Copy

Jag behöver ge mig själv en kram

eller typ en smoothie


God morgon — här kommer ett mejl med typ tusen länkar haha! Jag frågade er om vad ni ville se i det här mejlet, och ni var väldigt många som ville se mina favoritprodukter! 
Men först en liten update

Förutom två möten har jag av rensat kalendern den här veckan, och det känns så himla skönt. Efter de senaste dagarna behöver jag pausa, sakta ner och vara snällare mot mig själv. Det väldigt många möten och event förra veckan, vilket lämnade lite tid till faktiskt designjobb. Något jag istället tog igen på kvällarna, vilket inge är en vana jag vill fortsätta med. Känner att jag blev stressad, åt dåligt och var inte speciellt närvarande hemma på grund av dålig energi — så den här veckan är det fokus på: mig!

(och Mira för herre gud hon fyller 1 år!! ❤️)

Jag ska jobba effektivt, långsamt och efter rutin den här veckan. Vilket faktiskt är möjligt för första gången sen i somras för JAG HAR SIGNAT KONTOR! Ah, äntligen. Jag och Carro sitter nu i en lokal hos Dashl, vilket känns så jäkla roligt! Tänk att ha en skrivbord att stanna vid hela dagen, haha en dröm.

Och på lördag ska vi fira Miras födelsedag! Wow. Det känns inte speciellt konstigt att hon blir ett, man har ju sett henne växa. Däremot känns det bisarrt att jag har varit mamma i ett år!

Anyway! Nu ska vi kolla på vilka produkter jag älskar, hoppas du hittar något du gillar 👇 

10 sakar jag skulle köpa igen

Speciellt nummer, surprise surprise, 5


När jag listade produkter runtom i hemmet jag verkligen kan rekommendera kom jag snabbt upp i, typ, tjugo. Men för att det här mejlet inte ska bli superlång kör vi på tio! Resten blir för ett senare mejl. Kanske som lite inspo till julklappslistan senare?

Anyway, det här är 10 produkter jag använt länge, köpt igen, tjatat om till mina vänner och verkligen kan rekommendera — hoppas du får chansen att prova någon gång!


1. Georgio Armani - Luminous Silk Foundation (adlink)
En stående favorit de senaste åren, speciellt på hösten och vintern när jag är torrare. Superlätt att jobba med, täcker bra och håller hela dagen utan att se torr ut! Värd det dyra priset.

2 & 3. Smart vardagsteknik
Min AirTags och Apple Watch är något av det bästa jag har. Jag vet inte hur många gånger jag använt tagsen för att hitta mina jäkla nycklar haha. Och klockan hjälper mig hålla koll på resten av livet, samtidigt som den håller nere min skärmtid.

4. Blotting Powder från Linda Hallberg (adlink)
Har inte varit utan den här en dag sedan jag fick den! ÄLSKAR den här. Vilket ni säkert vet, jag har tjatat haha. Mattar ner men behåller glowet, en kombination jag bara sett hos Hourglass tidigare.

5. Hourglass face palettes (adlink)
Speaking of Hourglass... de har precis släppt årets upplaga av deras Holiday Ambient Face Palettes. Jag köpte min första 2019 och har sedan dess varit min go to. Speciellt när jag har en ful-dag, skönt att ha en sån produkt. De är SÅ fina och håller länge. Innehåller puder, blush, bronzer och highlighter. 

ANNONSLÄNKAR: 1. Foundation / 2. AirTag / 3. Apple Watch / 4. Puder / 5. Ansiktspalett / 6. Brynpenna / 7. Teddyjacka / Väst / 8. Concealer / 9. Luna / 10. Exfoliering

6. NYX Cosmetics Micro Brow Pencil (adlink)
Den enda pennan jag har använt till mina bryn de senaste... fem åren? Finns dyrare alternativ med bättre pigment MEN jag gillar att man behöver trycka till lite för att få färg. Blir lättare att hantera och bygga upp brynen. Billig och bra, starkt tips!

7. Ytterkläder från Röhnisch
Jag har en del från Röhnisch, och även om deras träningskläder är bra är det verkligen ytterkläderna jag har fastnat för. Bra kvalitet och snygg passform. Känner mig snygg och cool när jag powerwalkar i antingen min teddy-jacka (adlink) eller dunväst (adlink)! Dunvästen får mig också att känna mig som en riktig stylish mamma i lekparken haha

8. Puderfoundation från Makethemake (adlink)
Jag har tjatat om den här förutom, men om du har röda finnar du behöver täcka över är den här GULD! Det är en foundation men jag använder den som concealer. Av alla mina concealers täcker den här finnar allra bäst — också en produkt som är skön att ha till hands!

9 & 10. Fysisk och kemisk peeling
Jag har två huvudområden i min hudvårdsrutin: fukt och exfoliering. Jag blir lätt yttorr vilket gör att jag får finnar, eller typ knottror, och då är det den här kombon som gäller! Mina favoritprodukter för exfoliering är FOREOs Luna 3 (adlink) (har sagt det förut, om jag tappar bort min Luna kommer jag spara ihop för att köpa en ny. It's that good) och Exuviance Glycolic Polish!

And there we have it! Har du provat någon av dem?

DEN HÄR SEKTIONEN ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED READLY 


Speaking of saker man vill fortsätta betala för...

 
... såg ni mitt samarbete med appen Readly förra veckan? Jag upptäckte appen i somras och hörde efter det av mig till dem för att pitcha in mig själv till ett samarbete haha — så stolt över att de sade ja!

Readly är alltså en app där du kan läsa tusentals olika magasin på din läsplatta eller telefon, så istället för att köpa en massa lösnummer har du liksom tillgång till nästan alla tidningar! Jag har sparat ner de jag vill få notis om när nya nummer kommer; bland annat Women’s Health USA. Älskar den men har inte sett att den säljs någonstans i Sverige? Och även om den gjorde det hade den typ kostat lika mycket som en månadsprenumeration haha.

Men absolut roligast var ju att bokmärka min egen artikel i Plaza? För att enkelt kunna hitta tillbaka till den haha ah, är fortfarande så stolt över den! 

Vill du läsa den? Klicka här för att få prova Readly 2 månader gratis! Om inte för min egen artikel kan jag verkligen rekommendera appen, det är ett så jäkla kul och smidigt sätt att bläddra i MÅNGA magasin.

Länkar jag har sparat på internet


📰 "Kim has showed us every part of herself. Now, the most subversive thing she can offer is her absence." En kommentar om Kims status efter MET-galan. Kort text, men tyckte den kändes intressant!

🔗 1. Hur snygg är Cara Delavigne i brunt hår?! och 2. Älskar att hennes hem ser ut som ett crazy hotell. Älskar den här YouTube-serien.

🎧 En YouTube-video för dig som har en lång arbetsdag framför dig! Eller bara vill sitta med en kopp te ikväll. Sex timmar of vibes.

🎧 Visste du att Ellen Pompeo har en podcast? Inte jag heller! Men det har hon, och den är väldigt bra! Ett av hennes senaste avsnitt är med McDreamy - en dröm för oss Grey's Anatomy-älskare!
Yay, du tog dig längst ner! ❤️

Om du gillade det du läste eller lärde dig något nytt hade det varit jättekul att om du ville berätta om det på din Instagram Story!

Behöver du hjälp med något och vill jobba med mig? Skicka ett mejl till mig så snackar vi!

Vi ses nästa gång! Så länge finns jag på Instagram.

Här kan du säga upp din prenumeration.

Se det här mejlet i en webbläsare

Email Marketing Powered by Mailchimp