Copy
God morgon, och välkommen till ett nytt "nummer" av Lou's Lista! 
Jag skrev först ett långt intro om hur trött jag är, hur lite vatten jag druckit och att imorgon blir det nya tag, men kände snabbt att det nog var mer för min skulle än er haha. Så nu skriver jag introt igen, utan långdragna paragrafer om hur lite jag tagit hand om mig själv veckan som gått — och att den här ska det bannemig bli ändring på det!! 

Det jag istället vill berätta är hur glad jag är att få vara mammaledig en stund igen. Mira ska skolas in i slutet på januari, och tills dess är det hon och jag om dagarna! Går runt stolt som en tupp här hemma. Fan vad rolig och duktig hon är. Igår drog hon ner en ballong i sitt snöre från taket, och använde båda händerna vartannat?! Haha stod bredvid och tänkte verkligen hur smart hon är. Gjorde mig glad.

Anyway, i det här mejlet kommer du hitta:
 • En tech gift guide
 • Tjuvkik på ett samarbete med Itchy
 • Länkar jag har sparat på internet
 • Saker jag har tyckt om
Hoppas du hittar något du gillar, <<Förnamn>> 🤗!
 

The Tech Gift Guide

*vidarebefordrar det här mejlet till min familj så de vet vad jag vill ha*


När jag frågade på Instagram vad ni ville se idag, var det ganska tydligt: en tech gift guide! Många av de här produkterna är sådant man kanske kikat på, men inte unnar sig själv. Så varför inte unna en vän? 

(eller be någon unna dig haha)

Här är tretton produkter jag tycker är fina, smarta och intressanta!
 
5 av länkarna här nedan är annonslänkar, då märkta med '*'! 
 1. DATORFODRAL: något alla behöver. Speciellt nu när vi är så många som pendlar mellan att jobba hemifrån och på kontoret! Jag gillar de här från Bounir!
 2. LYXIG STYLING: Jag har fallit så HÅRT för Dysons marinblå linje* haha. Finaste jag sett.
 3. SMART VÄXTHUS: Har ni sett det här? En liten trädgård att ha hemma i köket* — som dessutom sköter sig själv. Perfekt för alla med gröna fingrar, som vill njuta av egenodlade örter och grönsaker året runt.
 4. MOBILSKAL: Överraska någon med ett snyggt skal de kan byta till om de känner sig extra festliga! Drömmen är ju att ha olika case att matcha sin outfit med.
 5. LÄSPLATTA: Känner du någon som läser tusentals böcker men börjar få slut på bokhyllor hemma? Get them a Kindle.
 6. AIRTAGS: Jag har varit sugen på ett sånt här case så länge, men fortfarande inte slagit till. Klä upp dina AirPods i snygga fodral!
 7. LADDAPLATTA: Skultuna och The Case Factory har I ett samarbete tagit fram en riktig snygg laddplatta till ditt nattduksbord! 
 8. GLASÖGON: Våra skärmar ger ifrån sig blått ljus, vilket inte har bevisats skadligt - men det kan lura hjärnan att vi är pigga när vi egentligen behöver sova. Om man inte vill använda Night Shift på din telefon (aka vill istället ha en anledning att känna sig snygg i glasögon) är de här en bra grej att använda några timmar innan läggdags*.
 9. BEAUTY TECH: Det finns så mycket bra inom beauty tech, men min favorit är för alltid FOREOs Luna*. Spakänsla och ren hud i vilket badrum som helst.
 10. LADDPLATTA 2: En annan variant av laddplattan, men den här har även plats för nycklar och diverse krimskrams*. Riktigt snygg att ha i hallen.
 11. AIRTAGS: Finns ingen som inte drar nytta av det här. Håll koll på nycklar, plånbok (barn) med AirTags eller Tiles om du inte är i Apples ekosystem.
 12. SMARTA LAMPOR: Med Philips Hue i dina lampor kan du styra allt från mobilen, välja ljus 
 13. TRÅDLÖS STYLING: Lyx man inte unnar sig själv är att kunna locka håret i bilen eller barens toalett. Babyliss trådlösa stylingverktyg löser det!


DEN HÄR SEKTIONEN ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED ITCHY 

 

En smart tech-lösning för huden

 
När Itchy hörde av sig till mig i oktober, sade jag att jag älskar deras koncept men själv inte är den primära målgruppen för Psoriasis och Atopiska eksem — men berättar gärna om dem för andra 👇
Itchy gör nämligen inte bara krämer, specifikt framtagna för (och med, men mer om det på Instagram ikväll) dig med extremt torr hud, utan har även en app vid samma namn. Min första tanke när jag provade appen var ”såklart det här ska finnas”. Det påminner lite om en cykel-app om du provat det: man kan lägga in olika triggers, hur man mår, vilken behandlingsform man använder (behöver inte ens vara Itchy, de har de vanligaste produkterna men man kan också lägga in egna krämer) och lägga in bilder för att se resultaten av den behandlingsform du provar! Så jäkla smart!! Och säkert väldigt bra för många.

Och det var just därför jag ville samarbeta med dem. Inte bara för att de skapat en teknisk lösning på något så fysiskt, men också för att de fokuserar på att hitta lösningen för individen — och du måste liksom inte ens använda deras produkter för att hitta din.

Ikväll kommer jag lägga upp samarbetet på Instagram, där jag berättar lite mer om vad de gör. Så håll till godo! Så länge tycker jag du kan kolla in deras app, eller hemsida för mer info!

Tror verkligen det här kan vara en homerun för många 🤞

Tjuvkika på en animation jag gjorde till samarbetet ikväll! 😊 

Länkar jag har sparat på internet

 
🎧 Jag lade upp det här på min Instagram Story igår, men har lyssnat på låten non-stop sedan dess så här kommer det igen. Ed Sheeran har släppt en jullåt med Elton John och musikvideon är perfekt. Speciellt deras Gucci-tracksuits haha. So wholesome.
 
🔗  En intressant läsning om FOMN: Fear Of Missing Notifications. Ett ämne som ligger mig nära om hjärtat. Varför är tanken att man missar något så jobbigt? 
 
🔗  Har du någonsin velat vara en fluga på väggen hos en psykolog? Well, now you can! En psykolog till otroligt rika människor berättar att hans klienter faktiskt är eländiga som Succession visar.

🍿 Downton Abbey är tillbaka med en ny film — och den här gången verkar de hända en jäkla massa. Det spelar egentligen ingen roll vad filmen kommer handla om, jag är alltid redo för med av den här familjen!

Saker jag har gillat den senaste tiden

ANNONSLÄNKAR

Concealer/Foundation

På tal om att inte tagit hand om sig själv... det syns verkligen i min hy. Jag har fler finnar än jag haft på länge, och det enda jag vill täcka dem med är den är.

Bronzer

När min hy bråkar vill jag bara använda sånt som jag VET jag känner mig snygg i. Den här bronzern är precis det. Kallare ton, och pigment du enkelt kan bygga upp. Värd 💸!

Finns på Skincity* Finns på Sephora*

CC-kräm

Första gången jag provar ny cc-kräm på 6 år, och tycker verkligen om den här. Om ditt mål är *glow* är det här definitivt för dig. Bra täckning också. Förstår hypen!

Ögonkräm

Jag brukar inte bry mig om ögonkrämer så mycket, tycmer inte de gör någonting. Men den här tycker jag verkligen om. Den är vattenlätt och tycker verkligen jag ser återfuktad ut runt ögonen.

Finns på GLOWiD* Finns på GLOWiD*
Yay, du tog dig längst ner! ❤️

Om du gillade det du läste eller lärde dig något nytt hade det varit jättekul att om du ville berätta om det på din Instagram Story!

Behöver du hjälp med något och vill jobba med mig? Skicka ett mejl till mig så snackar vi!

Vi ses nästa gång! Så länge finns jag på Instagram.

Här kan du säga upp din prenumeration.

Se det här mejlet i en webbläsare

Email Marketing Powered by Mailchimp