Copy
AVG en Missie 1:8
AVG
Op 25 mei gaat de nieuwe Europese wet op de persoonsgegevens 'AVG' in. Daar is de afgelopen weken nogal wat over gezegd en geschreven en ook wij ontkomen daar niet aan.  In deze email leggen we kort uit wat we van u/jou bijhouden en hoe je controle daarover kunt houden.

Nieuwsbrief
We bieden twee diensten aan waarvoor we je naam en emailadres bijhouden: de nieuwsbrief en het webinar. We sturen de nieuwsbrief toe aan iedereen die daar om vraagt, een document van de Missie 1:8 website heeft gedownload of zich opgeeft voor het webinar. Voor de nieuwsbrief gebruiken we Mailchimp en onderaan elke nieuwsbrief biedt Mailchimp de mogelijk om je af te melden. We sturen je daarna geen nieuwsbrieven meer.

Webinar
Voor het webinar gebruiken we de applicatie ClickMeeting. Om het webinar op te starten is het nodig je naam en email-adres achter te laten. Deze email-adressen gebruiken we vervolgens voor het toesturen van de nieuwsbrief als deze nog niet in ons bestand zitten. Zoals in de paragraaf hierboven is gezegd, kun je je eenvoudig voor de nieuwsbrief afmelden. Je wordt daarna niet meer voor het webinar uitgenodigd. Je kunt je daarna natuurlijk nog steeds aanmelden via de website om een webinar in de toekomst te volgen.

Mochten er na deze korte uitleg nog vragen zijn, dan horen we dat graag. 
Copyright © 2018 Missie 1:8, All rights reserved.