Copy
Nieuwsbrief BH&BC Breda
View this email in your browser

Welkom bij Ouwe Bredasche Digitaal!


Terwijl wij ons langzaamaan voorbereiden op de viering van ons 110-jarig bestaan breekt buiten het zonnetje door de wolken. Toeval? Vast niet... Er staat namelijk een fantastisch weekend op het programma. Zaterdagavond trappen we af met het lustrumgala in het prachtige hotel Nassau. Het belooft een mooi feestje te worden!! En zondag zien we elkaar natuurlijk weer, om 14.45 uur langs de lijn van veld 1, voor de kraker van ons Heren 1 tegen Push Heren 1.  
Lees snel verder in deze speciale verjaardagseditie van de nieuwsbrief!


De redactie
redactie@hcbreda.nl

Lustrumweekend
Zaterdagavond vieren we met zijn allen het 110-jarig bestaan van ONZE CLUB tijdens het lustrumgala. In Hotel Nassau, een van de mooiste en oudste panden van ONZE STAD, wordt het een avond om nooit te vergeten. Er is een fantastische band geregeld, hapjes en drankjes zijn inclusief. Dress-code: Black-Tie met een blauw accent! Vergeet niet wat losse euro's mee te nemen om uw geluk te beproeven aan de roulettetafel... 
U heeft hem vast al op de boekenplank staan, het prachtige boek van wijlen Marc Ouwerling en Lars Walder over de jarenlange strijd tussen Breda en Push. Dit weekend is het weer tijd voor een ouderwetse derby: zondag speelt ons Heren 1 om 14.45 uur thuis tegen Push Heren 1 in de strijd om de top van de Overgangsklasse. U bent er toch ook?? Op dit moment staat Push aan de top met slechts 1 punt meer dan onze heren, maar deze wedstrijd gaat natuurlijk om meer dan 3 punten... Vrijdag stond er al een mooi artikel in BN De Stem over de spannende wedstrijd, u leest het hier.
Trots op ONZE CLUB Breda
In het kader van onze verjaardag hebben we een klein filmpje gemaakt. Deel dit filmpje met al je vrienden, familie, collega’s, etc en laat iedereen weten dat jouw club uit jouw stad jarig is. We laten daarmee allemaal zien dat we trots zijn op ONZE STAD en op ONZE CLUB Breda. En dat al 110 jaar. Doen… en breng samen met alle leden een beweging op gang! Dat verdient de Jarige.
Op de Nieuwjaarsborrel in januari 2017 komen we ook nog met een lange versie van deze film. Dus zorg dat je erbij bent. Maar daar later meer over. 
Namens de Lustrum Commissie: allemaal gefeliciteerd met ONZE CLUB Breda
Natuurlijk wordt er tijdens dit lustrumweekend ook gewoon gehockeyd... En we hebben een vol programma! Op zaterdag kunt u onder andere komen kijken naar de thuiswedstrijden in de Super Competitie van MA1 tegen Klein Zwitserland (om 14.15 uur) en van MB1 tegen Pinoke (om 12.30 uur). MC1 en JD1 spelen allebei thuis tegen plaatsgenoot Zwart Wit (09.00 uur en 14.15 uur). Gaat u liever een stukje wandelen in het Mastbos, pik dan om 12.30 uur even de wedstrijd mee van JA1 tegen Zwart Wit (uit).
Ook onze jongste jeugd is zondag present tijdens de belangrijke derby van onze heren. In het kader van het lustrum wordt de wedstrijd aangekleed met een aantal extra evenementen: zo is er muziek voor en tijdens de wedstrijd, een borrel voor de sponsoren, komt zelfs de burgemeester kijken... En behalve een Mini van de Week die net zoals iedere week bij de voorbespreking en wedstrijd van Heren 1 mag zijn, hebben we deze keer ook line-up jongens uit de jongste jeugd die samen met de spelers het veld opkomen. 
Na dit weekend is het natuurlijk nog niet gedaan met de lustrumactiviteiten. Er komen nog een paar leuke dingen aan, waarover u via de gebruikelijke kanalen op de hoogte gehouden zult worden. Wat te denken van de lancering van de speciale Breda-film tijdens de nieuwjaarsreceptie op 14 januari 2017? Of de Bandywedstrijd in en tegen Amsterdam (die andere Bandyclub) op zaterdag 28 januari? Volgend jaar, op zaterdag 13 mei staat bovendien de reunistendag gepland, ook een datum om alvast vrij te houden in uw agenda. 
Website: www.hcbreda.nl

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
BH&BC Breda · Burgemeester de Manlaan 26 · Breda, Noord-Brabant 4837 BN · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp