Copy
Informationsmöte med Leader Västra Småland
Se mailet i din webbläsare
Måndagen den 18 April kl. 17:30 är du varmt och hjärtligt välkommen till Hillecenter i Hillerstorp på informationsmöte med Leader Västra Småland.

Har du någon projektidé du går och grunnar på? Kom och diskutera din idé med LAG-gruppen i Leader Västra Småland! Få insyn i hur du går till väga för att ansöka om att starta och driva ett Leader-projekt. Vem kan söka ett Leader-projekt?   
  • Jörgen Nilsson från Hillerstorps samhällsförening presenterar Hillecenter
  • Leader Västra Småland presenterar den nya organisationen och informerar om den nya projekt-perioden
  • Vi samlas runt kaffeborden och diskuterar projektidéer, svara på frågor och tipsar om hur man kommer igång med projektarbeten.
Hitta till Hillecenter med Google Maps

Storgatan 11, Hillerstorp
Leader Västra Smålands område sträcker sig från hela Gislaveds kommun i söder till delar av Jönköpings kommun i norr. Vi vill jobba med utvecklingsprojekt inom Miljö & Infrastruktur, Entreprenörskap, Delaktighet och Kultur.

Nu är det dags att börja formera sin projektidé. Stäm av din projektidé med vår checklista för att få svar på om projektet kan passa som ett Leader-projekt i Västra Småland.
Leader Västra Småland har ett första förlängt räkenskapsår till sista december 2016, därför hålls första ordinarie årsstämma April 2017.
Vi kommer att hålla en avslutande årsstämma för gamla föreningen Landsbygdsutveckling Västra Småland den 10 Maj kl.15.00 på Leader-kansliet. Du är varmt välkommen att höra av dig om du vill vara med då. Efter det läggs den gamla föreningen ner så det är inte några nya val vid detta tillfället.

Hitta mer allmän information om Leader här.

Är din förening/organisation med på vår maillista? Hjälp oss gärna att sprida vårt nyhetsbrev till driftiga personer i din närhet som kan vara intresserade av att driva Leader-projekt framöver. Vi ses och hörs! 

info@leadervastrasmaland.se

Telefon: 0370-33 10 30

Copyright © 2016 Leader Västra Småland, All rights reserved.

Vill du ändra hur du tar emot detta nyhetsbrev?
Du kan uppdatera dina uppgifter eller avregistrera dig från sändlistan

Email Marketing Powered by MailChimp