Copy
Buurtlunch
Komende zondag is al weer de laatste buurtlunch van dit seizoen. Als thema voor deze zondag na Pinksteren is ‘de heilige Geest’. Wat merk je daar eigenlijk van in het dagelijks leven? En wat zien we vandaag nog van dat krachtige verhaal dat 2000 jaar geleden begon in de wereld.

Als afsluiter dit jaar hebben we Stefan Slooten uitgenodigd. Hij is in zijn vrije tijd sing,- en songwriter en zal ons muzikaal begeleiden. Stefan is geboren in Afrika maar heeft het grootste deel van zijn leven in Nieuw-Zeeland gewoond. Hij zal met ons ook traditionele christelijk muziek van de Maori delen.

Daarnaast nemen we zondag afscheid van Henk, Carrie en de kinderen. Zij gaan binnenkort starten met hun eigen Thomashuis in Assendelft. Ook zal het de laatste keer zijn dat Mark tijdens de lunch aanwezig is.
Voor de lunch zouden we het leuk zijn als iedereen iets mee kan nemen uit de internationale keuken voor bij de lunch. We starten om 11 uur in Buitengewoon
Vacature
Hart voor Velserbroek en Hart voor IJmuiden hebben het verlangen Gods liefde uit te dragen en te bouwen aan geloofsgemeenschappen in Velserbroek en in IJmuiden. Om beide pioniersplekken te ondersteunen en te begeleiden zijn we daarom op zoek naar een missionair pionier.

Ben jij iemand met een levend geloof in God, hart voor mensen, leg je gemakkelijk nieuwe contacten en kun je binnen een team functioneren stuur dan je sollicitatie voor 1 juli 2019.

Lees meer
Vrijwilligers gezocht #impact/sonrise
Dit jaar willen we ook weer heel graag de kinderen en jongeren in Velserbroek een super zomer week geven. We zijn opzoek naar sporters en vrijwilligers.
Is dit iets voor jou? De week is van maandag 15 juli tot en met vrijdag 19 juli 2019.
Heb je vragen dan kun je ons bellen of mailen.

pimenalianne@quicknet.nl
0627228525
Groeten Alianne Nanninga
Lees meer
Mogen we voor je bidden?
Sinds kort is het mogelijk om digitaal een kaarsje (anoniem)  op te steken op onze website. Wil je een kaarsje aansteken voor iemand die ziek is, iemand die je mist of iemand die je een hart onder de riem wilt steken.
Op onze website kan je dag en nacht kaarsjes aansteken. Wij bidden met je mee. Kijk op hartvoorvelserbroek.nl/kaarsje/
Aankomende evenementen:
16 juni: laatste buurtlunch voor de zomer
Wij zijn bereikbaar op:
info@hartvoorvelserbroek.nl
www.hartvoorvelserbroek.nl


afmelden voor deze nieuwsbrief.
Copyright © Hart voor Velserbroek 2019


 


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Hart voor Velserbroek · D. Marotstraat 73 · Velserbroek, NH 1992HK · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp