Copy
Ongeveer 7000 bevolkingsgroepen gelden nog als onbereikt
Op naar de jaarwisseling!

We naderen alweer 2019. Bijna een jaar voorbij waarin God door middel van zendingswerkers mensen met Zijn Zoon bekend maakte. Een jaar waarin het aantal christenen op het zuidelijk halfrond explosief groeide (net als vorig jaar trouwens). Een jaar waarin migranten vanuit het zuiden en het oosten op zoek gingen naar een beter leven in Europa. Een jaar waarin mensen die zich onbegrepen voelden meer de verschillen dan de overeenkomsten in de maatschappij benadrukten. Een jaar ook waarin anderen de grens van Nederland overstaken om een onbekende omgeving hun thuis te maken om zo licht van Christus te zijn.  

Al deze mensen heeft God op het oog, wie ze ook zijn, wat ze ook doen en waar ze zich ook bevinden. Hij zocht ze op, Hij zoekt ze op en Hij zal ze blijven opzoeken. Daar staan we bij stil bij Kerst. God zocht ook ons toen Hij als Kind naar deze wereld kwam. 

Maar er zijn nog steeds volken die Hem nog niet kennen. Mensen die niets weten van dat Kerstkind. Niet iedereen is in staat om onder hen te gaan wonen om hen dat te gaan vertellen. Om alles op te geven en achter te laten. Toch heeft elke christen het gereedschap van het gebed dagelijks ter beschikking om hen bij God te brengen.
Mag ik u uitdagen om tijdens het jaar 2019 te gaan bidden voor één onbereikte bevolkingsgroep? Zodat in de toekomst er openingen, middelen en mensen zijn die het mogelijk maken dat eenmaal onder een onbreikt volk ook Kerst wordt gevierd. U kunt alle 7000 bevolkingsgroepen vinden op de website van de Joshua Project. Daar vindt u ook specifieke informatie die u kunt gebruiken in uw gebed. Ik daag u uit om in 2019 daar een prioriteit van te maken, tot Gods eer. En... we horen graag in december van 2019 wat uw ervaringen zijn geweest.

Als team van Missie 1:8 wensen we u gezegende Kerstdagen en een goed begin van 2019!


 
Copyright © 2018 Missie 1:8, All rights reserved.