Copy
#12 — MARS nyhetsbrev
Oh my LORD, hej!! Hur mår du? Jag är nervös!

Ser det lite annorlunda ut här inne? Kanske märker du den lilla logotypen uppe i vänster hörn? Eller att "Louises Lista" har fått ett litet bomärke bredvid sig? WELL, det är för att

Jag ska starta eget!! 

Efter mammaledigheten kommer jag börja ta mig an projekt inom grafisk design, visuell branding och illustrationer! Jag svirar om från min anställda roll på FORNI till konsult, vilket känns så roligt! FORNI kommer alltid vara min bebis och kommer självklart fortsätta utveckla magasinet vi skapat - samtidigt som jag kan testa mina vingar på andra kreativa håll. Mer om hur längre ner 👇

Jag vill också se vad mer jag kan göra inom just lifestyle tech som har blivit lite av min nisch. Trivs så bra i den kategorin (den är ju så bred!) och tycker ändå att jag gör det på ett sätt ni verkar gilla och uppskatta - så mer fokus på det och mina personliga kanaler. 

Det är sjukt läskigt men sjukt kul. Nu måste jag plötsligt få in pengar på ett nytt sätt. Få ut mitt namn! Måste göra MER av allt - men känns 100% rätt. Är så glad att jag låter mig själv se vad jag kan åstadkomma på egna ben.
lou lu & hennes fyra pelare. Herre gud, nu ska jag ju verkligen set my branding skills to the test haha! Först ut: mig själv

KARRIÄR

Vad är Lou Lu nu då?


Så jag kommer alltså jobba under signaturen Lou Lu, alltså Louise Lundberg, i fyra olika ben:

1. Creative Studio:
Grafisk design, visuell branding, illustrationer och content. Kommer såklart också fortsätta med det grafiska på FORNI! 

2. Louises Lista:
Det här nyhetsbrevet kommer såklart fortsätta leva, det är ju mitt lilla hörn av internet. Kanske att jag kommer börja snacka lite mer karriär och produktivitet i samband med att jag försöker navigera det själv haha. 

3. Lifestyle Tech:
Vill lägga lite mer krut här, och kommer fortsätta snacka vardagstech i mina kanaler. Mer analytiskt och planerat från mitt håll, men för er som följer kommer det bara bli bättre! Ska också fortsätta skriva artiklar på FORNI!

Vet egentligen inte hur jag vill forma den här delen - men jag vet bara att jag vill göra något konkret med det! Ska bli så roligt att utforska

4. Prints:
Mina illustrationer ska äntligen bli prints!

Och där är vi nu! Jag kommer forma min karriär lite som den kommer nu, utforska och se vad jag tycker är roligast och ger mest. Har du något du skulle vilja se från mig eller tror jag hade gjort bra? Let me know!! Hade varit så kul att höra vad ni tycker.

SAKER JAG HAR SPARAT PÅ INTERNET

Lyssna på bar-ljud Saknar du att sitta och jobba på en bar eller café? Då är den här hemsidan för dig! Det är en bar-stimulator där du kan slå på ljud på allt från: bartender som jobbar, ett rum fullt av människor, ljudet från traifken ute på gatan och mycket mer. Riktigt mysigt att ha i bakgrunden när man jobbar haha. Klicka här för att komma till din virtuella bar!
Sarah Closes nya singel Forgive & Forget Jag har tipsat om Sarah Close tidigare, just för att hon är så duktig. Jag hittade henne på YouTube för typ 6 år sedan och har följt henne skriva musik, bli dumpad av sitt skivbolag för att sen ta saken i egna händer. Nu har hon släppt en ny singel inför nya albumet och hon är så DUKTIG! Älskar hennes musik. Klicka här för att lyssna! Passa också på att lyssna på hennes låt Almost, en av mina favoriter.

INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR, DÅ MARKERAT MED '*'

FYRA SAKER JAG HAR ÄLSKAT ATT ANVÄNDA

SNEAKERS Steve Madden*

Köpte dem här förra veckan och de är nog de skönaste skorna jag någonsin ägt? Känns som att man har en (riktigt snygg) strumpa på sig. Också väldigt många som instämnde i DM och berättade att de har dem i flera färger pga så bra!

FINNS HÄR!*
FOUNDATION Clinique*

Om du har pigmenterade ärr från finnar eller röda fläckar i ansiktet är den här för dig! Jag har länge använt den tidigare versionen och den ÄR så bra. Täcker utan att gömma din hud. Också väldigt "less is more" vilket alltid är ekonomiskt!

FINNS HÄR!*
TIGHTS Röhnisch*

Ännu ett par tights som får mig att se riktigt bra och välsorterad ut! Älskar den här lila/bruna färgen. Mjuka och ett tjockare material, vilket gör dem extra snygga runt midjan! Jag har strl M, men hade nog kunnat ha S i dessa!

FINNS HÄR!*
ÖRHÄNGEN Annie Frost

Har nog aldrig fått så många DMs på Instagram om var mina örhängen är ifrån som när jag burit de här (och dessa!). Så fruktansvärt kär i deras örhängen. De här hoopsen har jag på mig i bilden på mig ovan, lite suddig men kanske att ni ser storleken på dem. Love!!

FINNS HÄR!
Yay, du tog dig till botten av mejlet! Kul, vi ses nästa gång <3<3
Mvh framtida *entreprenören* haha
Följ mig på Instagram Följ mig på Instagram
Kolla in FORNI.se Kolla in FORNI.se
Här kan du säga upp din prenumeration.

Se det här mejlet i en webbläsare

Email Marketing Powered by Mailchimp