Copy
Matthew Ellison naar Nederland?
Schrijver 'Wanneer alles zending is' naar Nederland
Recent heeft Missie 1:8 het boek 'Wanneer alles zending is' uitgebracht. Eén van de schrijvers, Matthew Ellison, heeft aangeboden om naar aanleiding van dit boek een workshop in Nederland te verzorgen. Tijdens deze workshop zal hij handvatten aanreiken om kerken te mobilseren zodat betrokkenheid bij zending groeit. 

Matthew Ellison is president van SixteenFifteen, de Amerikaanse tegenhanger van Missie 1:8. Hij kwam al twee keer eerder naar Nederland en zijn trainingen en workshops brachten kerken en gemeenten in het verleden in beweging. In de VS heeft hij een groot aantal kerken al gecoacht en daardoor zijn mensen uitgezonden om onbereikte volken in contact te brengen met het evangelie. Deze workshop is een uitgelezen kans om mensen binnen de gemeente te mobiliseren door deze nieuwe manier van zending.

Meer informatie over de bediening van Matthew Ellison en SixteenFifteen? https://1615.org/


Concreet 
Matthew Ellison kan op vrijdag 3 mei 2019 deze workshop verzorgen. We willen polson of er bij jou of mensen in je netwerk belangstelling is om deze workshop bij te wonen. Laat het ons weten voor zondag 3 maart. Bij voldoende belangstelling komt hij naar Nederland en organiseren wij deze activiteit. 

Boek 
Heb je belangstelling voor het boek dan kun je het voor € 8,95 bestellen via info@missie1-8.nl.  

We horen graag van je.

Erik van 't Ende en Haije Bergstra
Team Missie 1:8

 
Copyright © 2019 Missie 1:8, All rights reserved.