Copy
Fokus på unges oplevelser med Matematikcenter.
Se i din browser
Share
Tweet
Forward

#SuccesMedMatematik

Matematikcenter hjælper hver uge masser af elever og studerende med deres matematiklektier i vores lektiecaféer og på Webmatematik.dk. De frivillige har især fokus på at give børn, unge og voksne succesoplevelser med matematik. Succesoplevelser, og følelsen af at man rent faktisk godt kan finde ud af matematik, motiverer nemlig vores brugere til at ville lære mere og blive endnu bedre til faget.

I 2016 stiller vi fokus på de unges oplevelser med matematik og den lektiehjælp de modtager fra Matematikcenter. Læs hvad Sofus på 17 år mener er en succesoplevelse med matematik.

"Hvor mange matematikbøger tror du, der kan ligge på Dokk1's gulv??"


#DerErMatematikiAlt kom til sin ret, da Matematikcenter åbnede ny lektiecafé på Dokk1 i Aarhus med støtte fra Nordea-fonden. Flere forbipasserende gættede med, da Matematikcenter spurgte, hvor mange matematikbøger der kunne ligge på Dokk1's 28.000 mnettoareal.
Se hvordan åbningen gik - og hvor mange bøger der egentlig kunne ligge.

Lektiecaféen på Dokk1 foregår hver torsdag kl.15.30-17.30 i hjørnet ved Læsesalen.

Vil du være koordinator i Matematikcenter?


I hver af de byer, hvor Matematikcenter har sine lektiecaféer, er der en eller flere frivillige koordinatorer, som sørger for, at lektiecaféerne kan holdes åbne. De rekrutterer frivillige, holder introsamtaler, arrangerer Eksamenscafé, sociale arrangementer mm.

Lige nu søger Matematikcenter to nye koordinatorer - en i Odense og en i Aarhus.

Se mere her.
 

Studiejob: Oplysnings- og kampagnemedarbejder

Matematikcenter søger per 1. april (eller gerne før) en studentermedhjælper 10-15 timer ugentligt til bl.a. kampagne- og oplysningsarbejde på uddannelsesinstitutioner i Jylland og evt. på Fyn.

Vinterferie i uge 7

Matematikcenters lektiecaféer holder lukket i vinterferien (uge 7, bortset fra Roskilde, som holder vinterferie i uge 8)

Se alle Matematikcenters ferier og lukkedage her.

Mvh
Bolette
/Matematikcenters sekretariat
Copyright © 2016 Matematikcenter, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp