Copy
AUGUSTI nyhetsbrev — #2
God morgon gullisar! Vad kul att ni är så många här inne ändå, över 300 personer <3 Snart är augusti över och vi kan dra igång med hösten på riktigt! Jag har påbörjat min moodboard för kvartalet, haha. I know, det låter löjligt men jag ÄLSKAR att göra moodboards på Pinterest. Ska i ett senare mejl berätta varför Pinterest är så underskattat. 

Här nere ser du hur jag vill att mitt nya, vuxna liv ska se ut i höst. Kanske borde lägga till en nappflaska någonstans för att göra det lite mer *realistiskt*. 44 dagar kvar av graviditeten?!! Jag mår bra men har tagit formen av en mätt knubbsäl. 

(Och BTW, glöm inte att svara på det här mejlet om det känns kul! Antingen om du vill snacka vidare om något tips, önska framtida innehåll eller bara säga hej <3)
Såhär ser min Pinterestboard ut för hösten! LÄNGTAR tills jag kommer i ett par snygga jeans <3

EN APP DU BORDE PROVA

Appen RNI Films: för dig som vill redigera "analogt"


Helt plötsligt verkade alla skaffa analoga kameror och hashtagga sina bilder med #kodakGold och #film på Instagram. Även om jag ser charmen i det är jag inte ute efter att ta bilder och sen vänta på att någon annan ska framkalla dem, jag är alldeles för bortskämd med wi-fi på min Panasonic. Däremot älskar jag den nästan romantiska looken och färgerna analoga bilder ger... så jag letade upp en app som kunde göra jobbet åt mig. Jag har provat en del appar och RNI Films är helt klart bäst! Resultatet av deras filter är riktigt, riktigt bra. Tips!

Mina favorit-filter är:

- Agfa Optima 200
- Fuji Superia 200 v.2 Normalised
- Ilford Delta 100 (under 'BW')

Sen brukar jag också dra upp lite på 'Grain' under inställningar (ikonen med två verktyg). Ger bilden lite brus, vilket btw är en bra vana att göra på alla sina bilder om man lägger upp både mobil- och kamerabilder på Instagram. Gör de mer enhetliga.

Klicka här för att ladda hem och prova (iPhone)!
Har du Android? Här är en app som ska vara ett bra alternativ.

SAKER  JAG SPARADE PÅ INTERNET

Världens skönaste skönhets-podcast Tvillingbröderna Robert (makeupartist på YouTube) och James (hudvårdsentusiast på YouTube) pratat allt inom influencervärlden, skönhet och sociala medier. Det här är mina FAVORITMÄNNISKOR online, testa ett avsnitt bara - om inget annat kommer du smälta av deras brittiska stämmor. Klicka här för att lyssna.
En hall jag är besatt av Mitt drömscenario är att i 45-årsåldern bo i ett hus med en hall som den här! Det är oktober och jag springer runt i trädgården i en gammal flanellskjorta, dunväst och mössa med kidsen - lika stylish som Sarah Jessica Parker i I Dont Know How She Does It.
KAN INNEHÅLLA ANNONSLÄNKAR, DÅ MÄRKT MED '*'

TVÅ SAKER JAG HAR ÄLSKAT ATT ANVÄNDA

SETTINGSPRAY Nyx*

Hands down den mest prisvärda (och överlag bästa) settingsprayet jag har testat. 109 kronor. Ger en riktig "dewy finish" så du ser återfuktad ut, och håller hela dagen. Jag är inne på min fjärde flaska tror jag.
NAILPOLISH REMOVER Mavala*

Har ALLTID med mig den här i väskan, för dem dagarna ni vet när nagellacket börjar chippa och du bara måste få bort det. Små pads att plocka ut när du behöver rengöra. Återfuktar också.
Yay, du tog dig till botten av mejlet! Kul, vi ses nästa gång <3<3
Klicka här för att vidarebefodra det här mejlet till en vän! Klicka här för att vidarebefodra det här mejlet till en vän!
Följ mig på Instagram Följ mig på Instagram
Kolla in FORNI.se Kolla in FORNI.se
Här kan du säga upp din prenumeration.

Se det här mejlet i en webbläsare

Email Marketing Powered by Mailchimp