Copy
Tools en tips voor een mondiale missionaire visie

NIEUW boek / workshop
Nieuw boek: 'Wanneer alles zending is'

Vorige maand verscheen de Nederlandse vertaling van 'When everything is missions'. Het boek is geschreven door onze collega's Matthew Ellison en Denny Spitters. Ellison is president van SixteenFifteen en Spitters is vice president Church Partnership bij Pioneers. Beide hebben in ruime mate ervaring met het coachen en uitzenden van missionaire werkers.

We zijn er ongelofelijk trots op dat dit boek nu beschiknaar is in het Nederlands. Het boek legt er de nadruk op dat zendingswerk gericht op onbereikte volken meer prioriteit moet krijgen binnen de kerken. Veel activiteiten worden onder het kopje zending geschoven, maar welke van deze activiteten zorgen ervoor dat Jezus meer bekend wordt op deze wereld? Wanneer alles zending is wat de kerk doet, hoe benoemen we dan het bereiken van degenen die nog nooit van Jezus hebben gehoord? De schrijvers stimuleren de lezer om daar diepgravend over na te denken en geven zelf antwoorden.

U kunt het boek bestellen via deze link op Amazom
Workshop 'Sleutels voor een mondiale visie'

Daarnaast is een nieuwe workshop ontwikkeld om de visie op missionaire werk binnen de gemeente scherper op het netvlies te krijgen. Dit is een ideale gelegenheid voor thuisfrontteams, zendingswerkgroepen of oudstenraden om in korte tijd te refelecteren op waar de gemeente staat in relatie tot mondiale zending.

De workshop duurt een dagdeel en is daarom ideaal om op een zaterdag te houden. Tijdens de workshop is er genoeg ruimte om de 'sleutels' die aangereikt worden met elkaar in groepen te bespreken. Aan het einde van de workshop hebt u een helder beeld waar uw gemeente staat in relatie tot mondiale zending en wat u zou kunnen doen om de betrokkenheid te vergroten. Een rapport achteraf geeft u de gelegenheid om de uitkomsten nog eens rustig te bespreken en te bepalen wat de volgende stappen kunnen zijn.

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Neem contact met ons op via info@missie1-8.nl of vul het contactformulier in op onze website: www.missie1-8.nl. We sturen u graag de digitale flyer toe.
Tip! voor de kring of gespreksgroep

Een boekje over zendinfgsbasics om te gebruiken in een kring of gespreksgroep. NIet alleen inhoudelijk sterk, maar ook heel praktisch met een nadruk op geloofsgroei. In dit boekje is er specifieke aandacht voor de Islam. Zoekt u informatie over een andere wereldgodsdienst, laat ons dat weten. Wij gaan dan voor u aan de slag.

Gratis te downloaden via deze link
Copyright © 2018 Missie 1:8, All rights reserved.