Copy
Nieuwsbrief BH&BC Breda
View this email in your browser

Welkom bij Ouwe Bredasche Digitaal!


De oudere lezers onder ons zullen het zich misschien nog wel herinneren... Vroeger hadden we een clubblad met de titel "Ouwe Bredasche". In het tijdperk zonder website, e-mail, facebook, instagram en mobiele app was dit hèt communicatiemiddel van onze club. Gevuld met natuurlijk de wedstrijd- en fluitschema's, maar ook met nieuws. wedstrijdverslagen en wist-u-datjes.

We gaan niet helemaal terug in de tijd, maar hebben gemerkt dat er bij veel van onze leden (zowel spelend als niet-spelend) vraag is naar het in ere herstellen van een nieuwsbrief, die u in één oogopslag informeert over de belangrijkste wetenswaardigheden. Middels deze nieuwe nieuwsbrief willen we proberen daar aan te voldoen.

Zoals u weet zijn we enige tijd geleden overgestapt naar een nieuw ledenadministratiesysteem en nieuwe website, waardoor het op dit moment (nog) niet mogelijk is om de nieuwsbrief te personaliseren en hier bijvoorbeeld alleen uw eigen wedstrijden of team-nieuws in te tonen. Maar hiervoor kunt u natuurlijk terecht op uw persoonlijke pagina op de website of in de mobiele app. Wij zullen echter proberen u zoveel mogelijk andere  interessante informatie te bieden!

Mocht u ideeën/aanvullingen hebben betreffende de vulling van de nieuwsbrief, dan horen we graag van u!

De redactie
redactie@hcbreda.nl

Woordje van de voorzitter
We hebben een goed weekend achter de rug, wat al begon op vrijdagavond met het zeer geslaagde ‘Mamma Mia Diner voor waterveld 2’. Het organiserend comité - Henk Janus, Ruurd Reitsma, Hans de Jongh, Fred Ouwerling en Peggy Jansen - had voor een geweldig programma en dito ambiance gezorgd. Heerlijk Italiaans eten in een prachtig versierd clubhuis, een onvervalste Italiaanse Pavarotti uit ...
Lees meer
Nieuws
BH&BC Breda werd opgericht op 6 november 1906, dus vorige week vrijdag was onze club precies 109 jaar oud!! Volgend jaar bereiken we de mooie leeftijd van 110 jaar. De lustrumcommissie is al bezig met de voorbereidingen voor een mooi feestjaar! 
De volgende ALV staat gepland op maandag 16 november 2015 om 20.30 uur in het clubhuis. Aan de orde komen onder andere de jaarcijfers van het seizoen 2014-2015. De volledige agenda heeft u inmiddels per e-mail ontvangen, de notulen van de vorige vergadering en de jaarcijfers kunt u terugvinden op de website (eerst inloggen, dan onder "documenten"). Wij hopen u in grote getale te kunnen verwelkomen de 16e!
Vandaag was ik mini van de week, het was heel leuk. Iedereen was erg aardig tegen mij. Ik heb een spelletje gespeeld met Mark, jammer genoeg had ik verloren. Toen ging ik met Stijn, Bastiaan en Jaap naar de hockey. We liepen door naar de kleedkamer, daar werd harde muziek afgespeeld. We gingen naar het veld en moesten warmlopen. Ik kon ze makkelijk...
Lees meer
Goed nieuws voor iedereen die nog geen gebruik heeft kunnen maken van de safari-actie in de Beekse Bergen!! De actie is wegens succes verlengd, je kunt nu weer kaarten kopen voor het weekend van 12/13 december 2015. De gehele opbrengst van de actie komt ten goede aan de club (voor het tweede waterveld).  Sponsor je club en beleef voor slechts 10 Euro een gezellige dag...
Lees meer
Wil jij graag leren hockeyen, naast je huidige sport, om het gewoon eens te proberen of om ooit de overstap te maken? Dat kan. Vanaf vrijdag 6 november (na de herfstvakantie) staan er iedere vrijdag van 17.00-18.00 uur enthousiaste trainers voor je klaar. Afhankelijk van leeftijd en balvaardigheid word je ingedeeld en krijg je training op maat.   Zorg dat je sportkleding, kunst...
Lees meer
Thema
De 10e editie van de Week van Respect wordt op maandag 9 november geopend door  Minister Lodewijk Asscher in Den Haag. Een initiatief om respect in onze samenleving te bevorderen. Jaarlijks spannen vele docenten, BN-ers, topsporters, maatschappelijke organisaties, sportclubs en gemeenten zich hiervoor in. Sportiviteit & Respect is één van de thema’s in de Week van Respect. Wil je meer weten? Klik dan hier!!
LISA
Regelmatig ontvangen wij vragen over de werking en mogelijkheden van LISA. De vraag "Hoe voeg ik een teamfoto toe?" staat op de eerste plaats. Het antwoord? Vind je hier!!
En dan nog...
Paul van Montfort, vader van onze H1 keeper en teamfotograaf, heeft sinds kort een eigen Facebookpagina. Hier kun je alle foto's terugvinden die Paul heeft geschoten tijdens, voor en na de wedstrijden en andere evenementen.
 
http://www.hcbreda.nl