmiddag 4 oktober om 14:30. Dit wordt in 2020 onze laatste supdag. Wees er snel bij want suppen is populair!
Suppen kun je omschrijven als wandelen op het water. Bij ons doe je dat op het ieperleekanaal en de idyllische Martjesvaart. Sten De Lille van Amanzie begeleidt. Deelnameprijs 25 euro (surfpak, zwemvest, plank én een drankje zijn inbegrepen). Het is uiteraard ook mogelijk om een sessie op een andere dag te boeken. Neem daarvoor contact op met de BOOT. In deze tijden is een mondmasker meebrengen een verplichting.
Inschrijven of meer weten via info@deboot.be
 
I.s.m. Amanzie.
 
Dag van de Trage Weg

zat 17- zon 18 oktober


Twee opties:

Optie 1. Onbegeleid. Zie https://www.dagvandetrageweg.be/activiteiten/fotowandeling-iedereen-is-van-de-wereld-de-wereld-is-van-iedereen-1  Helemaal gratis.

Optie 2: Begeleid

Vertrek aan de BOOT op zondag 18 oktober om 13u30 voor een mooie wandeling van tien kilometer. Onderweg komen we voorbij zestien QR-codes. Als je die scant zie je prachtige foto’s uit de hele wereld gemaakt door de Nederlandse fotografen Ronnie Dankelman en Diana Putters. Bart Castelein begeleidt en vertelt over de foto’s en de fotografen, over oorlog en verre landen. Vooraf inschrijven noodzakelijk via info@deboot.be Vergeet je smartphone niet om de QR-codes te lezen.

Deelnameprijs: 5 euro pp

Meer info over de fotowandeling
'Iedereen is van de Wereld & de Wereld is van Iedereen'
via
https://photolovers.nl/iwwi/

 
Blankaart XL
  zondag 18 oktober

 
Alle info over Blankaart XL via: https://www.uitinvlaanderen.be/agenda/e/dag-van-de-trage-weg-blankaart-xl/f79af1be-d651-4947-bdd3-fb5bb6a79ff9

(c) foto Wim Packet
 
Droogdok

De St-Antoine is onze grote logeerboot. We verlaten eind oktober de thuisbasis aan de Drie Grachten van Merkem. Als alles goed verloopt meren we drie dagen later aan in Sluiskil (Nederland) bij scheepswerf De Schroef op het kanaal Gent-Terneuzen. Daar wordt het schip aan de verplichte vijfjaarlijkse controle onderworpen. Zo’n periode bezorgt altijd stress. Het is duur, hard werken en je weet vooraf nooit wat je exact te wachten staat. We kruisen de vingers en hopen op goede beschermheren (M/V/X). U leest er alles over in de volgende nieuwsbrieven.


 
Twitter
Facebook
Website
De BOOT is gespecialiseerd in ecotoerisme, in het organiseren van socio-culturele activiteiten én is heel flexibel bij het opmaken van arrangementen voor families, groepen en scholen. De uitgewerkte thema's hebben (meestal) te maken met de Eerste Wereldoorlog, fauna en flora of ecologie met bijzondere aandacht voor lage-energiewoningen.
vzw de Boot, Ieperleedijkstraat 1a
B-8650 Merkem (België)
+32 475 21 43 20 (Bart)

info@deboot.be


ON: 0466.969.084
RPR Gent, afdeling Ieper


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
vzw de BOOT · ieperleedijkstraat 1a · Merkem B-8650 · Belgium