Copy
View this email in your browser

30 september 2017
 
Esther Mollema ontvangt Liesbeth van Dorsser Keus Prijs van Vereniging Business & Professional Women
 
Op 26 september heeft Esther Mollema uit handen van voorzitter Puck Bossert van de Vereniging Business & Professional Women (BPW) de “Liesbeth van Dorsser Keusprijs” ontvangen. Zij werd hiermee verrast tijdens het BPW event over “Economische Zelfstandigheid voor Vrouwen” bij Oyens en Van Eeghen in Amsterdam.
 
Esther Mollema, Directeur Direction en Expert in Diversity & Inclusion, ontving deze prijs voor haar jarenlange inzet voor women empowerment. Op haar geheel eigen wijze weet zij vrouwen te inspireren en te enthousiasmeren via haar coaching, trainingen en boeken. Niet alleen vrouwen komen door haar in beweging, ook mannen weet zij aan het denken te zetten over emancipatie.
 
Business and Professional Women Nederland reikt deze prijs eens in de twee jaar uit aan een vrouw, die op een geheel eigen wijze inhoud geeft aan haar werk en daardoor een voorbeeldfunctie heeft voor andere werkende vrouwen. De prijs is vernoemd naar Liesbeth van Dorsser Keus, kunstenares en een betrokken en actief lid van BPW Nederland. Ter nagedachtenis aan deze bijzondere vrouw is de prijs in 1999 in het leven geroepen. De prijs bestaat uit een wisselprijs, te weten een beeld, gemaakt door Liesbeth van Dorsser Keus zelf. Daarnaast ontvangt de winnares een jaar gratis lidmaatschap van BPW Nederland.
 
Voor meer informatie: www.bpwnl.org

Copyright © 2017 Business and Professional Women the Netherlands, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp