Copy
Nieuwsbrief BH&BC Breda
View this email in your browser

Welkom bij Ouwe Bredasche Digitaal!


Twee weken geleden ontving u de eerste editie van "Ouwe Bredase Digitaal" en de reacties waren overweldigend. Inmiddels staat de winterstop al bijna voor de deur met nog maar 1 competitieweekend te gaan. In deze editie van de nieuwsbrief kunt u lezen wat er dit laatste weekend allemaal op de planning staat, wie de eerste winterkampioenen van dit seizoen waren, hoe de Sinterklaasmiddag met de jongste jeugd is verlopen, en nog veel meer.

Tijdens de winterstop zal de digitale nieuwsbrief iets minder regelmatig in uw mailbox verschijnen, want ook de redactie doet het even iets rustiger aan. Wilt u toch meteen op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Houd dan vooral de website en de mobiele app in de gaten, want hierop verschijnen de nieuwtjes als eerste! Mocht u niet weten hoe u de app moet installeren, kijk dan even onder aan deze nieuwsbrief voor de aanwijzingen. 

Wij wensen u een sportief en gezellig laatste competitieweekend toe en ontvangen graag alle leuke verhalen en foto's voor de volgende editie van de nieuwsbrief!


De redactie
redactie@hcbreda.nl

Agenda
Woordje van de voorzitter
Nog maar een paar dagen te gaan tot aan de winterstop... Maar die laatste week staat wel bol van de activiteiten! Gisteren kwam Sinterklaas op bezoek bij onze club en beleefde samen met zijn drie Pieten en de kinderen van de Hockeyschool en de drietallen een heel gezellige middag met optredens, veel zingen en een heuse Pietenpolonaise. 
Dit weekend gaan we verder feesten...
Lees meer
Nieuws
Met nog maar 1 competitieweekend voor de boeg breekt de winterstop alweer aan... Dat wil zeggen dat deze week (laatste dag: vrijdag 27 november) de LAATSTE trainingen van 2015 op het veld plaatsvinden voor de breedte jeugd en jongste jeugd. Voor degenen die gaan zaalhockeyen volgt de informatie over trainingstijden zo snel mogelijk. De veldtrainingen voor de topjeugd worden in overleg met de trainer en HOT bepaald, hierover krijg je dus bericht via je eigen trainer.
Voor iedereen die er op 16 november niet bij was staat er een kort verslagje (met foto's!!) van de belangrijkste zaken die tijdens de ALV aan de orde zijn gekomen op de website. Alle bestuursleden hebben een samenvatting gegeven van de ontwikkelingen en gebeurtenissen binnen hun portefeuille gedurende het afgelopen seizoen. De penningmeester heeft zijn financiele jaarverslag gepresenteerd, waarna de kascommissie verslag deed van haar bevinding...
Lees meer
Heeft u al gehoord van onze "satellietclub" in Kenia? Nee?? Leest u dan dit bericht maar eens... 
"Pim en Eppo, weten jullie dat er een compleet Afrikaans jongens hockey team in Breda-blauwe shirts met jullie bedrijfslogos speelt? Ik kreeg ze van de club!" Zo luidde het begin van een mail die Erik van der Dussen ons vorig jaar stuurde. 
Dat wisten we niet (en u waarschijnlijk ook niet!) maar al snel ontdekten we dat Erik (Oud Veteranen F Speler) dankzij ‘Breda’ (Club, Veteranen F, L...
Lees meer
Goed nieuws voor iedereen die nog geen gebruik heeft kunnen maken van de safari-actie in de Beekse Bergen!! De actie is wegens succes verlengd, je kunt nu weer kaarten kopen voor het weekend van 12/13 december 2015. De gehele opbrengst van de actie komt ten goede aan de club (voor het tweede waterveld).  Sponsor je club en beleef voor slechts 10 Euro een gezellige dag...
Lees meer
Ik mocht deze zondag mini van de week zijn! We hadden geloot in ons team en ik had met de dobbelsteen het hoogste gegooid! Om 11.30 moest ik in het clubhuis zijn en zag meteen allemaal speelsters van dames 1. Iedereen was meteen heel aardig. Ik ging mee de kleedkamer in en daar zetten zij de muziek zóóó hard dat mijn oren bijna van mijn hoofd af vlogen!  
Daarna gingen we het veld op ...
Lees meer
Thema
Kent u dit plaatje? Deze foto werd in mei 2015 geplaatst op de Facebookpagina van BH&BC Breda en is veruit het populairste bericht ooit. Tot vandaag werd dit bericht 3372 keer "geliked" en maar liefst 1894 keer gedeeld door andere gebruikers (tot in Zuid-Amerika toe!!) In het kader van de aandacht voor Sportiviteit & Respect is het wellicht een idee om dit bord in het nederlands te realiseren voor plaatsing op ons terrein. Bent u of kent u een handige vader, moeder, opa, oma, buurman of buurvrouw die ons hiermee zou kunnen helpen? Stuur dan even een berichtje naar s&r@hcbreda.nl... Dan kunnen we na de winterstop misschien wel van uw mooie bord genieten!
LISA
Heeft u de mobiele app van BH&BC Breda al geïnstalleerd op uw smartphone? De app biedt veel voordelen: zo kunt u altijd en overal het wedstrijdschema (en binnenkort ook het trainingsschema) inzien, kunt u uw eigen favoriete teams selecteren, waarvan de activiteiten dan ook in uw agenda verschijnen (handig voor gezinnen met meerdere hockeyers), kan de coach of manager fruit- en rijbeurten indelen die u vervolgens weer terugvindt in uw telefoon... Bovendien bent u met de app altijd als eerste op de hoogte van de uitslagen, die worden hierin namelijk direct verwerkt en zijn dus sneller up-to-date dan via bijvoorbeeld hockey.nl. Hoe installeert u deze app op uw iPhone of Android toestel? Het antwoord vindt u hier!!
En dan nog...
Op woensdag 25 november 2015 bracht Sinterklaas met zijn Pieten een bezoek aan onze club. Samen met de kinderen van de hockeyschool en de 3-tallen beleefde hij een super-gezellige middag! 
Voor een kleine impressie, zie hier...

 
Website: www.hcbreda.nl