Copy
Nieuwsbrief BH&BC Breda
View this email in your browser

Welkom bij Ouwe Bredasche Digitaal!


Na de uitbundige viering van ons lustrum in november gevolgd door een bruisende feestmaand december heeft inmiddels ook de redactie weer haar weg naar de computer gevonden. In deze nieuwsbrief leest u het laatste nieuws over de zaalcompetitie, de enige echte BH&BC Breda film, de bandywedstrijd in en tegen AH&BC Amsterdam en natuurlijk de nieuwjaarsborrel op zaterdag 14 januari waar we u allemaal graag verwelkomen en "live" de beste wensen overbrengen. We wensen iedereen een gezond, sportief en liefdevol 2017. 


De redactie
redactie@hcbreda.nl

Op zaterdag 14 januari 2017 nodigt het bestuur alle leden, vrijwilligers, sponsoren en andere betrokkenen uit om vanaf 16.00 uur de nieuwjaarsborrel bij te wonen. Na het succes van vorige jaren is besloten er opnieuw een nieuwjaarsborrel "nieuwe stijl” van te maken en zo met zijn allen spetterend het nieuwe jaar in te gaan. Vanaf 16.00 uur vindt de borrel plaats zoals u die wellicht uit het verleden kent. Het bestuur biedt u een drankje aan en de voorzitter zal de traditionele nieuwjaarsspeech houden. Op dit moment zult u ook voor het eerst het volledige BH&BC Breda-filmpje kunnen bekijken waar u eerder al een voorproefje van kreeg en blikken we natuurlijk nog even terug op ons lustrumjaar. Vanaf ongeveer 18.00 uur gaat het dak eraf met een top-DJ en luiden we het eerste the-dansant van 2017 in. Als u geen zin heeft om een dansje te wagen kunt u uiteraard rustig uw gesprek in de kleine bar voortzetten.
We hopen u allemaal te kunnen verwelkomen!
Zoals u al eerder heeft kunnen lezen zijn wij uitgenodigd (of uitgedaagd....) door AH&BC Amsterdam om ter ere van hun 125-jarig bestaan op 28 januari 2017 een bandywedstrijd tegen hen te spelen op de ijsbaan op het Museumplein in Amsterdam. Er zijn veel enthousiaste aanmeldingen voor deze wedstrijd binnengekomen bij de lustrumcommissie, dus moet er een strenge selectie plaatsvinden... Het team dat de eer van ONZE STAD en ONZE CLUB zal gaan verdedigen zullen we zo snel mogelijk bekend maken via de website. Niet-geselecteerden zijn natuurlijk wel van harte welkom om bij deze wedstrijd aanwezig te zijn. Het belooft een mooi feestje te worden!
 
De senioren topteams en een groot deel van de jeugdteams is inmiddels al een paar weken actief in de zaal. Wist u dat u ook het wedstrijdprogramma van de zaalteams eenvoudig kunt raadplegen via de website? Klik hier.
Als u vooral benieuwd bent naar de uitslagen vindt u die (net als de uitslagen van de veldcompetitie) natuurlijk ook op de website. Klik hier
Nu het veldhockey even op een lager pitje staat hadden we alle tijd om een lijstje te maken van de winterkampioenen onder onze jeugdteams! Uit ons overzicht blijkt dat zowel  JA3, MA3, MB4, MC3, JC2, en JD3 na de eerste seizoenshelft op de eerste plaats zijn geëindigd. Namens de redactie van harte gefeliciteerd!!
Voor foto's van de kampioensteams klik hier: http://hcbreda.nl/site/?Option=51&NewsID=514
Van 18 tot en met 27 augustus 2017 strijden op het Rabo EuroHockey Championships 2017 in Amsterdam acht herenteams en acht damesteams om de winst. Bij de mannen zijn Oostenrijk, België, Engeland, Spanje, Duitsland, Ierland, Polen en Nederland gekwalificeerd. Bij de vrouwen gaat de strijd tussen België, Tsjechië, Engeland, Spanje, Duitsland, Ierland, Schotland en Nederland. Op Hockey.nl vind je de laatste informatie over het EK. Voor tickets, aanmelden als vrijwilliger en meer informatie ga je naar de officiële EK-website.
U weet wellicht dat er bij de Jongste Jeugd teams geen officiële stand wordt bijgehouden. Van de KNHB hebben we echter bericht gehad dat ook onze Jongste Jeugd teams het over het algemeen erg goed hebben gedaan tijdens de eerste seizoenshelft. De KNHB gebruikt de winterstop om een herindeling te maken voor de 3-tallen, 6-tallen en 8-tallen. Zodra de nieuwe indeling bekend is verschijnt die natuurlijk op de site.
Zowel J8E1 als M8E1 verdienen tenslotte nog een speciale vermelding omdat zij beiden als tweede eindigden in de A-poule en zich daardoor allebei kwalificeerden voor de interregionale competitie tijdens de tweede seizoenshelft. Gefeliciteerd!
Tijdens het laatste competitieweekend voor de winterstop maakte Job van Haagen (Heren 4) een fantastische goal waardoor hij meteen werd genomineerd voor het Doelpunt van de Week (een samenwerking tussen Hockey.nl en Auping). Klik hier voor de fimpjes van de 5 genomineerde doelpunten.
Twee maanden geleden werd deze digitale nieuwsbrief bij wijze van proef ook verstuurd aan alle ons bekende oud-leden. Hierop ontvingen we heel veel positieve reacties!! Gelukkig hebben we ook weer een paar nieuwe mailadressen van oud-leden aan ons bestand kunnen toevoegen, maar de lijst is nog lang niet compleet. Binnenkort verschijnt er een oproep aan oud-leden om zich te melden op Hockey.nl, zodat we in mei 2017 met zoveel mogelijk reünisten onze reünistendag kunnen vieren. Mocht u nog gegevens hebben van uw oude teamleden (liefst inclusief e-mailadressen!), dan ontvangen wij die graag op reunisten@hcbreda.nl.  
Voor de laatste nieuwtjes over BH&BC Breda nodigen wij u graag uit om, naast de u bekende club-website (www.hcbreda.nl), ook eens een kijkje te nemen op onze Facebook-pagina, Twitter of Instagram acount. Filmpjes proberen we te verzamelen op ons YouTube kanaal. Heeft u tips, nieuwtjes of wilt u graag een bijdrage leveren aan het op peil houden van onze nieuwsberichten? Mail dan naar redactie@hcbreda.nl
Website: www.hcbreda.nl

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
BH&BC Breda · Burgemeester de Manlaan 26 · Breda, Noord-Brabant 4837 BN · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp