Copy
SEPTEMBER nyhetsbrev — #3
Hej allihopa! Det är den 6e september, klockan 23:11 och jag dricker en kopp chai-te i sällskap med Annas pepparkakor. Såg precis att vi är över 400 personer i den här mejllistan nu - SÅ kul! Som en mysig liten klubb. Den här veckan kommer jag snacka lite Pinterest, nästa mejl blir det fokus på hur du redigerar dina bilder bäst i mobilen med min bästa gratis-app. 

Men först, här är 5 fina saker som hände den här veckan:
- Mina vänner överraskade mig med världens finaste baby shower i lördags ❤️
- APPLE kontaktade mig och frågade om jag ville prova deras produkter, sjukaste. Hade det varit kul att läsa min Apple-story här någon gång?
- Vi flyttade in i vår nya lägenhet i Fredhäll, älskar den så mycket
- Jag upptäckte Brow Soap haha (se längst ner)
- Det är september så har börjat äta pepparkakor igen
Min Pinterest-borad för lägenheten just nu. ÄLSKAR att vi fixar ljust trägolv, längtar tills det är klart!
(Klicka här för att komma till boarden och alla källor)

SOCIALA MEDIER

3 anledningar till varför jag använder Pinterest


Visste du att en av de största grupperna av besökare som hittar FORNI.se från en annan källa än direktlänk är via Pinterest? Vi blev så överraskade när vi såg vilken trafik Pinterest drev i Sverige, vi trodde att det bara var amerikaner som kollade runt där... Så jag började undersöka plattformen. Och boy was I hooked. Det är lite som TikTok men känns liksom bättre för hjärnan. Nu använder jag Pinterest flera gånger i veckan. Här är varför och hur:

📌 1. För att bokmärka länkar

Jag är en riktig sucker för att bokmärka saker till senare, det får mig att känna mig accomplished och som att jag har utfört något produktivt.

Och huvudfunktionen med Pinterest är att du enkelt ska kunna spara ner länkar från Internets alla hörn - de är liksom som ett visuellt Google. Det är också ett bra exempel på en fungerande algoritm, har nog aldrig varit med om en sida som levererar så bra förslag. Vare sig jag hittar ett brownie-recept via sökfunktionen eller en fin outfit på Upptäck-sidan känns det som att de gör jobbet åt mig.

📌 2. För inspiration
Som en visuellt lagd person ÄLSKAR jag moodboards och vill gärna ha en för varje tanke i mitt liv. Vilket jag typ har där inne. När jag påbörjar ett nytt projekt startar jag alltid på Pinterest och sparar ner de bilder som känns som rätt spår. Ett tips: Om du har ett mål du vill nå, skapa en Pinterest-board för det och ladda hem appen på mobilen. Gå sen in och kolla på eller uppdatera ditt board varje dag (typ när du åker buss eller under lunchen) - då får du en inspirationskick att fortsätta jobba mot ditt mål varje dag!

📌 3. För att slappna av
Ah, Pin-browsing. Clean design, lättillgängliga knappar och bra UX (User Experience = kodsnack för användarupplevelsen i en app eller på en hemsida) - man märker verkligen att Pinterest är skapat för att vara avslappnande. På samma sätt som jag kan använda sidan för att inspireras och tagga till, kan jag också avsluta kvällen med en kort session och bara försvinna en stund. Och jag är inte ensam - the average user använder Pinterest FJORTON minuter varje gång de besöker sidan. Det är typ 10 år i Internettid.

Använder du Pinterest - och hur? Känns inte som att tillräckligt många hoppat på tåget, haha! Hoppas du kommer prova nu.

Klicka här för att kolla in min Pinterest! De flesta av mina boards är just nu privata men finns ett gäng att följa.

SAKER  JAG SPARADE PÅ INTERNET

Om du missade: hur jag täcker mina ärr Delade med mig hur jag täcker mina finn-ärr (eller "blemmor" som alla magasint så fint föredrar) på FORNI. Tidigare skulle jag ALDRIG våga visa mig i en före-bild. Nu vet jag tillräckligt mycket om hud för att kunna distansera mitt värde från det, och se det för vad det är: hud liksom. Men har i alla fall fått massa meddelanden från andra som provat den här rutinen (speciellt MAKETHEMAKE-produkten) efter produkten och håller med. Så kolla in om du missat!
YouTube-video: The Big Television Debate Ellen Pompeo, Gina Rodriguez, Gabrielle Union och Emma Roberts diskuterar hur Hollywood-industrin ser på löner, mångfald och sexism. Ellen calls out produktionen de sitter på för att de inte jobbar tillräckligt med mångfald - Gina och Gabrielles reaktioner är oslagbara. SE DEN!

(Btw alla intervjuer med Ellen Pompeo är bäst haha).
INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR, DÅ MARKERAT MED '*'

FYRA SAKER JAG HAR ÄLSKAT ATT ANVÄNDA

MASCARA Marc Jacobs*

Ni vet hur vissa mascaror är skitjobbiga och måste "torka lite" innan de blir bra och man kan ge sig på volym utan att dränka hela ögonlocket? Inte här! Riktigt bra från första användning, volym och längd.
BROW SOAP Makeup Mekka

Har läst om "soap brows" så länge men inte orkat prova och nu känner jag - varför gjorde jag inte det här tidigare? Den här produkten satte mina ögonbryn ENKELT och hela dagen. Snacka om full brows. Tips!
HÖSTJACKA & Other Stories*

Ok, men jag såg den här på min kompis och sprang på riktigt och köpte den DIREKT efteråt. Så sjukt snygg beige, bomber-ish jacka att ha i höst. Längtar tills det blir kallt och jag får bära den varje dag! SÅ så fin.
ROSEHIP OIL The Ordinary*

En gammal favorit som kommit fram igen. Nu när jag är gravid-svullen™ kör jag ansiktsmassage typ varje dag för att dränera kinderna på vätska haha. Den här oljan är bäst för det! (Och bra för huden)
Yay, du tog dig till botten av mejlet! Kul, vi ses nästa gång <3<3
Klicka här för att tipsa om det här mejlet till en vän! Klicka här för att tipsa om det här mejlet till en vän!
Följ mig på Instagram Följ mig på Instagram
Kolla in FORNI.se Kolla in FORNI.se
Här kan du säga upp din prenumeration.

Se det här mejlet i en webbläsare

Email Marketing Powered by Mailchimp