Copy
#11 — FEBRUARI nyhetsbrev
Good morning & happy måndag! 

Ny vecka, nya tag och så vidare. Jag är taggad: på onsdag ska jag in till kontoret och träffa Miccis. Och på torsdag ska jag hänga med Carro för att ta lite bilder, bland annat ett porträtt på mig för Marville Road. Lär också lyssna på Taylor Swift hela veckan - visste du att hon håller på och spelar in alla sina gamla album på nytt för att hon blev av med rättigheterna för originalen? Hennes nya version av Love Story släpptes i helgen, så nu sitter jag såklart och lyssnar igenom alla gamla album. Så lär bli en del Jonas Brothers den här veckan också, de lever liksom i samma era. Mitt hjärta slog lika hårt för Jonas Brothers musik som det gjorde för Twilight - och jag var en Twihard.

Anyway, jag gillar verkligen dagens mejl, det känns som tre samtalsämnen jag lätt hade kunnat ta upp i konversation med vänner under en vin-kväll! 
 
Jag och Mirre på Bolia. Hennes björndräkt är från Newbie och den är typ det sötaste som finns* haha. Mina jeans är från Topshop*! Bilden är redigerad i Tezza med filtret 'Vintage 2' som jag berättar mer om längre ner.

LIFESTYLE TECH + SKÖNHET

Tre tips du borde ha koll på

 
Jag har en liten mapp i min Antecknings-app (nu Notion, återkommer med review) med olika life lessons jag samlat på mig genom åren. Vissa är lite mer *profound* än de här tre, men det betyder att de inte är mindre viktiga:

1. Föna ditt ansikte
Okej, jag hör hur det låter men hear me out! Jag gör det här när jag ska på en fin tillställning eller garantera en glow-komplimang (som Sanja så fint levererade när jag hängde med henne förra helgen haha!)

Kör rikligt (bli blöt) med setting spray (min favorit är som du vet den här!*) och föna sedan ansiktet i en cirkulär rörelse på lägsta värme, men ej kall. Men kör en bra bit från ansiktet så du inte bränner dig för guds skull!! Haha... Din setting spray torkar in OCH allt ditt smink liksom smälter samman. Man har aldrig sett fräschare ut. Honestly, bara PROVA!

2. Använd Tezza för att redigera färg & ljus på dina videos
Jag har sagt det förut, men redigeringsappen Tezza har verkligen ersatt VSCO Cam för mig. Anledningen är ganska enkel: där VSCO Cam istället säger stopp låter Tezza dig redigera videos med exakt samma inställningar som är tillgängliga för bildredigering. Tezza har också fina polaroid-ramar och effekter att leka med. 
Mina favoritfunktioner i appen är: 
- Filter Fresh, Vintage 2 & Crisp (klicka på filtret två gånger för att dra ner styrkan. Jag brukar ha den på typ 50%)
- Funktionen Grain: om du dragit upp skärpan på en bild eller video är Grain snyggt för att balansera. 

Här kan du ladda ner appen för iPhone här och för Android här!

3. Använd Findation för att kunna beställa foundations online
Okej, <<Förnamn>> - säg att du vill köpa en foundation online från MAC men vet inte vilken shade som är rätt, och är inte tillräckligt modig för att blint utgå från hemsidans kampanjbilder. Men det du HAR sedan tidigare är en foundation från Armani och Clinique + en CC-kräm från BareMinerals. På den här hemsidan kan du använda dem som referens! Du kan alltså lägga in dina shades av de produkter du redan har och be hemsidan ta fram vilken färg från till exempel MAC som blir din bästa match. HUR bra?!

Du hittar hemsidan här!

SAKER  JAG SPARADE PÅ INTERNET

Zara Larssons virtuella tour av Stockholm Tidningen Glamour har börjat med ett nytt koncept där en kändis får visa oss runt i deras hemstad med hjälp av Google Maps. Zara Larsson visar sina favoritplatser i Stockholm, och det är riktigt mysigt. Michaela Hamilton dyker också upp! Se videon här!
Carolines krönika om pirriga SMS Nej men hörni, Carros krönika på FORNI den här veckan var så jäkla mysig. Hon skriver om en konversation hon tjuvlyssnade på under yoga-klassen, om pirriga SMS och nya kärlekar. In och läs den här!
INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR, DÅ MARKERAT MED '*'

FYRA SAKER JAG HAR ÄLSKAT ATT ANVÄNDA

LÄPPSTIFT Maybelline*

Fått så mycket frågor om det här. Det här läppstiftet har jag haft i mina jackfickor de senaste 4 åren. Jag älskar ljusa läppar, och det här är PERFEKT för min hudton. Lägger lite, duttar med fingrarna och sen är de precis sådär kallt nude som jag vill ha dem.

FINNS HÄR!*
GOLVSTOL Floorfred

Det här ÄR den bästa inredningsprylen i vår lägenhet just nu. Både jag och Thomas sitter på den här hela dagarna, antingen för att sitta i höjd med Mira i sin gungstol eller för att bara se på tv. Kan också tänka mig att den är perfekt för att meditera i.

FINNS HÄR!
SOFFBORD Mio*

En till inredningspryl! Har fått så mycket frågor om det här soffbordet på Instagram, så tänker att jag lägger upp det här också. Bordet är från Mio, och är verkligen jättefint. Finns även ett mindre att köpa till.

FINNS HÄR!*
SMINKBORSTE Flaer

Jag har älskat att använda FLAERs sminkborstar de senaste veckorna, speciellt den här contour duo-varianten. Riktigt prisvärda och mjuka. Tips!

FINNS HÄR!
Yay, du tog dig till botten av mejlet! Kul, vi ses nästa gång <3<3
Klicka här för att tipsa om det här mejlet till en vän! Klicka här för att tipsa om det här mejlet till en vän!
Följ mig på Instagram Följ mig på Instagram
Kolla in FORNI.se Kolla in FORNI.se
Här kan du säga upp din prenumeration.

Se det här mejlet i en webbläsare

Email Marketing Powered by Mailchimp