Copy
Samenkomst zondag 18 november
In de afgelopen maanden hebben we tijdens de lunches op zondag geëxperimenteerd met verschillende vormen om geloof met elkaar te delen. Samen willen we ontdekken welke vorm het beste bij Hart voor Velserbroek past. 

Deze maand proberen we de liturgie (programma) aan te houden dat gebruikt wordt in de Anglicaanse Kerk. Deze vorm biedt veel structuur en helpt mensen tot rust te komen. Daarnaast kunnen we putten uit de vele Engelse hymnes die deze traditie rijk is als; ‘Amazing Grace’ en ‘Be thou my vision’. Na de samenkomst hebben we met elkaar een High Tea. We zouden het ontzettend leuk vinden als je iets in de Engelse stijl zou willen meebrengen (sandwich, taart, scones o.id.) 

Voor de kinderen is er tijdens de samenkomst een eigen kinderprogramma.

Welkom zondag 18 november voor rust, muziek, gebed en een inspirerend verhaal.
Lees meer
Dorcas-Actie
Wat een succesvolle actie! 57 voedselpakketten mochten afgelopen zaterdag met behulp van betrokken Velserbroekers gevuld worden voor Dorcas, die hulp en ondersteuning biedt aan de allerarmsten. Dank u wel voor uw bijdrage!
Levend kerstspel
Na het grote succes van vorig jaar willen we als Hart voor Velserbroek opnieuw het kerstverhaal vertellen tijdens '
kerstavond Velserbroek'. Tijdens een interactieve wandeling kunnen bezoekers verschillende taferelen van het geboorteverhaal van Jezus ontdekken in het park.
Voor deze mooie avond zijn we nog hard op zoek naar vrijwilligers die mee willen spelen in het kerstverhaal; herders, schapen, wijzen uit het oosten, Jozef, Maria en soldaten. Lijkt het je leuk om dit jaar mee te helpen? Meld je dan aan bij Carry. De levende kerststal is van 18.30 tot 19.45u
Mail Carry
Graag brengen we nog onder de aandacht dat op 24 november van 10.00u - 16.00u er in Buitengewoon een tentoonstelling wordt gehouden van een aantal kunstenaars waaronder Hart voor Velserbroek deelneemster Hanneke Boot. Via deze link naar Facebook is meer informatie te krijgen over het evenement 
Gebed voor Velserbroek
Binnen Hart voor Velserbroek willen we gebed komende tijd meer vorm geven. We weten uit eigen ervaring hoe belangrijk het is dat er mensen zijn die willen bidden niet alleen voor wat we zelf doen, maar ook voor Velserbroek. Daarom starten we met twee nieuwe initiatieven. Er komt, bij voldoende belangstelling, maandelijks een gebedsgroep bij elkaar om samen te bidden. Daarnaast kun je je opgeven om een maandelijkse gebedsnieuwsbrief te ontvangen. Hierin staan concrete gebedspunten waarvan we het fijn zouden vinden als je met ons mee zou willen bidden. 
Wil je mee doen met de gebedsgroep of de gebedsmail ontvangen? Neem dan contact op met Sjors.
Mail Sjors
Gesprek met Mark
Heb je behoefte aan een gesprek over God, jezelf of iets anders? Neem dan gerust contact op met onze pionier Mark Schippers. Hij is te bereiken op het nummer: 06 - 20 450 796. Of mail naar Mark

Daarnaast is hij regelmatig te vinden in Velserbroek of de flexplek bij stichting Buitengewoon. 
Mail Mark
Agenda
18 november


24 november


16 december24 december

Lunch op zondag 11.00u - 12.45u
@Buitengewoon

Onder de Pannen 16.00-19.00
@Platbodem 201

Lunch op zondag 11.00u - 12.45u
@Buitengewoon

Kerstavond Velserbroek
Levende kerststal
Wij zijn bereikbaar op:
info@hartvoorvelserbroek.nl
www.hartvoorvelserbroek.nl


afmelden voor deze nieuwsbrief.
Copyright © Hart voor Velserbroek 2018


 


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Hart voor Velserbroek · D. Marotstraat 73 · Velserbroek, NH 1992HK · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp