Copy
Avond over opvoeden
Heb jij kinderen? Dan weet je dat, hoe leuk ook, er best wat uitdagingen komen kijken bij de opvoeding. Wij geloven in gezonde gezinsrelaties. Geen enkele opvoeding is perfect (you wish!), maar met praktische tools kan je vaak al een stuk verder komen. Hart voor Velserbroek organiseert in het voorjaar 3 informatieve avonden over opvoeden. De eerste avond op 30 januari heeft als onderwerp; het puberbrein. Een gastspreekster neemt ons mee in de beleving en denkwereld van pubers. Iedereen is welkom. 30 januari om 20.00u, Galle Promenade 70 Velserbroek. Meer informatie kun je terugvinden op de website hartvoorvelserbroek.nl

Toegang gratis. 
Aanmelden
Basis cursus christelijk geloof ontdekken
Eten, ontmoeten, praten, lachen, leren en luisteren. In tien weken tijd geeft de Alpha-cursus een heldere en aansprekende uitleg over het christelijk geloof. Wekelijks komen we als groep bij elkaar. Met elkaar luister je naar een boeiende inleiding over het onderwerp van die avond, zoals:

Waarom is Jezus gestorven?
Bidden waarom en hoe?
Bijbellezen waarom en hoe?
Daarna praten we in kleine groepjes door.

Lijkt het je leuk om deel te nemen? In februari starten we met een nieuwe cursus. Meld je nu alvast aan dan kijken we samen met de andere deelnemers voor een geschikte dag en tijdstip.
Meld je aan
Buurtlunch op zondag
Gelukkig nieuw jaar!... Maar hoe dan? Kun je, je eigen geluk maken? Of ben je afhankelijk van de omstandigheden om je heen? En als je je niet gelukkig voelt, hoor je er dan nog wel bij? We zoeken inspiratie bij schrijvers als Dirk de Wachter en Ap Dijksterhuis. En we lezen delen van een oude monoloog gehouden door Jezus. Inspiratie voor een gelukkig nieuw jaar. Voel je welkom om aan te schuiven tijdens de buurtlunch op zondag van 20 januari in Buitengewoon. We starten om 11.00 uur
Onder de pannen
Wat een mooie opkomst bij de nieuwjaarstoost bij Onder de Pannen. 'Onze tieners' hebben voor 25 gasten (en voor zichzelf ;-) ) hapjes gemaakt en een lekker drankje ingeschonken! Trots op hen!

Dank aan De Westbroek voor het gebruik mogen maken van hun locatie! Op 10 februari is de volgende 'onder de pannen'. Ben je tussen de 12-15 jaar en vind je het leuk om andere tieners in Velserbroek te ontmoeten en samen te koken en te eten? Gewoon gezellig beetje chillen? Dan zien we je heel graag.


 
Mail Carry
Gebed voor Velserbroek
Binnen Hart voor Velserbroek willen we gebed komende tijd meer vorm geven. We weten uit eigen ervaring hoe belangrijk het is dat er mensen zijn die willen bidden niet alleen voor wat we zelf doen, maar ook voor Velserbroek. Daarom starten we met twee nieuwe initiatieven. Er komt, bij voldoende belangstelling, maandelijks een gebedsgroep bij elkaar om samen te bidden. Daarnaast kun je je opgeven om een maandelijkse gebedsnieuwsbrief te ontvangen. Hierin staan concrete gebedspunten waarvan we het fijn zouden vinden als je met ons mee zou willen bidden. 
Wil je mee doen met de gebedsgroep of de gebedsmail ontvangen? Neem dan contact op met Sjors.
Mail Sjors
Gesprek met Mark
Heb je behoefte aan een gesprek over God, jezelf of iets anders? Neem dan gerust contact op met onze pionier Mark Schippers. Hij is te bereiken op het nummer: 06 - 20 450 796. Of mail naar Mark

Daarnaast is hij regelmatig te vinden in Velserbroek of de flexplek bij stichting Buitengewoon. 
Mail Mark
Agenda
20 januari


30 januari


10 februari


17 februari


 

Buurtlunch op zondag 11.00u - 12.45u
@Buitengewoon

Avond over opvoeden | het puberbrein
 

Onder de Pannen 16.00-19.00
@Platbodem 201

Buurtlunch op zondag 11.00u - 12.45u

@Buitengewoon

Wij zijn bereikbaar op:
info@hartvoorvelserbroek.nl
www.hartvoorvelserbroek.nl


afmelden voor deze nieuwsbrief.
Copyright © Hart voor Velserbroek 2018


 


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Hart voor Velserbroek · D. Marotstraat 73 · Velserbroek, NH 1992HK · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp