Copy
Webinar Hans Kuijpers - Workshop Betrokkenheid - Toenemende aandacht voor onbereikte volken
Contextualisatie in Europa
door Hans Kuijpers- directeur ECM Nederland
Het volgende Missie 1:8 webinar is op woensdag 25 april en begint om 19.30 uur. Meld je aan via onderstaande button en je krijgt de link naar het webinar in je mailbox. Inleider is Hans Kuijpers, directeur van ECM Nederland. 

De kerk in Europa lijkt op een laboratorium. Veel nieuwe ideeën worden uitgeprobeerde zodat gemeentestichtings-projecten de kans krijgen om uit te groeien tot een kerk die krachtige genoeg is om te overleven in een seculiere maatschappij. Eén van de aandachtsgebieden is contextualisatie. Hans Kuijpers geeft een aanzet tot een definitie en geeft een voorzet hoe dit thema in Europa uitgewerkt kan worden.

Wilt u alvast meer weten over Hans of ECM klik dan hier
Aanmelden voor webinar met Hans Kuijpers

Klik op onderstaande button om je aan te melden voor het webinar. Van harte welkom! Neem daarnaast ook eens een kijkje op onze website met nog meer materialen. Tip: lees ons e-book over het O3 traject dat tot doel heeft de zendingsbetrokkenheid in de gemeente te laten groeien.
 
Aanmelden voor Webinar
Meer aandacht voor onbereikte volken

In Nederland groeit de aandacht voor onbereikte volken. Het Nederlands Dagblad weidde een artikel aan het thema (op de Missie 1:8 website vindt u een pdf van het artikel).  Missie Nederland werkt met een groep missionaire leiders aan een werkgroep om ideeën verder uit te werken. Arco van der Leede, directeur van partner organisatie Interserve, zei het in Ideaz als volgt: ,,Slechts een schamele drie procent van alle christelijke zendelingen werkt in Aziatische landen. Hier woont 97 procent van alle onbereikte mensen in de wereld, dat wil zeggen bijna drie miljard mensen. Dit enorm grote deel van de wereld lijkt onzichtbaar te zijn voor de kerk." Hoe kan de kerk daar nu al mee bezig zijn? Bid voor onbereikte volken. Gebruik daarvoor de app van Joshua Project (kijk voor een voorbeeld op de Missie 1:8 website).
Workshop Betrokkenheid

Erik van't Ende en Haije Bergstra waren als missioncoaches aanwezig in Evangelie Gemeente de Kandelaar voor een preek en de workshop 'Betrokkenheid in de lift'. Het was voor de aanwezigen een eerste stap om de inzet van de gemeente bij zending verder uit te werken. Hebt u ook interesse om deze workshop in uw eigen gemeente te organiseren? Neem dan contact met ons op. Het is een goede indicatie om te kijken of missioncoaching in uw gemeente behulpzaam kan zijn bij het formuleren van een visie op zending.
 
Agenda

14 april - 10.00 - 16.00 uur - OMF Mission Event - Voorhuizen - Meer info: omg.org
 
Copyright © 2018 Missie 1:8, All rights reserved.