Copy

Missie 1:8 verder als zelfstandige bediening

Na een lange tijd van wikken en wegen is Missie 1:8 vanaf juli een zelfstandige bediening. Op deze wijze willen we de gemeente met een open vizier van dienst zijn, zonder dat we een verbonden zijn aan een enkele organisatie. We zijn CAMA-Zending dankbaar voor de mogelijkheden die zijn geboden om deze bediening vorm te geven. We zien uit naar wat we als coachbediening mogen betekenen voor de lokale gemeente die mondiaal het evangelie wil delen. De drive blijft om mensen uit onbereikte volken te bereiken met de meest waardevolle boodschap.

Nieuw: Missie 1:8 GPS Track

Vanaf deze zomer bieden we een nieuwe track aan. Voor gemeente met een beperkte tijd is het een ideale mogelijkheid. De track geeft inzicht in de eigen missionaire inspanningen van de gemeente.
De rapportage geeft de gemeente tools in handen om verder plannen te maken. Maak vrijblijvend een afspraak voor een presentatie in de gemeente. Vul daarvoor het contactformulier in op de website.
Lees meer over de GPS Track

Workshops door Matthew Ellison

Dit voorjaar gaf Matthew Ellison een aantal workshops in Nederland. Daarnaast preekte hij in verschillende gemeenten.  Hier kun u één van de preken beluisteren.

Webinar "Missionair kerk zijn in post-christelijk Europa"

Het volgende webinar van Missie 1:8 behandelt een thema dat veel kerken bezighoudt: missionair zijn in een seculariserende samenleving. Het volgende webinar over dit thema wordt verzorgd door Rocco Rausch, voorganger in Tilburg. Datum: donderdag 21 september. Tijdstip: 19.30 uur. Lees hier meer.

Aamelden voor het webinar

Missionaire scan

De missionaire scan betrekt de hele gemeente bij een missionair denkproces. Het is een ideale tool om de betrokkenheid bij zending te stimuleren. Aan 7 centrale elementen geeft deze scan aandacht en de antwoorden zijn een goede aanleiding voor een diepgaand gesprek. De scan geeft een beeld van hoe de gemeente denkt over de missionaire inzet. Hier leest u meer.

Copyright © 2017 Missie 1:8, All rights reserved.