Copy
AUGUSTI nyhetsbrev
Well hello there! Hur är din augusti so far? Är du tillbaka på jobbet ännu? Min är bra, tackar som frågar. Njuter av att vara på kontoret igen och redo för hösten. Färdig med klänningar - ge mig de stickade tröjorna!

Augusti för mig känns alltid som sista delen av sommaren innan det nya skolåret börjar. Jag börjar planera projekt (även om det ser lite annorlunda ut i år pga gravid) och den kreativa delen av min hjärna verka gå på högvarv. Jag spottar ur mig idéer, gör listor och framtidsplaner. Gör du också det inför höstterminen? Jag har snöat in mig extra mycket på content-strategi, och tänkte att några idéer kanske kan vara kul för dig. Om du gillar Instagram och är entreprenörig kommer du nog gilla min lista, hoppas det!

Längre ner hittar du andra personliga favoriter och tips från den senaste tiden <3
En snapshot från kontoret. Saker jag alltid har på mitt skrivbord: blue-light glasögon för långa dagar framför skärmen, MAC-läppstift i "pink frost" och ett nude nagellack.

SOCIALA MEDIER

10 caption-idéer för din Instagram  


Om du, som jag, älskar är intresserad av Instagram-content och strategi är det här något för dig. Häromdagen diskuterade jag med en vän hur alla stora (och bra) konton alltid levererar så mycket bra tips på sina sociala medier. Det kan verkligen vara svårt, speciellt om man (privat eller jobb) behöver leverera gång på gång. Så här kommer en lista med prompts i kategorin "tips" som kanske kan inspirera dig den här månaden! Lägger du mycket tid på SoMe-content? I vilket syfte i så fall? Skicka ett mejl till mig och berätta!

1. Dela med dig av ett nytt recept du lärt dig
2. Vad är den bästa skönhetsprodukten du använt den senaste tiden?
3. Tipsa om en podcast eller profil du gillar
4. Jobbar du hemifrån just nu? Hur ser din setup ut
5. Berätta om du är redo för hösten. Är du taggad eller vill du att sommaren ska stanna?
6. Vilken bok läser du nu - och vad ska du läsa i höst?
7. Ditt go-to smoothie recept
8. Berätta hur du tillbringade din helg
9. Dina favoritsmycken som du använder varje dag
10. Dela ett konto som du verkligen gillar just nu

På tal om Instagram, här är två artiklar jag har skrivit på FORNI on the subject:
- Den ultimata symbol-listan för din Instagram-bio
- 6 sticker collections att spara och använda i din Instagram Story

SAKER  JAG SPARADE PÅ INTERNET

Sam Chapmans Instagramkonto Sam Chapman har alltid varit en av de snyggaste kvinnorna jag någonsin sett. Hon är en av kvinnorna bakom varumärket Real Techniques och YouTuber i grunden. I alla fall... om du vill ha daglig smink-inspo (enkel vardag men också mer daring) måste du kolla in hennes konto. Har *sparat* så många inlägg.
Siri Barjes Halloumi Stroganoff Det här har blivit en riktig paradrätt för mig - fasiken vad god den är! Om du vill äta mer veg MÅSTE du prova det här. Låt den gärna stå och koka så länge som möjligt, jag vet inte the science bakom det, men det blir godare då.
ANNONSLÄNKAR MÄRKTA MED '*'

FYRA SAKER JAG HAR ÄLSKAT ATT ANVÄNDA

FOUNDATION Makethemake*

En puderfoundation, använder den över små områden med en mindre borste (se nedan). Jag har aldrig stött på en som täcker acne-ärr lika bra!
KEXCHOKLAD Nicks

Just nu känns det som att jag måste ha en Nicks (i kombo med en burk Cola Zero) om dagen för att överleva. Mvh preggo
SMINKBORSTE Sephora*

Använder den här för att lägga min concealer, puder eller liquid. Gillar verkligen Sephoras egna borstar, kommer succesivt byta ut mina befintliga.
TRÄNINGSBH Aimn

Känner mig så jäkla snygg i den här ribbade tränings-BHn (mediumstöd). Så fort min preggo-mage är borta kommer jag köpa tillhörande tights.
Yay, du tog dig till botten av mejlet! Kul, vi ses nästa gång <3<3 
+ Finns det något speciellt du hade velat se från mina mejl? Let me know genom att svara eller skriv ett DM till mig på Instagram!
Vidarebefodra det här mejlet till en vän! Vidarebefodra det här mejlet till en vän!
Följ mig på Instagram Följ mig på Instagram
Kolla in FORNI.se Kolla in FORNI.se
Här kan du säga upp din prenumeration.

Se det här mejlet i en webbläsare

Email Marketing Powered by Mailchimp