Copy
NOVEMBER nyhetsbrev — #7
Hej <<Förnamn>>! Här kommer en FREEBIE (email marketing-snack för gratisgrejer haha) efter populär efterfrågan! Jag lade upp en bild på min Insta Story av veckoplaneraringen jag skapat och OJ vad ni tyckte om den. Flera stycken frågade om jag inte kunde skicka ut den i nästa nyhetsbrev - and here we are!

Hoppas du gillar den och att den kommer till användning! Och hallå, om du använder veckoplaneraren får du JÄTTEgärna ta en bild och tagga mig på Insta Story!! Hade varit så roligt att se den användas 😊

Scrolla längre ner för att se hur du använder den och sen ladda ner!
 

PLANNER

Såhär använder du min veckoplanering

 
Helt ärligt, när jag skapade den här utgick jag från vad jag behövde i stunden. Jag ville strukturera upp mina planer för veckan men också se över mitt generella välmående. Därför har jag inkluderat specifika sektioner för att reflektera över det - vi kikar:

"Intention & Motivation"
Hur vill du att veckan ska se ut? Vad vill du få ut av den? Skriv ner en intention och kanske ett motiverande quote that keeps you going! Ett mysigt sätt att starta veckan.

"Wellness"
Lista TRE wellness-mål (eller två, du bestämmer haha) du vill uppnå under veckan. För mig var det att dricka en smoothie om dagen, dricka vatten och gå minst 10 000 steg. I slutet på veckan kan du checka av de mål du klarade! Man älskar ju att checka av saker, så ta hand om dig! 

"Veckans fokus"
Tre prioriteringar för veckan. Vad behöver du göra? Det kan vara både ett konkret jobbprojekt men också något så fint som ett mindset. Jag skrev till exempel upp "reset" högst upp på prioriteringslistan, för att påminna mig själv om att vara extra snäll mot mig själv den här veckan!

Veckoplanering
Ganska straight forward, här skriver du upp max fem uppgifter du behöver utföra den dagen. Delade upp dagen till fem sektioner just för att du inte ska dra på dig för mycket "to dos". Lista det du behöver prioritera! Sen lade jag också till "fokus:" igen, där du kan skriva vilken fokus från veckan du vill ha just den dagen. Kanske går måndag och tisdag till jobbprojektet, medan onsdagens fokus blir ANDAS haha!
 

 

Använd den här:


✍️ iPad & appen GoodNotes
GoodNotes är en superbra app för dig som vill ta anteckningar. Extra kul om du har en Apple Pencil att skriva med!

✍️ Datorn & en PDF-hanterare
I programmet Förhandsvisning kan du lägga till textrutor och fylla i! Lägg som bakgrundsbild på datorn för påminnelse.

✍️ Skriv ut på papper
Låt den ligga på skrivbordet hela veckan för att hålla motivationen uppe. Eller varför inte sätta upp den på väggen eller närmsta kylskåp?


LADDA NER NEDAN!
Glöm inte att tagga mig på story!
Until next time <3
Följ mig på Instagram Följ mig på Instagram
Kolla in FORNI.se Kolla in FORNI.se
Här kan du säga upp din prenumeration.

Se det här mejlet i en webbläsare

Email Marketing Powered by Mailchimp