Copy
Open Heart Training - groep
View this email in your browser
Wat is een Open Heart Training?
 
De Open Heart Training (OHT) is een training die als doel heeft jou in contact te brengen met de waarheid die in jouw hart verborgen ligt. Deze waarheid is jouw gids in jouw leven maar is vaak bedolven geraakt onder een laag van onbewuste conditioneringen, gedachten, overtuigingen, veroordelingen,… waardoor je je onzeker voelt over jouw zin en doel op je werk, in je relatie of algemeen in het leven. 
De Open Heart Training (OHT) maakt de omgekeerde beweging van wat we jarenlang geloofd hebben dat de waarheid was. Van DOEN – presteren, doelstellingen, cijfers, beter, meer, sneller,… naar ZIJN – liefdevol verbinding maken met jezelf en met anderen.
De Open Heart Training loopt over 10 stappen (10 weken).
Tijdens de wekelijkse bijeenkomsten van +/- 2,5u wordt elke stap
uitgebreid inzichtelijk en praktisch besproken en beoefend
en afgetoetst aan de praktijk.
STAP 1 : VAN JEZELF HOUDEN
Hoe doe je dat? Wat is dat precies?
Stap 1 maakt je bewust van hoe belangrijk het is om van jezelf te houden in al zijn aspecten. Zelfwaardering en zelferkenning liggen aan de basis van het leiden van een vervuld leven.
 
STAP 2 : GEDACHTEN en EMOTIES
Stap 2 onderzoekt jouw gedachten en emoties die tot hier toe de weg naar jouw hart hebben geblokkeerd.
 
STAP 3 : GEDACHTEN - van waar komen die?
Stap 3 gaat terug naar de oorsprong van de gedachten en hoe gedachten overtuigingen zijn geworden waardoor onbewuste conditioneringen zijn ontstaan.
Door je bewust te worden van de oorsprong van je onbewuste conditioneringen, besef je dat je zelf de keuze hebt om een ander spoor te volgen dat leidt naar een gelukkig en bevrijd leven.
 
STAP 4 : WEERSTAND
Stap 4 onderzoekt de weerstand die je hebt tegen verandering. Omdat je niet weet wat er gaat komen, houd je je vast aan het bekende. Deze stap leert hoe je deze weerstand kan loslaten zodat je  je veilig genoeg voelt om je over te geven  aan de gids in jezelf.
 
STAP 5 : VERGEVING en DANKBAARHEID
Vergeven bevrijdt jezelf en schept ruimte.
Dankbaarheid maakt je bewust van de rijkdom van het leven.
Met stap 6 ontdek je het belang van vergeving en dankbaarheid. De sluier van schuld wordt verwijderd en je verbindt je met de perfectie van het levensproces.
 
STAP 6 : SPIEGELING
Iedere relatie en iedere situatie in ons leven weerspiegelt de relatie die we met ons Zelf hebben. De eerste 5 stappen gaan vooral bij jou naar binnen. Met Stap 6 oefen je met je vernieuwde bewustzijn om een stralende spiegel te zijn. Omdat die straling automatisch bij jou terugkomt, verhoogt dit jouw gevoel van verbondenheid en gelukzaligheid.
 
STAP 7 : KEUZES MAKEN
Om gezonde, vrije keuzes te kunnen maken is het belangrijk om te weten wat er zich in je hart afspeelt. Met stap 7 gaan we aan de slag om keuzes te leren maken vanuit je hart. Van zodra je een keuze hebt gemaakt, zet je een intentie neer en laat je los. Zo kan het leven zich voor jou ontvouwen op een manier die het best bij jou past.
 
STAP 8 : GRENZEN STELLEN
Je grenzen stellen geeft je zelfrespect. Het kunnen stellen van grenzen laat je toe je te richten op jouw missie en je energie te bewaren. Tijdens deze stap 8 leer je op een natuurlijke en vriendelijke manier je grenzen te stellen.
 
STAP 9 : CREATIVITEIT
Uiting geven aan je eigen unieke Zelf, is eigenlijk de hartenwens van iedereen. Jezelf expressief uitdrukken is geen kwestie van iets te kopiëren of iets toe te voegen maar alles te vergeten wat je ooit geleerd hebt. In stap 9 ontdek je hoe heerlijk het is om meer voeling te krijgen met je stralende Zelf.
 
STAP 10 : AANTREKKINGSKRACHT
Als je leeft met je hart, klopt alles in je leven. Als je houdt van jezelf en dus van het leven, werkt het leven voor jou en niet tegen jou.
In stap 10 leer je je te verbinden met alles wat IS. In deze laag van zuiver niet-oordelend bewustzijn die onder het denken ligt, gaat je hart open en kan je moeiteloos geven en ontvangen.
 
Meer info of inschrijving
Volg ons op facebook 
 
Copyright © 2016 Open Heart Training, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp